II. évf. 61. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Lujza és Henriett nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Vasárnap többfelé megnövekszik a felhőzet, beborul az ég, délen, délnyugaton gyenge eső is előfordulhat, ezzel szemben északon, északkeleten hosszabb naposabb időszakokra van kilátás. Hajnalban helyenként pára képződhet. Többfelé élénk, helyenként erős lehet az északkeleti, keleti szél.
Hajnalban 0-6°C, délután 10-15°C várható.

 [templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„Ott, ahol rossz van, jónak is kell lennie. E két pólus nélkül nem létezne egyensúly. Nem az a dolguk, hogy kiirtsák egymást, ugyanis összetartoznak, miként a tűz és a víz, a föld és az ég, a hideg és a meleg…” /Vavyan Fable/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Halak (február 20 – március 20.) és a barátság 

A Halak önzetlen, önfeláldozó, igazi jó barát, mindenkin segít, aki rászorul. Társaságkedvező, de nem vágyik arra, hogy az érdeklődés középpontjába kerüljön. Igyekszik a háttérben maradni, de ezzel együtt csak akkor érzi jól magát, ha nagy a nyüzsgés a környezetében. Inkább figyeli az eseményeket, mint irányítja. 

Akikkel érdemes barátkoznia: A vizes jegy szülötteivel félszavakból is értik egymást, de a Bakok és a Bikák bizalmába is hamar be tud férkőzni, és a Skorpiókkal is ki tud jönni.

Akiket jobb, ha elkerül: A tüzes Oroszlán, Kos és Nyilas észre sem veszi, mikor okoz fájdalmat. Az együtt töltött idő állandó hadakozással telne. 

Ha a barátnője Halak, szerencsés embernek mondhatja magát, mert mindig érezheti a gondoskodását, önfeláldozó szeretetét. Őt nyugodtan fel lehet hívni éjfélkor is, ha valakinek el akarja sírni a bánatát, vagy be akar számolni legújabb hódításáról. És nem kell attól félnie, hogy kifecsegi a rá bízott titkokat vagy hogy lecsapja a kezéről a legújabb pasiját.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”] Turóczi Szabina, felszolgáló tanulóról kattintás után itt olvashat. [/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

Tiszta szívvel – Böjte Csaba testvér Szigetszentmiklóson

Helyszín: Városi Sportcsarnok, Szigetszentmiklós, Szebeni út 81.
Időpont: 2014. március 2. 18.00
Közreműködik: Ismerős arcok zenekar

Napi wellness ajánlatunk

BÁRSONY KEZELÉS

A hatóanyagok biztosítják a bőr hidratáltságát. Érett bőrtípusra ajánlott, táplál, simít, puhít, védőréteget képez. Kezelés után a bőr bársonyos tapintásúvá válik. (peeling, into ráncfeltöltő géllel, tápláló pakolás Vénusz Maszkkal, arc- dekoltázsmasszázs)
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok 

Anti Ageing – Öregedésgátlás

ELŐZZÜK MEG, AMI MEGELŐZHETŐ, KÉSLELTESSÜK, AMI ELKERÜLHETETLEN!

Az idősödés egy folyamat, amely az 50. év körül gyorsul fel, amikor a szervezet antioxidáns rendszere gyengül, s a szervezet egyre inkább átmegy egy energiahiányos állapotba (itt tud segíteni a Kék Duna Wellness Hotel öregedésgátlás programja!). Az időskori betegségek megjelenése ennek az állapotnak a következménye. Tekintettel a folyamat jellegre, az idősödés menete, sebessége lassítható ehhez azonban korai stádiumban fel kell ismerni a kezdetét, amely minden embernél láthatatlanul és más időpontban következik be.

Szakembereink felmérésekkel és egyéni, személyes beszélgetés alapján képet kapnak a résztvevők állapotáról és személyre szabott programot állítanak össze Vendégeink számára.

Próbálja ki Ön is!

Hány éves korig látjuk ingyen vendégül a gyerekeket, ha a szülővel egy szobában kerülnek elhelyezésre?
a.) 0-4 éves korig b.) 0-3 éves korig c.) 0-5 éves korig

Túravonal javaslat

Ráckeve – Lórév – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 19 km

Nehézségi fok: könnyű, majd kissé rázós út, autóforgalma elhanyagolható
Jellemzője: Lórévig kellemes, majd innen túrakerékpárosoknak ajánlott, szép tájakkal övezett útvonal

A kellemes, forgalomtól mentes úton 7 km-t megtéve jutunk el az ősi szerb településre. Itt érdemes megtekinteni a XIX. századi copfstílusú szerb templom meghitt hangulatú, képes oltárfalát, ikonosztázionját. Az árvízvédelmi gát és a Nagy-Duna partja között található Zichy Ödön neogótikus emlék-kápolnája, amely alatt méltóságteljesen hömpölyög az erős sodrású nagy folyó. 

Házon belüli program 

  6.00                Wellness részleg nyitása
  7.30 – 10.00     Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
16.00 – 17.00     Nordic Walking (egyénileg)
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00     Filmvetítés Orchidea termünkben
23.00                Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest