II. évf. 39. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Aranka és Jutocsa nevű vendégeinket nevük napja alkalmából! 

Mai időjárás

Szombaton országszerte számítani kell esőre, többfelé párás marad az idő, majd délután a Dunántúlon kissé felszakadozik a felhőzet, de a Dunától keletre még számítani kell csapadékra. Délutántól nyugaton, északnyugaton megélénkül, megerősödik a délies szél. Hajnalban 0 és 6°C, délután 3 és 11°C közötti értékekre van kilátás.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„ Nem az a fájdalmas, ha az embernek forrásvízen kell élnie, hanem az, ha ugyanakkor az ő szeme láttára nála hitványabbak nektárt vedelnek.” /Móra Ferenc/
[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

A vízöntő (január 21. – február 18.) 

A Vízöntők igen jóérzésű, melegszívű, igazi emberbarát. Rendkívül sokoldalú, kedves, barátságos, elbűvölő jellem, általában jókedvű, nyílt és őszinte. Ötletes, kreatív alkat, magabiztos, derűs, sokoldalú egyén. Általában magasabb rendű embertípusnak tartják őket. Rendkívül mozgékony, energikus, olyan, mint egy állandóan magas hőfokon járatott gőzturbina. Életeleme a változatosság. A barátság kiemelkedően fontos szerepet játszik az életében, minél többen szeretik őt, annál jobban érzi magát. Humánus, eredendően idealista, segítőkész és mindig lehet rá számítani a bajban. Kellemes társasági ember, jó és szívélyes házigazda.

A különleges, szokatlan dolgok villanyozzák fel, nagyon érdeklik a modern technika vívmányai és a tudományok. Kitartóan véghezviszi, amit elhatározott vagy elvállalt. Szívósan, állhatatosan küzd az eredményért, bármiben a legalsó szintről képes a legmagasabb szintig eljutni. Függetlenség iránti vágya erős, ezért a hierarchiát nem szereti, a korlátokat nem tűri, csupán saját elvárásainak szeret eleget tenni. Személyes szabadságához különösen ragaszkodik. Nézeteihez csökönyösen, makacsul ragaszkodik, gyakran kiszámíthatatlan. Nehezen választ magának társat, de ha megteszi, a végletekig hűséges. 

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”] Ritzl Dániel, felszolgáló tanulóról a linkre kattintva olvashat. [/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

Ráckevei piac

Ráckeve egyik nevezetességének számít a Duna-parti sétányon megrendezésre kerülő piac. A tradicionális eseményen a helyi termelők kiváló termékeit vásárolhatja meg az idelátogató közönség. A vízpart nyújtotta hangulat, a kürtöskalács és a sült kolbász illata teszi varázslatossá az itt töltött pillanatokat. Különösképpen ajánljuk az Imi-féle sült kolbászt és pecsenyét a Református templommal szemben, ahol garantáltan különleges gasztronómiai élményben lesz része. A piac minden szerdán és szombaton kerül megrendezésre.

Napi wellness ajánlatunk

Sport masszázs

A test fizika szinten való gyógyítására, kezelésére használt masszázstípus. Intenzívebb, erősebb masszázs technika, amely leginkább a mélyizomzatot célozza meg. Nyugtató hatással bír, csökkenti az izomgörcsöket és a merev izmok okozta fájdalmakat, tökéletes lezárás sporttevékenységek után, vagy ülő munkát végzőknek. Csökkenti az izmok duzzanatát, és a sportsérülések utáni gyógyulási időt. További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Last Minute akció 2014. február 9 – 13. közötti időszakban. 

Csomagunk tartalma:

  • 2 vagy 3 éjszakára szállás Kis-Dunára néző standard szobában
  • bőséges büféreggeli házias ízekkel és reform sarokkal
  • svédasztalos vacsora különleges íz világgal
  • Antik Római wellness részlegünk használata 

A csomag ára:

  • 29.900,- Ft 2 éjszakára 2 fő részére
  • 42.900,- Ft 3 éjszakára 2 fő részére 

Túravonal javaslat 

Ráckeve – Makádi Parkerdő – Somlyó-sziget – Dömsöd – Dömsödi nyaralósor – Tassi Zsilip – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 30 km

Nehézségi fok: könnyű, a Duna partján haladó, kellemes útvonal
Jellemzője: tartalmas, szép, látnivalókban gazdag útvonal, amely könnyen biciklizhető és a hosszabb túrákat kedvelőknek is megfelelő lehet.

Házon belüli program

  6.00             Wellness részleg nyitása
  6.00 – 12.00  Piaclátogatás (egyénileg)
  7.30 – 10.00  Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00  Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00  Vízi torna
16.00 – 18.00  Szauna program
18.00 – 21.00  Vacsora az étteremben
18.00 – 22.00  SzerencsEst emeleti bárunkban
23.00              Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest