II. évf. 54. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Alfréd és Mirtill nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Vasárnap kezdetben még többfelé várható eső, majd napközben fokozatosan dél felé szorul a csapadék, északon és nyugaton kissé felszakadozik a felhőzet. Többfelé élénk, nyugaton, északnyugaton és északkeleten erős lesz az északi, északkeleti szél. Hajnalban 2-8°C, délután 5-12°C között alakul a hőmérséklet.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

” Vannak emberek, akik nem azért küldettek hozzánk, hogy maradjanak. Hanem hogy átsuhanva életünk napjain, megmutassanak valami fontosat, ami megváltoztat bennünk dolgokat.” /Szurovecz Kitti/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Halak (február 20 – március 20.)

Lelkében határtalan emberszeretet él, melynek gyökere az a felismerés, hogy egyek vagyunk, testvérek vagyunk mindnyájan, s az Én és a Te között nincs többé válaszfal. Saját személyének feláldozása, odaadó, önzetlen szolgálathoz vezet, melyet másokért végez. Ez különösen így van a gyógyító, betegápoló munkánál, melyet elhivatottságból vállal. Részvéte azonnal jelentkezik, ha szenvedőt lát, legyen az ember, vagy állat. Nem kérdez, nem gondolkodik, nem nézi, hogy a segítség helyénvaló-e. Vakon hozza áldozatát. Ezért sokan kihasználják jóindulatát. Mivel õ maga minden pillanatban kész arra, hogy másokért minden kérés és hívás nélkül is az életét áldozza, ezért azt várja, hogy embertársai is hasonlóképpen cselekedjenek vele. Természetesen itt éri a legtöbb keserű csalódás. A Halak jegye a szimbóluma a keresztre feszített Isten fiának. Tekintetéből a mártíromság csendes zokogása érezhető ki. A fejlett Halak embert a sok baj azonban nem töri le, belenyugvási képessége igen magas idealizmusában találja forrását.

Túlfinomult lelkületének szüksége van arra, hogy megszépíthesse az élet hazugságait, a valóság piszkait és aljasságait. A mindennapit is költészetté emeli. A gyakorlati életbe nehezen tud beilleszkedni és ennek következtében gyakran telve van ki nem mondott panasszal. Némasága miatt nemigen lehet tudni, mit gondol, mit akar. Jellemét nehéz kiismerni, hiszen sokszor önmagával sincs tisztában. Minden Halak ember egy bonyolult keresztrejtvény, egy élő találmány. Ezért sokszor ő lesz a meg nem értett, vagy félreértett ember. Főként innen származik ösztönösen visszavonultsági kényszere. 

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”] Ispán Krisztina, felszolgáló tanulóról kattintás után itt olvashat. [/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

A szigethalmi Hegedűs Géza Városi Könyvtár fotópályázatot hirdetett Robert Capa születésének 100. évfordulója alkalmából „Szigethalom télen – fekete – fehér fotókon” címmel.
A könyvtár a fotókból válogatva február 24-től kiállítást rendez.
Ugyanezen a napon eredményhirdetés is lesz, a Városi Szavalóverseny kezdete előtt 17 órától kerül erre sor.

Napi wellness ajánlatunk

APHRODITÉ ISTENNŐ SZÉPITŐ KEZELÉSE EXTRA KÉNYEZTETÉSSEL

Magas koncentrációban tartalmaz vitaminokat, feltölti az arcbőrt, hidratálja, szépíti, a fáradt arcbőrt kisimítja, teltté, rugalmassá teszi a bőrt.
(peeling, masszázs gőzfürdőben, ionto, pakolás nyakra arcra dekoltázsra, szemkörnyék ápolás Vénusz Maszkkal, hidratáló masszázs)

További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok 

Újévi kikapcsolódás a Kék Duna Wellness Hotelben****!

  • 2014. január 6 – február 28. között hétköznapokon 2 vagy 3 éjszaka szállás 2 fő részére Kis-Dunára néző standard kétágyas szobában
  • Félpanziós ellátás
  • Antik római wellness részlegünk használata, hisz az egészségünk megőrzéséhez mindennap szükségünk van egy aromás fürdőre vagy egy illatos masszázsra.

Túravonal javaslat

Ráckeve – Lórév – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 19 km

Nehézségi fok: könnyű, majd kissé rázós út, autóforgalma elhanyagolható
Jellemzője: Lórévig kellemes, majd innen túrakerékpárosoknak ajánlott, szép tájakkal övezett útvonal

A kellemes, forgalomtól mentes úton 7 km-t megtéve jutunk el az ősi szerb településre. Itt érdemes megtekinteni a XIX. századi copfstílusú szerb templom meghitt hangulatú, képes oltárfalát, ikonosztázionját. Az árvízvédelmi gát és a Nagy-Duna partja között található Zichy Ödön neogótikus emlék-kápolnája, amely alatt méltóságteljesen hömpölyög az erős sodrású nagy folyó. 

Házon belüli program

  6.00              Wellness részleg nyitása
  7.30 – 10.00   Reggeli az étteremben
  9.00 – 10.00   Vízi torna
12.00 – 15.00   Ebéd az étteremben
16.00 – 17.00   Nordic Walking (egyénileg)
18.00 – 21.00   Vacsora az étteremben
18.00 – 22.00   Filmvetítés Orchidea termünkben
23.00               Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest