II. évf. 49. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Bernadett és Konrád nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Kedd reggelre sokfelé képződik köd, mely főleg ÉK-en csak lassan oszlik fel. Napközben erősen felhős, párás időre számíthatunk, de komoly csapadék már sehol sem lesz. 10 fok körül alakulhat a hőmérséklet délután, de a tartósabban ködös ÉK-i tájakon hidegebb idő várható.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„Vannak boldog könnyek, fájó mosolyok, mindig lesznek szerelmek, míg a föld forog. Az élet szép, de élni tudni kell, az élet egy harc és benne győzni kell!” /Anatole France/
[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Már az első találkozáskor a Vízöntő észrevette, hogy ő más, mint a többi és kissé különösnek tűnt? Ezek után ismét elvarázsolta Önt szépségével és spontán tetteivel, annyira szokatlan  és különböző volt azoktól, akiket eddig megismert. Nem sokkal ezután közölte Önnel, hogy egy békeharcos mozgalomhoz fog csatlakozni és legalább három hónapig nem fognak találkozni. Ne csodálkozzon, a Vízöntő hölgy ilyen kijelentései teljesen természetesek. Amennyiben meg szeretné őt tartani, most engedje el. Három hónap elmúltával  visszatér és még szebb lesz, mint valaha is volt és mint ahogy Ön utoljára látta. Szabad akar lenni, meg se próbálja az ágyhoz vagy a tűzhelyhez láncolni, mert akkor elveszíti. Békéljen meg azzal a ténnyel, hogy számtalan barátja lesz, akikkel rendszeresen fog találkozni, ez egy változatos skálájú baráti kör lesz, a sikertelen, de szerinte tehetséges művésztől, a szerelmes politikuson át a népművelőig.

Az egyik erénye biztos az Önbe vetett bizalma lesz. Nem fogja Önt üldözni, faggatni és fürkészve szemlélni, ha egy órával később ér haza. Amennyiben Önnek ajándékozta a szerelmét, akkor megajándékozta a határtalan bizalmával is. Természetesen ez várja el cserébe is. Még egy ok, hogy nem fogja érezni a féltékenységét az, hogy nem lesz ideje ellenőrizni az Ön útjait és nem fog ráérni a gyanúsítgatásra.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét 

[templatic_msg_box type=”alert”] Istvánov Levente Robin, felszolgáló tanulóról  klikkelés után itt olvashat. [/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

Savoyai Kastély (1702) Kossuth Lajos u. 95.

A legelső világi barokk kastély Magyarországon. Savoyai Jenő herceg építtette a bécsi  Belvedere építészének, J.L. Hildebrand tervei alapján.

Árpád szobor (1897) a Savoyai kastély mellett

A milleneumi ünnepségek során avatták fel. Szász Gyula horganyötvözetből készült alkotása a távolba mutató kacagányos, pajzsos Árpád vezér alakja. 

Napi wellness ajánlatunk

CSOKOLÁDÉ VAJKRÉMES MASSZÁZS

A csokoládé antioxidáns hatású, így gátolja a szervezet sejtjeinek a károsodását, valamint lassítja az öregedést. A csokoládé hidratálja és feszesíti a bőrt, bársonyosan simává teszi, valamint pótolja a hiányzó ásványi anyagokat. Jótékony hatással van a narancsbőrre is. Segíti a test és a lélek harmonikus feltöltődését a közismert endorfin hatása révén. További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción! 

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Újévi kikapcsolódás a Kék Duna Wellness Hotelben****!

  • 2014. január 6 – február 28. között hétköznapokon
  • 2 vagy 3 éjszaka szállás 2 fő részére Kis-Dunára néző standard kétágyas szobában
  • Félpanziós ellátás
  • Antik római wellness részlegünk használata, hisz az egészségünk megőrzéséhez mindennap szükségünk van egy aromás fürdőre vagy egy illatos masszázsra.

Túravonal javaslat

Ráckeve – Lórév – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 19 km

Nehézségi fok: könnyű, majd kissé rázós út, autóforgalma elhanyagolható
Jellemzője: Lórévig kellemes, majd innen túrakerékpárosoknak ajánlott, szép tájakkal övezett útvonal

A kellemes, forgalomtól mentes úton 7 km-t megtéve jutunk el az ősi szerb településre. Itt érdemes megtekinteni a XIX. századi copfstílusú szerb templom meghitt hangulatú, képes oltárfalát, ikonosztázionját. Az árvízvédelmi gát és a Nagy-Duna partja között található Zichy Ödön neogótikus emlék-kápolnája, amely alatt méltóságteljesen hömpölyög az erős sodrású nagy folyó.

Házon belüli program

 6.00                 Wellness részleg nyitása
 7.30 – 10.00     Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00     Wellness szolgáltatás bemutató
16-00 – 17.00     Nordic walking (egyénileg)
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
18.30 – 19.30     Pilates
20.00 – 22.00     SzerencsEst emeleti bárunkban
23.00                Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest