II. évf. 22. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Vince és Artúr nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Szerdán még főként a Dunától keletre fordulhat elő kisebb eső, a hegyekben helyenként havas eső, gyenge havazás, miközben a Dunántúlon már felszakadozhat a felhőzet. Errefelé és északkeleten szeles lesz az idő. Lehűlés kezdődik, 3 és 8°C között alakul a csúcshőmérséklet.

Nap idézete

[templatic_msg_box type=”success”] „Tudod, ki hiszi azt, hogy mindenre képes? A gyermek. Bízik önmagában, nem érez félelmet, hisz a saját hatalmában, és megszerzi azt, amit akar. De a gyermek növekszik. És kezdi megérteni, hogy nem is olyan hatalmas, és hogy a léte másoktól függ. Akkor szeret, és elvárja, hogy a szeretete viszonzásra leljen, a vágya pedig az idő előrehaladtával egyre nő. (…) És végül oda jut, ahol most vagyunk: felnőtt lesz belőle, aki bármit megtenne azért, hogy elfogadják és szeressék.” /Paulo Coelho/ [/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Vízöntő (január 21. – február 18.) és a divat

Az egyen- és munkaruhákat utálják. Kiemelkedési vágyuk a tömegből az öltözködésükben is jelen van. Szakítanak a konzervatív és hagyományos irányzatokkal, időnként szeretik öltözködésükkel is meglepni, esetleg provokálni környezetüket. Aktuális ruházatuk összeállításánál engednek kísérletező kedvüknek. Néha egy impulzus hatására kidobálják ruhatáruk nagy részét, hogy megújító igényüket ilyen módon is kielégítsék. Az üzletekben eredeti, egyedi darabokra vadásznak. Gyakori, hogy amit megvásárolnak, azt átalakítják egy kicsit, vagy szokatlan kiegészítővel változtatják meg jellegét. Előnyben részesítik a vibráló színösszeállításokat, erős kontrasztokat, időnként a fémes, metálos hatású cipőket, táskákat, kiegészítőket. Kedvelik az acélkéket, a zöld különböző árnyalatait, a mentát, a türkizkéket, és a lila szín, összes árnyalatával is népszerű köreikben. Általánosságban elmondható, hogy öltözködésükben az egyediség mellett fontos számukra a kényelmesség, hogy mozgékony természetükben ne akadályozza őket.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”] Szappanos Zsolt, szakácsról a linkre kattintva olvashat. [/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

Ráckevei Piac

Ráckeve egyik nevezetességének számít a Duna-parti sétányon megrendezésre kerülő piac. A tradicionális eseményen a helyi termelők kiváló termékeit vásárolhatja meg az idelátogató közönség. A vízpart nyújtotta hangulat, a kürtöskalács és a sült kolbász illata teszi varázslatossá az itt töltött pillanatokat. Különösképpen ajánljuk az Imi-féle sült kolbászt és pecsenyét a református templommal szemben, ahol garantáltan különleges gasztronómiai élményben lesz része. A piac minden szerdán és szombaton kerül megrendezésre.

Napi wellness ajánlatunk

Avokádó masszázs Jupiter kedvére
A mediterrán éghajlaton honos növény terméséből kinyert vitaminokban gazdag olaj. Ajánljuk érzékeny és normál bőrre.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Last Minute akció a Kék Duna Wellness Hotelben****!
Érdeklődjön a részletekről kollégáinknál.

Újévi kikapcsolódás a Kék Duna Wellness Hotelben****!

2014. január 6 – február 28. között hétköznapokon
– 2 vagy 3 éjszaka szállás 2 fő részére Kis-Dunára néző standard kétágyas szobában
– Félpanziós ellátás
– Antik római wellness részlegünk használata, hisz az egészségünk megőrzéséhez mindennap szükségünk van egy aromás fürdőre vagy egy illatos masszázsra. Ajánljuk azoknak, akik a hagyományos wellnessnél izgalmasabb és különlegesebb élményre vágynak. Meglepő, és érdekes, hogy az eredeti wellnesst már az ókori rómaiak is ismerték, hisz “fürdőiket” már ők is a testi és szellemi felfrissüléseiknek építették.

Túravonal javaslat

Ráckeve – Szigetújfalu – Szigetszentmárton – Ráckeve Hossza: 18 km

Nehézségi fok: közepes, helyenként ügyességet igénylő útszakaszok
Jellemzője: családoknak ajánlott barátságos útvonal, szép környezettel, érdekes élővilággal
Az újfalui templomtól elindulva mintegy 2 km-es úton juthatunk el az ercsi kompig, amely óránként indul Szigetújfaluból Ercsibe.
Szigetújfaluból rövid idő alatt eljuthatunk Szigetszentmártonba. A község nevét a barokk katolikus templom védőszentjéről, Szent Mártonról kapta. A templom szomszédságában álló Kossuth Lajos utca 37. számú Brünner-házon Brünner Gáspár naiv művész domborművei láthatók, amelyek a magyar történelem néhány nevezetes jelenetét ábrázolják.

Házon belüli programok

               6.00   Wellness részleg nyitása
  6.00 – 12.00    Piaclátogatás (egyénileg)
  7.30 – 10.00    Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00    Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00    Wellness szolgáltatás bemutató
15.30 – 16.00    Virágzó tea bemutató
17.00 – 19.00    Szauna program (előzetes bejelentkezés szükséges)
18.00 – 21.00    Vacsora az étteremben
20.00 – 24.00    Filmvetítés Orchidea termünkben
           23.00    Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest