II. évf. 30. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Martina és Gerda nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Csütörtökön marad a borongós idő. Eleinte a Dunántúlon, majd az északi tájakon fordul elő havazás, majd egyre inkább ónos eső. Rendkívül síkosak, csúszósak lehetnek az utak! Fagypont körül alakulhat a hőmérséklet.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„A múzeumokat, épületeket, tájakat megnézheted akár képen is, de a beszélgetéseket és tapasztalatokat semmi sem pótolja.” /Belényi Dániel/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Tudja ki ő és mennyit ér. Célja, hogy közösségi kapcsolatokat építsen, s hogy e közegben információit szabadon áramoltathassa. Érzi külön-valóságát, szuverenitását, másrészt tudja, hogy minden ember páratlan a maga nemében. Nem hierarchiában gondolkodik. Eredeti, függetlenségre vágyó, forradalmár, újító típus, bár alapvetően nem akar harcolni. Nem tűri, hogy lenyomják, hogy uralkodjanak rajta. Kényszerűségből beszáll a harcba. Valahogy mindig olyan helyzetbe kerül, ami kiprovokálja az önállóságát (ne legyen főnöke vagy ő legyen a főnök). Szeret kilépni a rendszerből, nem beletartozni a konvencionális, járt utak rendszerébe. Tekinthetjük a kor emberének. A Vízöntő a legobjektívebb jegy, ő tudja a legjobban kívülről látni a dolgokat. Szélsőséges esetben lehet lázadó, anarchista. Lehet, hogy direkt az ellenkezőjét teszi annak, amit elvárnak tőle. Mindenfajta érzéstől, szenvedélytől távol tartja magát. Nem akarja bepiszkolni a kezét. Gyerekkorban is kiütközik a hatalom elleni tevékenység (csínytevések, bohóckodás). Különös dolgok érdeklik, csodabogárként nem illik bele a rendszerbe, furcsa neki a világ, mintha nem is a földön élne. Emberszerető, társaságkedvelő, idealista típus. Igen erős etikai és morális alapjai vannak. Önálló és független, semmilyen köteléket és bilincset nem tűr. Mindig új utakon szeret járni, ezért sokszor különcnek tartják.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”] Tihob Krisztina, felszolgálóról klikkelés után itt olvashat.

[/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

Hűvösvölgyi Ildikó előadóestje 

Az éjszaka csodái

„Tücsökdal szőttesén madárfütty- kacskaringók…” Összeállítás Weöres Sándor költészetéből
Időpont: 2014. január 30. 18.30
Helyszín: József Attila Művelődési Ház, 2330 Dunaharaszti Táncsics M. u. 2.

Napi wellness ajánlatunk

CSOKOLÁDÉ VAJKRÉMES MASSZÁZS

A csokoládé antioxidáns hatású, így gátolja a szervezet sejtjeinek a károsodását, valamint lassítja az öregedést. A csokoládé hidratálja és feszesíti a bőrt, bársonyosan simává teszi, valamint pótolja a hiányzó ásványi anyagokat. Jótékony hatással van a narancsbőrre is. Segíti a test és a lélek harmonikus feltöltődését a közismert endorfin hatása révén.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok 

[templatic_button link=”https://wellnesshotel.hu/ujevi-kikapcsolodas-kis-duna-partjan/” size=”medium” type=”primary”] Újévi kikapcsolódás a Kék Duna Wellness Hotelben****! [/templatic_button]

  • 2014. január 6 – február 28. között hétköznapokon
  • 2 vagy 3 éjszaka szállás 2 fő részére Kis-Dunára néző standard kétágyas szobában
  • Félpanziós ellátás
  • Antik római wellness részlegünk használata, hisz az egészségünk megőrzéséhez mindennap szükségünk van egy aromás fürdőre vagy egy illatos masszázsra.

Túravonal javaslat

Ráckeve – Szigetújfalu – Szigetszentmárton – Ráckeve Hossza: 18 km

Nehézségi fok: közepes, helyenként ügyességet igénylő útszakaszok
Jellemzője: családoknak ajánlott barátságos útvonal, szép környezettel, érdekes élővilággal.
Az újfalui templomtól elindulva mintegy 2 km-es úton juthatunk el az ercsi kompig, amely óránként indul Szigetújfaluból Ercsibe. Szigetújfaluból rövid idő alatt eljuthatunk Szigetszentmártonba. A község nevét a barokk katolikus templom védőszentjéről, Szent Mártonról kapta. A templom szomszédságában álló Kossuth Lajos utca 37. számú Brünner-házon Brünner Gáspár naiv művész domborművei láthatók, amelyek a magyar történelem néhány nevezetes jelenetét ábrázolják.

Házon belüli program

   06.00              Wellness részleg nyitása
  7.30 – 10.00      Reggeli az étteremben
11.00 – 12.00      Vízi torna
12.00 – 15.00      Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00      Wellness szolgáltatás bemutató
16.00 – 17.00      Nordic Walking (egyénileg)
18.00 – 21.00      Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00      SzerencsEst
23.00                 Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest