II. évf. 31. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Marcella nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Pénteken marad a borongós idő, továbbra is szórványosan valószínű vegyes halmazállapotú csapadék: eső, havas eső, ónos eső, fagyott eső, hó. Erős lesz a délkeleti szél. A hőmérséklet nem változik, marad a 0 fok körüli csúcsérték.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„Ha magasabbra emeljük is lelkünkben a magunk hitének szépségeit és büszkébb polcra helyezzük is tudásunk nagy céljait – azért ne higgyük, hogy az Ember mindig csak értelmetlenül, ostobán s egészen céltalanul csetlik-botlik” /Baktay Ervin/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Vízöntő (január 21. – február 18.) és a barátság

A Vízöntő érdeklődő, kíváncsi, szereti a társaságot, szívesen mókázik, játszik, közben a lelke mélyén nagyon is komoly dolgok foglalkoztatják. Jól együtt tud működni másokkal, s ha baj van, férfiként képes küzdeni. Vonzzák az érdekes, különc emberek.
Akikkel érdemes barátkoznia: A Nyilasok optimizmusa, a Mérlegek kiegyensúlyozottsága jó hatással lehet önre, de nagyon ki tud jönni az Ikrekkel és egy másik Vízöntővel is.
Akiket jobb, ha elkerül: a Bakok és a Bikák konzervativizmusa kifejezetten idegesíti hosszú távon, a Rákok és a Halak érzelgőssége is gyorsan kihozhatja a sodrából.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét 

[templatic_msg_box type=”alert”] Kovács Éva, a szobaasszonyok csoportvezetőjéről klikkelés után itt  olvashat. [/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

Lórév – Zichy Ödön kápolna

Gróf Zichy Ödön (Bécs, 1809. szeptember 25. – Lórév, 1848. szeptember 30.) (kivégezték) 1844-ig Fejér vármegye főispáni helytartója volt. A szabadságharc idején, 1848. szeptember végén Jellasics megbízásából Roth osztrák tábornokkal akarta felvenni a kapcsolatot, ám Görgey Artúr előőrsei Adonynál elfogták. Zichyt a haditörvényszék hazaárulásért halálra ítélte és Lóréven, a Csepel-szigeten (a mostani kompkikötő közelében) felakasztották. A kivégzés helyének közelében az emlék kápolna most is megtalálható.

Napi wellness ajánlatunk

Egzotikus Testmasszázs

Két féle masszázst tartalmaz egy időpontban. Az izomzat átmasszírozása után Lávaköves masszázzsal hozzuk harmóniába a testet és a lelket.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

[templatic_button link=”https://wellnesshotel.hu/ujevi-kikapcsolodas-kis-duna-partjan/” size=”medium” type=”primary”] Újévi kikapcsolódás a Kék Duna Wellness Hotelben****! [/templatic_button] 

  • 2014. január 6 – február 28. között hétköznapokon
  • 2 vagy 3 éjszaka szállás 2 fő részére Kis-Dunára néző standard kétágyas szobában
  • Félpanziós ellátás
  • Antik római wellness részlegünk használata, hisz az egészségünk megőrzéséhez mindennap szükségünk van egy aromás fürdőre vagy egy illatos masszázsra.

Túravonal javaslat

Ráckeve – Szigetújfalu – Szigetszentmárton – Ráckeve Hossza: 18 km

Nehézségi fok: közepes, helyenként ügyességet igénylő útszakaszok
Jellemzője: családoknak ajánlott barátságos útvonal, szép környezettel, érdekes élővilággal.
Az újfalui templomtól elindulva mintegy 2 km-es úton juthatunk el az ercsi kompig, amely óránként indul Szigetújfaluból Ercsibe.
Szigetújfaluból rövid idő alatt eljuthatunk Szigetszentmártonba. A község nevét a barokk katolikus templom védőszentjéről, Szent Mártonról kapta. A templom szomszédságában álló Kossuth Lajos utca 37. számú Brünner-házon Brünner Gáspár naiv művész domborművei láthatók, amelyek a magyar történelem néhány nevezetes jelenetét ábrázolják.

Házon belüli program 

             6.00       Wellness részleg nyitása
  7.30 – 10.00      Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00      Ebéd az étteremben
12.00 – 13.00      Virágzó tea bemutató
14.30 – 15.00      Wellness szolgáltatás bemutató
17.00 – 18.00      Aerobic a fitnesz-teremben
18.00 – 21.00      Vacsora az étteremben
           23.00      Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest