II. évf. 59. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Elemér, Oszvald és Hédi nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Pénteken jobbára felhős lesz fölöttünk az ég, többfelé várható ismétlődő eső, záporeső, de elsősorban délnyugaton gyenge zivatar sem kizárt. Nyugaton, északnyugaton élénk lehet a déli-délkeleti szél, de a záporokat, esetleg zivatarokat erős lökések is kísérhetik. Hajnalban 1-6, napközben 8-14 fok várható.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„Tudom, hogy az utazási vágy a nyugtalanság és az állhatatlanság tünete; de hiszen ezek a legemberibb tulajdonságok. Igen, megvallom, az álmokon és a vágyakon kívül nincs számomra kielégülés: csak a változatosság és a szabad költözés ér valamit, ha ugyan egyáltalán ér valami valamit.” /Michel de Montaigne/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Halak (február 20 – március 20.) és a sport 

A Halak jól ismeri az érzékfeletti világot, hisz szinte állandóan a félálom állapotában létezik, ahonnét mindkét dimenzió látható, az ébrenlét és az álom egyaránt. Ha jómódú, akkor valami drágább sportot űz, de ha elveszíti vagyonát, akkor sem hagyja abba a mozgást, mivel az egyszerű erdei kocogás is elegendő számára, ha jobb nincs.
   Nem feltétlen társas sportok vonzzák. Nagyon sok Halak szülött úszik és fut, mivel ezek a viszonylag monoton, meditatív sportok lehetőséget adnak arra, hogy elmélyülhessenek.
   A Halak jegy tipikus képviselője nem igazán sportos alkat. Szeret inkább kényelmesen élni, álmodozni, fantáziálni. Nincs benne versenyszellem. Szereti a kényelmes sétát, a laza természetjárást.
   Leginkább a vízi sportokhoz vonzódik. Az úszás ellazítja, vágyik a vízpartra, de nem szereti sem a zsúfolt, sem a zajos helyeket. Mély tengeri búvárkodás közben jól érezheti magát.
   Érdemes megismerkednie a jógával is, hiszen a relaxáció, a spirituális gondolatok, az átélhető egységélmények közel állnak hozzá.
   Kedveli a táncot. Az érzések művészi kifejezését gyakorolhatja a balettben, s ha ezt vizes közegben teszi, akkor vízibalettre jár.
Ajánlott sportok: Futás, úszás, kerékpározás, evezés, síelés, sífutás

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”] Söre Richárd, szakács tanuló kollégánkról kattintás után itt olvashat. [/templatic_msg_box]

Napi wellness ajánlatunk

Silvánus az erdő védelmezőjének kúrája

Természetes eredetű citrom, lucfenyő illóolajat, földimogyoró olajat tartalmazó testápoló masszázsolaj a citrom és a fenyő friss illatával. Értékes alkotórészei puhítják és ápolják a bőrt.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Milyen hosszú a belső úszómedence szállodánkban?
a.) 20 m b.) 18 m c.) 15 m

Túravonal javaslat

Ráckeve – Lórév – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 19 km

Nehézségi fok: könnyű, majd kissé rázós út, autóforgalma elhanyagolható
Jellemzője: Lórévig kellemes, majd innen túrakerékpárosoknak ajánlott, szép tájakkal övezett útvonal

A kellemes, forgalomtól mentes úton 7 km-t megtéve jutunk el az ősi szerb településre. Itt érdemes megtekinteni a XIX. századi copfstílusú szerb templom meghitt hangulatú, képes oltárfalát, ikonosztázionját. Az árvízvédelmi gát és a Nagy-Duna partja között található Zichy Ödön neogótikus emlék-kápolnája, amely alatt méltóságteljesen hömpölyög az erős sodrású nagy folyó. 

Házon belüli program

  6.00                Wellness részleg nyitása
  7.30 – 10.00     Reggeli az étteremben
12.00 – 13.00     Virágzó tea bemutató
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00     Wellness szolgáltatás bemutató
17.00 – 18.00     Aerobic
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00     Zenés est Rumy-val
23.00                Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest