II. évf. 26. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Vanda, Paula és Titanilla nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Vasárnap főként a Tisza vonalától keletre, majd napközben ismét a nyugati határnál alakulhat ki hószállingózás, kisebb havazás. A középső területeken változóan felhős-napos időnk lesz. Mérséklődik a szél, egész nap fagyos, hideg időre van kilátás, hajnalban délen akár -15, -18 fok is lehet.

Nap idézete

[templatic_msg_box type=”success”] „Hiszek a rózsaszín világban. Hiszem, hogy a nevetés a legjobb kalóriaégető. Hiszek a csókban, lehetőleg sok csókban. Hiszek abban, hogy erősnek kell lennünk, mikor úgy tűnik, hogy minden rosszra fordul. Hiszek abban, hogy a boldog lányok a legcsinosabbak. Hiszek abban, hogy a holnap egy újabb nap! Hiszek a csodákban.” /Audrey Hepburn/ [/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Vízöntő (január 21. – február 18.) és a barátság

Szereti a művészetet, a tudományt. Minden érdekli, ami szokatlan. Él benne a megismerési vágy, hogy behatoljon a természet titkaiba. Szívesen belemélyed okkult kérdésekbe. Idealista, lelkesültségre hajló képzelete határtalan magasságokba ragadja és ez valódi alkotóművészetre képesíti. Nagyon finom érzésű, eszmevilágában eltér a mindennapitól, ezért az emberek csak ritkán képesek megérteni. Emberismerete szinte látnoki, megérzi más emberek terveit, szándékait. Könnyen felindul, de hamar meg is bocsát és visszatér víg kedélye. Kedélyállapot-hullámzása a felhőkben járó idealizmus és a lehangoltság között gyakori. Fellépésében sokszor mutatkozik meg valami különös kiszámíthatatlanság. Idegrendszere labilis. A barátság kiemelkedően fontos szerepet játszik az életében. Segítőkész és mindig lehet rá számítani a bajban. Annak ellenére, hogy sok baráttal veszi körbe magát, valójában magányos. A saját kis világába nem szívesen enged be senkit.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét 

[templatic_msg_box type=”alert”] Ispán Krisztina, felszolgáló tanulóról a linkre kattintva olvashat. [/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

A Magyar Kultúra Napja

Ünnepség a Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtárban 2014. január 26-án, vasárnap 16 órakor, valamint a Vidám Nők Klubja szervezésében a – HETEDHÉT FALUT ÉPÍTÜNK – készült pályaművek bemutatója
Fellépnek: a népmesemondó verseny helyezettjei, a Hungaro-Art zeneiskola tagjai, valamint a Taksonyi Dunamenti Fiatal Svábok Tánccsoportja.

Napi wellness ajánlatunk

Frissítő masszázs
Célja a vérkeringés fokozása, melynek hatására felgyorsul a különféle lerakódások felszívódása, csökken a lerakódott zsír mennyisége. Megszűnnek a bőr alatti kötőszövetben lévő feszülések, letapadások. Fokozódik a nyirokkeringés, változik az anyagcsere, a testhőmérséklet, a légzés, fokozódik a vizelet kiválasztás, ezáltal a méregtelenítés. A masszázs segít megteremteni a nyugodt alvás feltételeit, azáltal, hogy csökkenti a vérnyomást, valamint mélyebb és szabályosabb légzést biztosít.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok 

Újévi kikapcsolódás a Kék Duna Wellness Hotelben****!

2014. január 6 – február 28. között hétköznapokon

  • 2 vagy 3 éjszaka szállás 2 fő részére Kis-Dunára néző standard kétágyas szobában
  • Félpanziós ellátás
  • Antik római wellness részlegünk használata, hisz az egészségünk megőrzéséhez mindennap szükségünk van egy aromás fürdőre vagy egy illatos masszázsra.

Túravonal javaslat

Ráckeve – Szigetújfalu – Szigetszentmárton – Ráckeve Hossza: 18 km

Nehézségi fok: közepes, helyenként ügyességet igénylő útszakaszok
Jellemzője: családoknak ajánlott barátságos útvonal, szép környezettel, érdekes élővilággal.
Az újfalui templomtól elindulva mintegy 2 km-es úton juthatunk el az ercsi kompig, amely óránként indul Szigetújfaluból Ercsibe.
Szigetújfaluból rövid idő alatt eljuthatunk Szigetszentmártonba. A község nevét a barokk katolikus templom védőszentjéről, Szent Mártonról kapta. A templom szomszédságában álló Kossuth Lajos utca 37. számú Brünner-házon Brünner Gáspár naiv művész domborművei láthatók, amelyek a magyar történelem néhány nevezetes jelenetét ábrázolják.                         

Házon belüli program

6.00                  Wellness részleg nyitása
7.30 – 10.00       Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
16.00 – 17.00     Nordic Walking
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00     Filmvetítés
23.00                Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest