II. évf. 46. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Kolos, Georgina és Gina nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Szombaton csapadékmentes időre van kilátás, viszont északkeleten lehetnek tartósan párás, ködös körzetek is. Máshol a fátyolfelhők mellett több órás napsütésre van kilátás. A Dunántúlon többfelé megerősödik, északnyugaton olykor viharossá is fokozódik a déli, délkeleti szél. Hajnalban -4, +2, délután 5-12 fokra készülhetünk. 

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„Az álmok a világ tükrei, vagy talán jósok, igen, s ha rosszra fordulnak, nem azért teszik, hogy kínozzanak, nem, hanem, hogy óvják az embert, olykor a saját vágyaitól. És mindeközben mire tanítanak az álmok? A jelent szeretni és becsülni, megérteni azt, ami épp van.” /Horváth György/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Vízöntő (január 21. – február 18.) 

2014: Ha az elmúlt években kicsit kénytelen voltál takarékosabban élni, mint ahogyan azt szeretted volna, akkor most végre kicsit „nagyobb lábon” élhetsz. Már az év beköszönte azt jelzi Neked, hogy pénzügyi dolgaid fellendülőben vannak, talán még jobban is, mint  ahogyan arra számítottál. Annak ellenére, hogy nem Te vagy az állatöv  legtakarékosabb jegye,  ebben az évben nagyon is jól fogsz gazdálkodni. Ez persze, nem azt jelenti, hogy ne kényeztethesd magadat, hanem azt, hogy ügyesen és jól fogsz befektetni. Ez különösen akkor lesz sikeres, ha bármiféle üzlettel vagy vállalkozással foglalkozol, de ha nem, akkor is megtapasztalhatod, hogy a kisebb  összegekkel is lehet jól bánni. Persze, ehhez kell egy adag szerencse is,  – de Neked most ez lesz! A magánélet, párkapcsolat a nyár elején kerül jobban életed fókuszába, független attól, hogy tartós kapcsolatban élsz, vagy épp most vágyakozol rá. A nyár valami kellemes meglepetést hoz a számodra, ami lehet egy új kapcsolat is, de lehet a régin belül egy nagyon is pozitív fordulat. Ha az év első fele a „vetés” időszaka volt, akkor  ősztől joggal érzed azt, hogy itt az ideje az aratásnak.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”] Veres Renáta, felszolgáló tanuló munkatársunkról kattintás után itt olvashat. [/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló 

Ráckevei piac

Ráckeve egyik nevezetességének számít a Duna-parti sétányon megrendezésre kerülő piac. A tradicionális eseményen a helyi termelők kiváló termékeit vásárolhatja meg az idelátogató közönség. A vízpart nyújtotta hangulat, a kürtöskalács és a sült kolbász illata teszi varázslatossá az itt töltött pillanatokat. Különösképpen ajánljuk az Imi-féle sült kolbászt és pecsenyét a Református templommal szemben, ahol garantáltan különleges gasztronómiai élményben lesz része. A piac minden szerdán és szombaton kerül megrendezésre.

Napi wellness ajánlatunk 

Fortuna masszázs szőlőmag olajjal

Szív és érrendszeri betegségek kialakulását megakadályozza, szépít, mivel a bőr felső rétegeit vitaminnal látja el, ezáltal feszesíti a bőrt.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok 

Újévi kikapcsolódás a Kék Duna Wellness Hotelben****!

  • 2014. január 6 – február 28. között hétköznapokon
  • 2 vagy 3 éjszaka szállás 2 fő részére Kis-Dunára néző standard kétágyas szobában
  • Félpanziós ellátás
  • Antik római wellness részlegünk használata, hisz az egészségünk megőrzéséhez mindennap szükségünk van egy aromás fürdőre vagy egy illatos masszázsra. 

Túravonal javaslat

Ráckeve – Lórév – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 19 km

Nehézségi fok: könnyű, majd kissé rázós út, autóforgalma elhanyagolható
Jellemzője: Lórévig kellemes, majd innen túrakerékpárosoknak ajánlott, szép tájakkal övezett útvonal

 A kellemes, forgalomtól mentes úton 7 km-t megtéve jutunk el az ősi szerb településre. Itt érdemes megtekinteni a XIX. századi copfstílusú szerb templom meghitt hangulatú, képes oltárfalát, ikonosztázionját. Az árvízvédelmi gát és a Nagy-Duna partja között található Zichy Ödön neogótikus emlék-kápolnája, amely alatt méltóságteljesen hömpölyög az erős sodrású nagy folyó. 

Házon belüli program 

             6.00    Wellness részleg nyitása
 6.00 – 12.00    Piaclátogatás (egyénileg)
  7.30 – 10.00   Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00   Ebéd az étteremben
16.00 – 18.00   Szauna program
18.00 – 21.00  Vacsora az étteremben
18.00 – 22.00   SzerencsEst emeleti bárunkban
            23.00   Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest