II. évf. 55. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Mátyás és Jázmin nevű vendégeinket nevük napja alkalmából! 

Mai időjárás

Hétfőn változóan, erősen felhős idő mellett a déli, délkeleti tájak kivételével hosszabb-rövidebb időszakokra szinte mindenhol kisüthet a nap. Utóbbi tájakon néhol kisebb eső, zápor kialakulhat. Mérséklődik a légmozgás. Hajnalban -1 és +5, délután pedig 8 és 13°C között alakul a hőmérséklet.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

“Az időd véges, úgyhogy ne vesztegesd el arra, hogy valaki más életét éled! Ne engedd, hogy mások véleménye túlharsogja a saját belső hangodat! De ami a legfontosabb, legyen elég bátorságod a szívedre és a megérzéseidre hallgatni! Ők valahogy már most is tudják, mivé akarsz válni valójában.” /Steve Jobs/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Halak (február 20 – március 20.) és a divat

Érzékenységük, bizonytalanságuk megjelenik öltözködési szokásaikban is. Gyakori, hogy mások tanácsát kérik ki öltözködés és stílus szempontjából. Esetleg társuk kedvébe járnak azzal, hogy azt a ruhát veszik fel, melyet partnerük szívesen látna rajtuk. Időnként egyáltalán nem foglalkoztatják őket az aktuális trendek, azt veszik magukra, ami épp a kezük ügyébe kerül.

A Halak jelét a víz elemi minősége hatja át, ezért színválasztásukban előnyben részesítik a tengerek és vizek sokszínű árnyalatát, és a pasztell színeket. Jól áll nekik a kék és zöld minden árnyalata, de nem szívesen hordanak erőteljes és domináló színeket. Esetenként a Halak nők a virágos mintájú, lágy vonalvezetésű ruhákat is szívesen viselik.

Általánosságban elmondható róluk, hogy igyekeznek az alkalomhoz illő öltözékben megjelenni, hiszen nem szeretik felhívni magukra a figyelmet. Ahogyan az önképükben, így a stílusukban is labilisak, ezért többféle trendet kipróbálhatnak, változtatgatnak. Néhányukból hiányzik az önbizalom, hogy egyedül újítsanak. Talán pont ezért a befolyásolhatóságuk miatt követnek nyomon egy divatblogot.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”] Tihob Krisztina, felszolgáló munkatársunkról kattintás után itt olvashat. [/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

A szigethalmi Hegedűs Géza Városi Könyvtár fotópályázatot hirdetett Robert Capa születésének 100. évfordulója alkalmából „Szigethalom télen – fekete – fehér fotókon” címmel.

A könyvtár a fotókból válogatva február 24-től kiállítást rendez.
Ugyanezen a napon eredményhirdetés is lesz, a Városi Szavalóverseny kezdete előtt 17 órától kerül erre sor.

Napi wellness ajánlatunk 

MÉLYTÁPLÁLÓ TESTMASSZÁZS SZÁRAZ BŐRRE MINERVA ISTENNŐ KEDVÉRE

A legszárazabb bőrt is felpuhító, intenzíven tápláló és hidratáló krém.
Regenerál, fokozza a vérkeringést, sejtmegújító hatása van, melyet a búzacsira E vitamin tartalma és a szőlőmag-olaj biztosít.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Újévi kikapcsolódás a Kék Duna Wellness Hotelben****! 

  • 2014. január 6 – február 28. között hétköznapokon 2 vagy 3 éjszaka szállás 2 fő részére Kis-Dunára néző standard kétágyas szobában
  • Félpanziós ellátás
  • Antik római wellness részlegünk használata, hisz az egészségünk megőrzéséhez mindennap szükségünk van egy aromás fürdőre vagy egy illatos masszázsra.

Túravonal javaslat

Ráckeve – Lórév – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 19 km

Nehézségi fok: könnyű, majd kissé rázós út, autóforgalma elhanyagolható
Jellemzője: Lórévig kellemes, majd innen túrakerékpárosoknak ajánlott, szép tájakkal övezett útvonal. 

A kellemes, forgalomtól mentes úton 7 km-t megtéve jutunk el az ősi szerb településre. Itt érdemes megtekinteni a XIX. századi copfstílusú szerb templom meghitt hangulatú, képes oltárfalát, ikonosztázionját. Az árvízvédelmi gát és a Nagy-Duna partja között található Zichy Ödön neogótikus emlék-kápolnája, amely alatt méltóságteljesen hömpölyög az erős sodrású nagy folyó.

Hány csillagos szálloda a Kék Duna Wellness Hotel?
a.) 3 – b.) 4 – c.) 5

Házon belüli program

  6.00              Wellness részleg nyitása
  7.30 – 10.00   Reggeli az étteremben
  9.00 – 10.00   Vízi torna
12.00 – 15.00   Ebéd az étteremben
16.00 – 17.00   Nordic Walking (egyénileg)
18.00 – 21.00   Vacsora az étteremben
18.00 – 22.00   Filmvetítés Orchidea termünkben
23.00              Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest