II. évf. 64. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Adorján és Adrián nevű vendégeinket nevük napja alkalmából! 

Mai időjárás

Szerdán eleinte délen, délnyugaton elszórtan, majd késő délutántól már többfelé az országban kialakulhat eső, zápor. Élénk, nyugaton és északkeleten erős lesz az északi, északkeleti szél, az Alpokalján viharos lökések is előfordulhatnak. Hajnalban 2 és 7, délután 10 és 15°C között alakul a hőmérséklet.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

“Az ember azzá válik, amit tesz. A jó tettek egyre jobbá tesznek bennünket, a rossz tettek, a bűnök lehúznak, beszennyeznek. Tetteink beépülnek a személyiségünkbe. Nem tudunk úgy törekedni az igazságra, hogy ne váljunk egyre inkább igaz emberré. Nem tudunk úgy hazudozni, hogy ne váljunk előbb-utóbb hazuggá. Tetteink meghatároznak minket…” /Böjte Csaba/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

A halak (február 20 – március 20.)

A Halak számára a világ kissé elmosódott, a körvonalai szétesők: mintha tejüvegen át nézne mindent. Ahol más ember hangosan és magabiztosan mozog, ott a Halak tétovává és bizonytalanná válik. Gyakran saját szándékaival, céljaival sincs tisztában – még abban sem biztos, hogy tényleg ő akarja-e azt, amit tesz, vagy valaki más… A határok kérdése a Halak legfőbb problémája. Az, hogy hol végződik az “én”, és hol kezdődik a “te”. És egyáltalán: szükséges-e meghúzni ezt a vonalat? Ő nemcsak megérti más örömét és bánatát, hanem mélységesen át is éli. A természetes önzés, az ego által épített önvédelmi sáncok nála nincsenek sehol. Érzékeny, túlságosan is érzékeny állapot a Halaké. Az élet farkastörvényeivel szemben képtelen megvédeni magát. Más emberek erős akaratának, mohó önzésének akár élethosszig is áldozatul eshet. Szívével mindenkit befogad, karjával mindenkit magához ölel. Tekintetéből árad a szeretet, az elfogadás és a gyengédség. Mindent megért, és semmi nem idegen tőle, ami emberi. Még az állatok és a növények is egyenrangú, lelkes lények a szemében – környezetét nem is tudná elképzelni ezek nélkül. Menekülésének egyetlen útja, amikor saját belső világának zavaros mélységeibe merül. Az álmodozásba, az álmokba – ehhez időnként alkoholt vagy drogokat is segítségül hív. Problémáit képtelen szavakba önteni és racionálisan megoldani. Ha már elkerülhetetlenné válik a szembesülés, akkor úgy viselkedik, mint a tintahal: átláthatatlan ködöt és zavart támaszt maga körül, s a káoszt felhasználva jó messzire úszik. Hiszi, a problémák előbb-utóbb megoldódnak maguktól is. Ám ha minden erőfeszítése ellenére mégis a realitások kemény talajára rántják, partra vetett halként addig evickél, amíg vissza nem kerül éltető közegébe: a meghatározhatatlanba, a körvonaltalanba, a tetszés szerint alakíthatóba – a vízbe.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”] Szappanos Zsolt szakács kollégánkról kattintás után itt olvashat. [/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

Ráckevei piac

Ráckeve egyik nevezetességének számít a Duna-parti sétányon megrendezésre kerülő piac. A tradicionális eseményen a helyi termelők kiváló termékeit vásárolhatja meg az idelátogató közönség. A vízpart nyújtotta hangulat, a kürtöskalács és a sült kolbász illata teszi varázslatossá az itt töltött pillanatokat. Különösképpen ajánljuk az Imi-féle sült kolbászt és pecsenyét a Református templommal szemben, ahol garantáltan különleges gasztronómiai élményben lesz része. A piac minden szerdán és szombaton kerül megrendezésre.

Napi wellness ajánlatunk

Avokádó masszázs Jupiter kedvére

A mediterrán éghajlaton honos növény terméséből kinyert vitaminokban gazdag olaj. Ajánljuk érzékeny és normál bőrre.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok 

Anti Ageing – Öregedésgátlás

ELŐZZÜK MEG, AMI MEGELŐZHETŐ, KÉSLELTESSÜK, AMI ELKERÜLHETETLEN!

Az idősödés egy folyamat, amely az 50. év körül gyorsul fel, amikor a szervezet antioxidáns rendszere gyengül, s a szervezet egyre inkább átmegy egy energiahiányos állapotba (itt tud segíteni a Kék Duna Wellness Hotel öregedésgátlás programja!). Az időskori betegségek megjelenése ennek az állapotnak a következménye. Tekintettel a folyamat jellegre, az idősödés menete, sebessége lassítható ehhez azonban korai stádiumban fel kell ismerni a kezdetét, amely minden embernél láthatatlanul és más időpontban következik be.

Szakembereink felmérésekkel és egyéni, személyes beszélgetés alapján képet kapnak a résztvevők állapotáról és személyre szabott programot állítanak össze Vendégeink számára.

Töltse ki ön is kérdőívünket

Túravonal javaslat

Ráckeve – Lórév – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 19 km

Nehézségi fok: könnyű, majd kissé rázós út, autóforgalma elhanyagolható
Jellemzője: Lórévig kellemes, majd innen túrakerékpárosoknak ajánlott, szép tájakkal övezett útvonal. 

A kellemes, forgalomtól mentes úton 7 km-t megtéve jutunk el az ősi szerb településre. Itt érdemes megtekinteni a XIX. századi copfstílusú szerb templom meghitt hangulatú, képes oltárfalát, ikonosztázionját. Az árvízvédelmi gát és a Nagy-Duna partja között található Zichy Ödön neogótikus emlék-kápolnája, amely alatt méltóságteljesen hömpölyög az erős sodrású nagy folyó.

Hány fő befogadására alkalmas éttermünk?
a.) 100 fő b.) 110 fő c.) 120 fő

Házon belüli program

  6.00                Wellness részleg nyitása
  6.00 – 12.00     Piaclátogatás (egyénileg)
  7.30 – 10.00     Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00     Wellness szolgáltatás bemutató
15.30 – 16.00     Virágzó tea bemutató
16.00 – 17.00     Szauna program
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
18.00 – 22.00     Filmvetítés Orchidea termünkben
23.00                Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest