II. évf. 29. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Adél nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Szerdán többfelé várható hószállingózás, havazás, a legtöbb hó délen-délnyugaton eshet. Folytatódik a hideg, téli idő, az ország nagy részén napközben is fagypont alatt marad a hőmérséklet. A Baja-Sopron vonalon többfelé megélénkülhet a délkeleti szél.
A minimumok -3 és -7°C között várhatóak.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„Használd a haragodat valami jóra.
Kérdezd meg magadtól, hogy érdemes-e védeni azt, ami miatt haragszol. Időnként a haragot rossz dolog védelmezésére használjuk, mint például a büszkeségünk vagy a saját hatalmunk megvédésére. Bizonyosodj meg róla, hogy dühöd igazságos és jogos…
A büszkeségünket nem érdemes védeni, de a szerelmünket igen…” /Henry Cloud/[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Könnyebben feloldható egy-egy konfliktus, ha a felek ismerik egymás asztrológiai adottságait. Tudják, hogy születési sajátosságaik alapján tüzes jegyhez tartoznak-e (mert akkor meglehetősen harciasak egy-egy vita során), vagy föld jegyűek (azaz türelmesek, béketűrők, kompromisszumra hajlamosak), esetleg levegő jegyűek (könnyen kibillenthetők lelki egyensúlyukból), vagy vízjegyűek (áldozatként eltűrik a másik fél minden kitörését, talán még a tettlegességet is.)
A Vízöntő könnyen ideges lesz, pedig képes arra, hogy kívülállóként szemlélje azokat az eseményeket is, amelyek rá nézve kellemetlenséget okoznak, vagy a személyét közvetlenül (és negatívan) érintik.
Általában nem is nagy dolgok miatt keveredik vitába, hanem az apró, hétköznapi rendellenességek, illetve az emberi értetlenség, gyarlóság hozza ki a sodrából. A kirobbanó veszekedést már nem hárítja el, de utána szégyelli, hogy elvesztette a fejét.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”] Stoits Viola, recepciós kollégánkról klikkelés után itt olvashat. [/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

Ráckevei piac

Ráckeve egyik nevezetességének számít a Duna-parti sétányon megrendezésre kerülő piac. A tradicionális eseményen a helyi termelők kiváló termékeit vásárolhatja meg az idelátogató közönség. A vízpart nyújtotta hangulat, a kürtöskalács és a sült kolbász illata teszi varázslatossá az itt töltött pillanatokat. Különösképpen ajánljuk az Imi-féle sült kolbászt és pecsenyét a Református templommal szemben, ahol garantáltan különleges gasztronómiai élményben lesz része. A piac minden szerdán és szombaton kerül megrendezésre.

Napi wellness ajánlatunk

Virágzó tea

Virágzó teáink a legmagasabb minőségű, igen ritka Ezüst Rügy fehér tealevelekből készülnek. Tealeveleink több mint 80%-át a tavaszi szüretben válogatják, ami az év legmagasabb minőségét képviseli. Teáink ízét és zamatát természetes jázmin virágok közötti szárítás gazdagítja.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

[templatic_button link=”https://wellnesshotel.hu/ujevi-kikapcsolodas-kis-duna-partjan/” size=”medium” type=”primary”] Újévi kikapcsolódás a Kék Duna Wellness Hotelben****! [/templatic_button] 

  • 2014. január 6 – február 28. között hétköznapokon
  • 2 vagy 3 éjszaka szállás 2 fő részére Kis-Dunára néző standard kétágyas szobában
  • Félpanziós ellátás
  • Antik római wellness részlegünk használata, hisz az egészségünk megőrzéséhez mindennap szükségünk van egy aromás fürdőre vagy egy illatos masszázsra.

Túravonal javaslat

Ráckeve – Lórév – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 19 km

Nehézségi fok: könnyű, majd kissé rázós út, autóforgalma elhanyagolható
Jellemzője: Lórévig kellemes, majd innen túrakerékpárosoknak ajánlott, szép tájakkal övezett útvonal.
A kellemes, forgalomtól mentes úton 7 km-t megtéve jutunk el az ősi szerb településre. Itt érdemes megtekinteni a XIX. századi copfstílusú szerb templom meghitt hangulatú, képes oltárfalát, ikonosztázionját. Az árvízvédelmi gát és a Nagy-Duna partja között található Zichy Ödön neogótikus emlék-kápolnája, amely alatt méltóságteljesen hömpölyög az erős sodrású nagy folyó.

Házon belüli program      

6.00                 Wellness részleg nyitása
6.00 – 12.00      Piaclátogatás (egyénileg)
7.30 – 10.00      Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00    Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00    Wellness szolgáltatás bemutató
15.30 – 16.00    Virágzó tea bemutató
16.00 – 17.00    Szauna program
18.00 – 21.00    Vacsora az étteremben
20.00 – 24.00    Filmvetítés Orchidea termünkben
23.00               Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest