II. évf. 63. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Kázmér, Zorán és Luciusz nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Kedden kezdetben az északnyugati, nyugat és az északkeleti tájakon alakulhat ki kisebb eső, egy-egy zápor, majd a déli tájakon is előfordulhat kisebb csapadék. Többfelé megélénkülhet a keleti, északkeleti szél. Hajnalban helyenként párássá válik a levegő. A legalacsonyabb hőmérséklet 1-7°C, a legmagasabb 9-15°C között alakul.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„Az egyén többet tehet saját egészségéért, mint bármely orvos, kórház, gyógyszer vagy egzotikus gyógyászati eljárás…” /Califano/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

A halak (február 20 – március 20.)

Szimbóluma: Hagyományosan két ellentétes irányba úszó hallal szokták ábrázolni, melyeket egy fonal mégis összeköt. Ezek az emberek kettõs természetét képviselik, a fizikai látható lényét és a rejtett valóságot, ami a testi érzékelhetõség mögött létezik. Mindkettõnek van saját célja, melyet el akar érni, de ez a két cél irányában különbözõ. A Halak szülött úgy érzi, mintha két különbözõ irányba löknék egyszerre, s ez a belsõ késztetés különösképpen tudatalatti lényében van így. Erre a kettõs lökésre kétféle módon reagál. Gyakran, ha szembe kell nézni a veszéllyel a hal elrejtõzik. Ez a kettõs erõ határozatlanságot, bizonytalanságot eredményez. A hal némasága átvitt értelemben azt jelenti, a Halak emberének szavát nem hallják és így nem is értik meg az emberek.

Munkában: Vezetõnek kedves, szeretetre méltó, megértõ, de sokszor hiányzik a kellõ határozottság. Az orvosi, pszichológusi, betegápolói hivatás mély együttérzést kíván és kapcsolatban van a gyógyítással és a kórházi világ visszavonult életmódjával, így kiváltképp megfelel egyéniségének. Papok, lelkészek között gyakran találunk erõsen Halak-jellegû egyéneket, akik erõs vágyat éreznek arra, hogy segítsenek a rászorulókon. A Színpadon kitûnõ karakterszínész lehet, mivel könnyen magára ölti annak alakját, akit megszemélyesít. A tengerrel, vízzel, folyadékkal kapcsolatos tevékenységek vonzzák.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”] Bobek Ágnes, szobaasszony munkatársunkról kattintás után itt olvashat. [/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

Városháza – Tűztorony kilátó

1901-ben épült a középkori régi városháza helyén a szecessziós stílusú tornyos, új városháza. Épületében a Városi Bíróság és a Gyermekkönyvtár működik.
Helyszín: 2300 Ráckeve, Kossuth Lajos utca 25. 

Napi wellness ajánlatunk

Svéd masszázs

A masszázs folyamatok a testre korlátozódnak le, azon belül is az izmok, inak és ízületek működésének a normalizálására. A masszázs elősegíti a testnedvek és a vérkeringés optimalizálását, az izmok ellazulását, a merev, összetapadt izomrostokat szétválasztja.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción! 

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Anti Ageing – Öregedésgátlás

ELŐZZÜK MEG, AMI MEGELŐZHETŐ, KÉSLELTESSÜK, AMI ELKERÜLHETETLEN!

Az idősödés egy folyamat, amely az 50. év körül gyorsul fel, amikor a szervezet antioxidáns rendszere gyengül, s a szervezet egyre inkább átmegy egy energiahiányos állapotba (itt tud segíteni a Kék Duna Wellness Hotel öregedésgátlás programja!). Az időskori betegségek megjelenése ennek az állapotnak a következménye. Tekintettel a folyamat jellegre, az idősödés menete, sebessége lassítható ehhez azonban korai stádiumban fel kell ismerni a kezdetét, amely minden embernél láthatatlanul és más időpontban következik be.

Szakembereink felmérésekkel és egyéni, személyes beszélgetés alapján képet kapnak a résztvevők állapotáról és személyre szabott programot állítanak össze Vendégeink számára.

Töltse ki Ön is kérdőívünket!

Túravonal javaslat

Ráckeve – Lórév – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 19 km

Nehézségi fok: könnyű, majd kissé rázós út, autóforgalma elhanyagolható
Jellemzője: Lórévig kellemes, majd innen túrakerékpárosoknak ajánlott, szép tájakkal övezett útvonal. 

A kellemes, forgalomtól mentes úton 7 km-t megtéve jutunk el az ősi szerb településre. Itt érdemes megtekinteni a XIX. századi copfstílusú szerb templom meghitt hangulatú, képes oltárfalát, ikonosztázionját. Az árvízvédelmi gát és a Nagy-Duna partja között található Zichy Ödön neogótikus emlék-kápolnája, amely alatt méltóságteljesen hömpölyög az erős sodrású nagy folyó.

Hány szobája van szállodánknak?
a.) 47 b.) 48 c.) 50

Házon belüli program

  6.00                Wellness részleg nyitása
  7.30 – 10.00     Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00     Wellness szolgáltatás bemutató
16.00 – 17.00     Nordic Walking (egyénileg)
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
18.30 – 19.30     Pilates
18.00 – 22.00     SzerencsEst emeleti bárunkban
23.00                Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest