II. évf. 32. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Ignác és Virgínia nevű vendégeinket nevük napja alkalmából! 

Mai időjárás

Szombaton a Tiszántúlon változóan, máshol erősen felhős lesz az ég. Eleinte csak a Dunántúl nyugati részén, délutántól a Dunántúl nagy részén várható ónos eső, fagyott eső. Ezeken a tájakon síkos, jeges útszakaszokra készülhetünk! A hőmérséklet reggel -5, délután +1 fok körül alakul (keleten lehet inkább fagypont felett a hőmérséklet). A délkeleti szél megerősödik, az ország középső részén viharossá fokozódik.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„Az életfordulók megszentelése és megünneplése nem azért volt fontos, hogy a rokonok, szomszédok, falubeliek tudomást szerezzenek róla, hanem azért, hogy az ünnepelt – például a felnőtté váló legény vagy leány – maga is jól el tudja különíteni az egyes életszakaszokat. Tudjon róla, hogy mit hagy maga mögött, miképpen arról is, hogy hová tart, és ott mire számíthat…” /Boldizsár Ildikó/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Vízöntő (január 21. – február 18.) 

Tele vagy tudással és tudásszomjjal is. Talán ma elcsodálkozol azon, hogy miért nem mindenki olyan kíváncsi, mint te. Tényleg miért? Kíváncsi vagy? Hát persze, hogy kíváncsi vagy! A válasz igen egyszerű: a te kíváncsiságod része a személyiségednek, és a benned felmerülő kérdések nem igazán merülnek fel másban. Így a válaszokat is neked kell megtalálnod.

Ha tanulmányokat folytatsz, fantasztikus sikerekben lesz részed. Minden percet élvezni fogsz, amit tanulással töltesz, és amelynek során egyre erősödik benned az érzés, hogy amit most elsajátítasz, később abból fogsz megélni. Igazán a hivatásod lesz, amit szívvel, lélekkel fogsz végezni. Amennyiben házas vagy, netán együtt élsz valakivel, minden okod megvan az örömre, mert partnereddel megoszthatod a titkaidat, az érzéseit, aki tökéletesen megért, és támogat mindenben. A pénzedre jobban vigyázz, és készülj fel arra, hogy a hatóság tiszteletét teheti nálad, pontosabban a könyvelésedre lesz kíváncsi. Régi ismerőssel futhatsz össze, aki leginkább akkor látnál szívesen, amikor a hátad közepét…

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét 

[templatic_msg_box type=”alert”] Zsivnovszki Gergely, recepciósról klikkelés után itt olvashat. [/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

Ráckevei piac

Ráckeve egyik nevezetességének számít a Duna-parti sétányon megrendezésre kerülő piac. A tradicionális eseményen a helyi termelők kiváló termékeit vásárolhatja meg az idelátogató közönség. A vízpart nyújtotta hangulat, a kürtöskalács és a sült kolbász illata teszi varázslatossá az itt töltött pillanatokat. Különösképpen ajánljuk az Imi-féle sült kolbászt és pecsenyét a Református templommal szemben, ahol garantáltan különleges gasztronómiai élményben lesz része. A piac minden szerdán és szombaton kerül megrendezésre.

Napi wellness ajánlatunk

Vitál bomba csomagajánlatunk tartalma:

  • 2 db vitamin koktél
  • 2 db Infra zseton
  • 1 db 60’ masszázs
  • 1 db 50’ masszázs
  • 1 db pedikűr
  • 1 db anti cellulit kezelés

További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok 

[templatic_button link=”https://wellnesshotel.hu/ujevi-kikapcsolodas-kis-duna-partjan/” size=”medium” type=”primary”] Újévi kikapcsolódás a Kék Duna Wellness Hotelben****! [/templatic_button]

  • 2014. január 6 – február 28. között hétköznapokon
  • 2 vagy 3 éjszaka szállás 2 fő részére Kis-Dunára néző standard kétágyas szobában
  • Félpanziós ellátás
  • Antik római wellness részlegünk használata, hisz az egészségünk megőrzéséhez mindennap szükségünk van egy aromás fürdőre vagy egy illatos masszázsra.

Túravonal javaslat

Ráckeve – Szigetújfalu – Szigetszentmárton – Ráckeve Hossza: 18 km

Nehézségi fok: közepes, helyenként ügyességet igénylő útszakaszok
Jellemzője: családoknak ajánlott barátságos útvonal, szép környezettel, érdekes élővilággal.
Az újfalui templomtól elindulva mintegy 2 km-es úton juthatunk el az ercsi kompig, amely óránként indul Szigetújfaluból Ercsibe.
Szigetújfaluból rövid idő alatt eljuthatunk Szigetszentmártonba. A község nevét a barokk katolikus templom védőszentjéről, Szent Mártonról kapta. A templom szomszédságában álló Kossuth Lajos utca 37. számú Brünner-házon Brünner Gáspár naiv művész domborművei láthatók, amelyek a magyar történelem néhány nevezetes jelenetét ábrázolják.

Házon belüli program

Zártkörű rendezvény!

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest