II. évf. 75. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Henrietta és Vidor nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Vasárnap egy meleg front hatására kezdetben többfelé, délután már inkább csak keleten, délkeleten alakulhat ki eső, zápor, miközben nyugat, északnyugat felől felszakadozik a felhőzet. Erős, sokfelé viharos lesz a szél, a hajnali 2-7°C-ot követően délutánra 10 és 18°C közé melegszik a levegő, délnyugaton lesz a legmelegebb.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„Valójában semmit sem birtokolsz, csak őrzöl egy darabig. S ha képtelen vagy továbbadni azokat, akkor azok birtokolnak téged. Bármi legyen is a kincsed, úgy tartsd a markodban, mintha vizet tartanál. Mert ha megszorítod, eltűnik. Ha kisajátítod, tönkreteszed. Tartsd szabadon, és örökre a tiéd marad.” /Buddha/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

A halak (február 20 – március 20.) információk a 2014-es évre.

Általában a Halakról

Ezzel lepje meg magát: Mindennél jobban vágyik a szeretetre, a család melegére. Ám ha önmagát nem szereti, másokkal is nehezebben boldogul. Keresse meg magához az utat!

Erre figyeljen: Ne csak ábrándozzon, cselekedjen is! Nem elég tudnia, mit kell tennie, lépje is meg! S ne csak másokért, magáért is!

Párkapcsolat /szerelem

Egyedülállóknak: Olyan párra van szüksége, akire minden pillanatban számíthat, ne adja alább! Március-április lesz a legjobb, legromantikusabb időszaka. Ekkor találhat rá a nagy Ő-re is.

Kapcsolatban élőknek: Párja most nem csak az érzékeny szeretőt, hanem a gondoskodó énjét is elő tudja hozni Önből, legalábbis áprilisban. Romantikus időszak lesz.

Munka/pénzügyek/hobby:

Olyan helyen érzi jól magát, ahol érzékenységét, kreativitását értékelik. Erre február és július végén van a legnagyobb esély. Augusztusban előléptetésre számíthat.

Befektetés: Április közepe szerencsés időszak anyagilag, de legyen nagyon résen! Jobb, ha nem kockáztat, a bank a legbiztosabb most.

Aranytanács, ha munkát keres: Lehetőleg mini, családias jellegű munkahelyet keressen, ahol figyelnek egymásra a kollégák. Február vége-március eleje hozhat sikert.

Egészség

Általános jó tanácsok a jegyre: Ön nagyon érzékeny, ezért fontos, hogy ne hagyja eluralkodni a rossz hangulatot magán. A friss levegő és rendszeres mozgás sokat segíthet!

Az Ön egészségőre 2014-ben: Vigyázzon a lábára, a cipője legyen kényelmes és egészséges! A talpmasszázs kifejezetten az Ön gyógymódja!

Környékbeli programajánló

János Vitéz díszkút

1999-ben készült díszkút a historizmus jegyében, Markolt György szobrászművész alkotása. A díszkút létrejöttének alapját egy legenda képezi, miszerint Petőfi, a János Vitéz alakját egy ráckevei jobbágyfiúból lett huszárkapitányról, Horváth Nepomuki Jánosról mintázta. 
Helyszín: 2300 Ráckeve, Szent István tér

Napi wellness ajánlatunk

APHRODITÉ ISTENNŐ SZÉPITŐ KEZELÉSE EXTRA KÉNYEZTETÉSSEL

Magas koncentrációban tartalmaz vitaminokat, feltölti az arcbőrt, hidratálja, szépíti, a fáradt arcbőrt kisimítja, teltté, rugalmassá teszi a bőrt.
(peeling, masszázs gőzfürdőben, ionto, pakolás nyakra arcra dekoltázsra, szemkörnyék ápolás Vénusz Maszkkal, hidratáló masszázs)
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Húsvét a Kék Duna Wellness Hotel****-ben!

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”]Bodor Ferencné Zsuzsa, konyhalány munkatársunkról kattintás után itt olvashat.[/templatic_msg_box]

Túravonal javaslat

Ráckeve – Makádi Parkerdő – Somlyó-sziget – Dömsöd – Dömsödi nyaralósor – Tassi Zsilip – Makád – Szigetbecse – Ráckeve
Hossza: 30 km

Nehézségi fok: könnyű, a Duna partján haladó, kellemes útvonal
Jellemzője: tartalmas, szép, látnivalókban gazdag útvonal, amely könnyen biciklizhető és a hosszabb túrákat kedvelőknek is megfelelő lehet. Az útvonal körbekerekezése az egész család számára izgalmas egész napos program. Különösen szép látványt nyújt a dömsödi Holt- Duna-ág.

Házon belüli program

6.00                     Wellness részleg nyitása
7.30 – 10.00          Reggeli az étteremben
9.00 – 10.00          Vízi torna
12.00 – 15.00        Ebéd az étteremben
16.00 – 17.00        Nordic Walking (egyénileg)
18.00 – 21.00        Vacsora az étteremben
18.00 – 22.00        Filmvetítés Orchidea termünkben
23.00                   Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest