II. évf. 66. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Tamás és Tomaj nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Pénteken még gyakran lesz erősen felhős az ég, hosszabb napos időszakokra főként a nap második felében keleten számíthatunk. Estig elszórtan, estétől a középső tájakon, valamint a Dunántúl keleti, délkeleti felén több helyen kialakulhat eső, zápor. Helyenként még szeles, de tavasziasan enyhe időre van kilátás, délután 9-15°C-kal. 

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„Legtöbbször úgy fosztjuk meg magunkat az örömtől, hogy rosszul rangsorolunk. Előbb biztos egzisztenciát akarunk teremteni, fel akarjuk építeni a házunkat, és csak ezután élni és örülni. Pedig nem az a feladatunk, hogy mindenünk minél nagyobb és menőbb legyen, hanem az, hogy kapcsolatunkban boldogabbak legyünk, mint egyedül.” /L. Stipkovits Erika/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

A halak (február 20 – március 20.) otthona

A jegy szülötte talán mind közül a legelzárkózóbb, aki lehetőségei szerint félreeső helyen, egy legfelső emeleti tetőtérben, a körfolyosó végén, netán a falu, utca vagy kisváros peremén alakítja ki otthonát. Ha csak teheti, mindez közel esik egy folyóhoz vagy tóhoz, de legalábbis rálát arra a lakása ablakaiból.

Mint az elbújás szerelmese, sok biztonsági berendezéssel védi otthonát az illetéktelen behatolóktól, és komoly hangszigetelést, illetve redőnyök és függönyök sokaságát szerelteti be, hogy minél jobban megőrizhesse magánszféráját.

A Halak nem bánja, ha otthona kicsi és kuckós, hiszen azt könnyebb belakni, és a kis tereket is könnyedén nagynak láttatja, elsősorban fehér bútorok kiemelésével.

A csillagjegy szülöttének egész otthonára az a jellemző, hogy helyiségenként egy-egy domináns, díszesebb holmi uralja a teret, minden más annak rendelődik alá, és szolidan megbújik a háttérben. A legspirituálisabb jegy képviselője kedveli a natúr bútorokat, a természet-közeli, nomád megoldásokat, a rusztikus, vidékies hangulatot. A felhasznált anyagok között sok a lenvászon, a kókusz, a szizál, a tengerifű és a fa.

Minden mást megelőzve a vizet idéző fürdőszoba válik a Halak lakásának központi helyiségévé. Itt tölti a legtöbb időt, nemcsak tisztálkodással, de relaxálással, meditálással, vagy akár jógázással is. Akik e jegyben születtek, kedves, befogadó, intuitív, együtt érző, adakozó és gyakran spirituális emberek. Lehetnek költők, színészek, zenészek, de könnyen sebeket ejt rajtuk a mindennapok durva valósága.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”]Mikó Zsoltné Lyubica, wellness koordinátorunkról kattintás után itt olvashat. [/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

Ráckevei Hajómalom

Magyarország első rekonstruált és egyben működő hajómalmát Ráckevén (Szegedi Kis István sétány – Duna-part) tekinthetik meg, amely a lakosság közösségi összefogásának köszönhetően 2007 és 2010 között épült fel. A ráckeveiek kedve a Hajómalom újbóli megépítésére a “Jelképünk volt és lehetne” gondolat mentén éledt fel, melynek köszönhetően a ráckevei vízimolnárság hagyományai felélesztésre kerültek.

Napi wellness ajánlatunk

Lomi-lomi masszázs 

Ez egy páratlan gyógyító masszázs, amit az ősi Polinéziából származtatnak. Hogy megértsük a mélységét a Lomi-lomi masszázsnak, először is meg kell, hogy értsük a Hawaii filozófiát, amit Huna-nak hívnak. A Lomi-lomi másik neve: a “Szerető Kéz” masszázs. A folyamatos simogatás, a test teljes egészében való gondozása képessé teszi a pácienst, hogy relaxáljon…
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Fiatalosság megőrzés – Anti Ageing – Öregedésgátlás

ELŐZZÜK MEG, AMI MEGELŐZHETŐ, KÉSLELTESSÜK, AMI ELKERÜLHETETLEN!

Fiatalosság kérőív

Túravonal javaslat

Ráckeve – Lórév – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 19 km

Nehézségi fok: könnyű, majd kissé rázós út, autóforgalma elhanyagolható
Jellemzője: Lórévig kellemes, majd innen túrakerékpárosoknak ajánlott, szép tájakkal övezett útvonal. 

Wellness Teraszunkon (weblapunk szerint) hány vendégünk tudja élvezni a medence part különleges hangulatát?
a.) 40 fő b.) 50 fő c.) 60 fő

A kellemes, forgalomtól mentes úton 7 km-t megtéve jutunk el az ősi szerb településre. Itt érdemes megtekinteni a XIX. századi copfstílusú szerb templom meghitt hangulatú, képes oltárfalát, ikonosztázionját. Az árvízvédelmi gát és a Nagy-Duna partja között található Zichy Ödön neogótikus emlék-kápolnája, amely alatt méltóságteljesen hömpölyög az erős sodrású nagy folyó.

Házon belüli program              

  6.00                Wellness részleg nyitása
  7.30 – 10.00     Reggeli az étteremben
12.00 – 13.00     Virágzó tea bemutató
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
15.30 – 16.00     Wellness szolgáltatás bemutató
17.00 – 18.00     Aerobic
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00     Zenés est Rumy-val
23.00                Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest