II. évf. 24. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Timót és Xénia nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Pénteken egy mediterrán ciklon éri el hazánk térségét, melynek hatására mindenütt borultságig növekszik a felhőzet. A délnyugati tájakon már kora hajnaltól, máshol a délelőtt folyamán egyre többfelé kezdődik csapadék: a kezdeti ónos esőt, havas esőt havazás váltja fel. A kb. Sopron-Budapest-Szeged vonaltól délnyugatra többfelé alakulhat ki összefüggő hótakaró. Délnyugaton 20cm-t meghaladó hóréteg képződhet. Északkeleten nem várható számottevő csapadék, esetleg hószállingózás alakulhat ki. A hőmérséklet hajnalban -6, délután mindössze 0 fok körül alakulhat.

Nap idézete

[templatic_msg_box type=”success”] „Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat…” /Albert Einstein/ [/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Vízöntő (január 21. – február 18.) és a barátság

A Vízöntő érdeklődő, kíváncsi, szereti a társaságot, szívesen mókázik, játszik, közben a lelke mélyén nagyon is komoly dolgok foglalkoztatják. Jól együtt tud működni másokkal, s ha baj van, férfiként képes küzdeni. Vonzzák az érdekes, különc emberek.
Akikkel érdemes barátkoznia: A Nyilasok optimizmusa, a Mérlegek kiegyensúlyozottsága jó hatással lehet önre, de nagyon ki tud jönni az Ikrekkel és egy másik Vízöntővel is.
Akiket jobb, ha elkerül: a Bakok és a Bikák konzervativizmusa kifejezetten idegesíti hosszú távon, a Rákok és a Halak érzelgőssége is gyorsan kihozhatja a sodrából.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

 

[templatic_msg_box type=”alert”] Turóczi Szabina, felszolgáló tanulóról a linkre kattintva olvashat. [/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

Lórév – Zichy Ödön kápolna

Gróf Zichy Ödön (Bécs, 1809. szeptember 25. – Lórév, 1848. szeptember 30.) (kivégezték) 1844-ig Fejér vármegye főispáni helytartója volt. A szabadságharc idején, 1848. szeptember végén Jellasics megbízásából Roth osztrák tábornokkal akarta felvenni a kapcsolatot, ám Görgey Artúr előőrsei Adonynál elfogták. Zichyt a haditörvényszék hazaárulásért halálra ítélte és Lóréven, a Csepel-szigeten (a mostani kompkikötő közelében) felakasztották. A kivégzés helyének közelében az emlék kápolna most is megtalálható.

Napi wellness ajánlatunk

APHRODITÉ ISTENNŐ SZÉPITŐ KEZELÉSE EXTRA KÉNYEZTETÉSSEL

Magas koncentrációban tartalmaz vitaminokat, feltölti az arcbőrt, hidratálja, szépíti, a fáradt arcbőrt kisimítja, teltté, rugalmassá teszi a bőrt.
(peeling, masszázs gőzfürdőben, ionto, pakolás nyakra arcra dekoltázsra, szemkörnyék ápolás Vénusz Maszkkal, hidratáló masszázs)
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok 

Újévi kikapcsolódás a Kék Duna Wellness Hotelben****!

– 2014. január 6 – február 28. között hétköznapokon 2 vagy 3 éjszaka szállás 2 fő részére Kis-Dunára néző standard kétágyas szobában
– Félpanziós ellátás
– Antik római wellness részlegünk használata, hisz az egészségünk megőrzéséhez mindennap szükségünk van egy aromás fürdőre vagy egy illatos masszázsra.

Túravonal javaslat

Ráckeve – Szigetújfalu – Szigetszentmárton – Ráckeve Hossza: 18 km

Nehézségi fok: közepes, helyenként ügyességet igénylő útszakaszok
Jellemzője: családoknak ajánlott barátságos útvonal, szép környezettel, érdekes élővilággal.

Az újfalui templomtól elindulva mintegy 2 km-es úton juthatunk el az ercsi kompig, amely óránként indul Szigetújfaluból Ercsibe.

Szigetújfaluból rövid idő alatt eljuthatunk Szigetszentmártonba. A község nevét a barokk katolikus templom védőszentjéről, Szent Mártonról kapta. A templom szomszédságában álló Kossuth Lajos utca 37. számú Brünner-házon Brünner Gáspár naiv művész domborművei láthatók, amelyek a magyar történelem néhány nevezetes jelenetét ábrázolják.

Házon belüli program

             6.00       Wellness részleg nyitása
  7.30 – 10.00      Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00      Ebéd az étteremben
12.00 – 13.00      Virágzó tea bemutató
14.30 – 15.00      Wellness szolgáltatás bemutató
17.00 – 18.00      Aerobic a fitnes teremben
18.00 – 21.00      Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00      Zenés est „Rumy”-val
           23.00      Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest