II. évf. 65. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Leonóra és Inez nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Csütörtökön eleinte szórványosan, később egyre inkább már csak délen, délnyugaton fordul elő újabb csapadék. Az északi tájakon délután már előbújhat a nap. 10-14 fok lesz. Erős marad a szél.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„Magasra emeli a művészet az embert, nemessé, csodálatosan széppé varázsolhatja lelkének minden rezdülését.” /Nyikolaj Vasziljevics Gogol/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

A halak (február 20 – március 20.)

A Halak számára a világ kissé elmosódott, a körvonalai szétesők: mintha tejüvegen át nézne mindent. Ahol más ember hangosan és magabiztosan mozog, ott a Halak tétovává és bizonytalanná válik. Gyakran saját szándékaival, céljaival sincs tisztában – még abban sem biztos, hogy tényleg ő akarja-e azt, amit tesz, vagy valaki más… A határok kérdése a Halak legfőbb problémája. Az, hogy hol végződik az “én”, és hol kezdődik a “te”. És egyáltalán: szükséges-e meghúzni ezt a vonalat? Ő nemcsak megérti más örömét és bánatát, hanem mélységesen át is éli. A természetes önzés, az ego által épített önvédelmi sáncok nála nincsenek sehol. Érzékeny, túlságosan is érzékeny állapot a Halaké. Az élet farkastörvényeivel szemben képtelen megvédeni magát. Más emberek erős akaratának, mohó önzésének akár élethosszig is áldozatul eshet. Szívével mindenkit befogad, karjával mindenkit magához ölel. Tekintetéből árad a szeretet, az elfogadás és a gyengédség. Mindent megért, és semmi nem idegen tőle, ami emberi. Még az állatok és a növények is egyenrangú, lelkes lények a szemében – környezetét nem is tudná elképzelni ezek nélkül. Menekülésének egyetlen útja, amikor saját belső világának zavaros mélységeibe merül. Az álmodozásba, az álmokba – ehhez időnként alkoholt vagy drogokat is segítségül hív. Problémáit képtelen szavakba önteni és racionálisan megoldani. Ha már elkerülhetetlenné válik a szembesülés, akkor úgy viselkedik, mint a tintahal: átláthatatlan ködöt és zavart támaszt maga körül, s a káoszt felhasználva jó messzire úszik. Hiszi, a problémák előbb-utóbb megoldódnak maguktól is. Ám ha minden erőfeszítése ellenére mégis a realitások kemény talajára rántják, partra vetett halként addig evickél, amíg vissza nem kerül éltető közegébe: a meghatározhatatlanba, a körvonaltalanba, a tetszés szerint alakíthatóba – a vízbe. 

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”] Taligás Menyhértné Teri, szobaasszonyról kattintás után itt olvashat. [/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

Városháza – Tűztorony kilátó

1901-ben épült a középkori régi városháza helyén a szecessziós stílusú tornyos, új városháza. Épületében a Városi Bíróság és a Gyermekkönyvtár működik.

Helyszín: 2300 Ráckeve, Kossuth Lajos utca 25.

Napi wellness ajánlatunk

Sport masszázs

A test fizika szinten való gyógyítására, kezelésére használt masszázstípus. Intenzívebb, erősebb masszázs technika, amely leginkább a mélyizomzatot célozza meg. Nyugtató hatással bír, csökkenti az izomgörcsöket és a merev izmok okozta fájdalmakat, tökéletes lezárás sporttevékenységek után, vagy ülő munkát végzőknek. Csökkenti az izmok duzzanatát, és a sportsérülések utáni gyógyulási időt.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Hány fő befogadására alkalmas Panoráma teraszunk? -segítség!
a.) 40 fő b.) 60 fő c.) 50 fő

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Fiatalosság megőrzés – Anti Ageing – Öregedésgátlás

ELŐZZÜK MEG, AMI MEGELŐZHETŐ, KÉSLELTESSÜK, AMI ELKERÜLHETETLEN!

Nem a fiatalságot, hanem a FIATALOSSÁGOT igyekszünk helyreállítani.

Fiatalosság kérőív

Túravonal javaslat

Ráckeve – Lórév – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 19 km

Nehézségi fok: könnyű, majd kissé rázós út, autóforgalma elhanyagolható
Jellemzője: Lórévig kellemes, majd innen túrakerékpárosoknak ajánlott, szép tájakkal övezett útvonal.

A kellemes, forgalomtól mentes úton 7 km-t megtéve jutunk el az ősi szerb településre. Itt érdemes megtekinteni a XIX. századi copfstílusú szerb templom meghitt hangulatú, képes oltárfalát, ikonosztázionját. Az árvízvédelmi gát és a Nagy-Duna partja között található Zichy Ödön neogótikus emlék-kápolnája, amely alatt méltóságteljesen hömpölyög az erős sodrású nagy folyó. 

Házon belüli program           

06.00                Wellness részleg nyitása
07.30 – 10.00     Reggeli az étteremben
12.00 – 13.00     Vízi torna (előzetes bejelentkezés szükséges)
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00     Wellness szolgáltatás bemutató
15.30 – 16.00     Virágzó tea bemutató
17.00 – 19.00     Szauna – program
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
20.00 – 24.00     Filmvetítés Orchidea termünkben  
23.00                Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest