II. évf. 77. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Sándor és Ede nevű vendégeinket nevük napja alkalmából! 

Mai időjárás

Kedden hazánk nagy részén az időnkénti felhősödések mellett több órára kisüt a nap, kellemes tavaszi időre van kilátás, az enyhe hajnalt követően délutánra 16 és 23°C közé melegedhet a levegő. Jelentősen veszít erejéből a légmozgás is, a délnyugati, nyugati szelet legfeljebb élénk lökések kísérhetik.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

“Egy olyan érzés, mint valakinek az irántad való szeretete, örök nyomot hagy maga után. Nem sebhely vagy valami más látható jel formájában…Akit egyszer ennyire szeretett valaki- aki talán már rég nem is él- azt a szeretet ereje mindhalálig védelmezi!” /Joanne Kathleen Rowling

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

A halak (február 20 – március 20.)

A Halak férfi maga sem tudja megfogalmazni, mit is érez, ha szerelmes. Hiszen ez meglehetősen bonyolult, összetett személyisége számára. Idealista és romantikus, álmodozó és szeszélyes, passzív, visszahúzódó, de gyakran feldobódott és élénk. A szerelem nagyon fontos számára, nem tud nélküle élni, ezért szinte állandóan szerelmes. Az sem katasztrófa, ha éppen reménytelenül, hiszen szeret szenvedni és szereti sajnáltatni önmagát. S mert jól ismeri ezt a kínzó érzést, nagyon is megérti mások bajait, rendkívül segítőkész és emberbarát. Hiányzik belőle az akarat, vagyis nem az a fajta ember, aki elébe megy sorsának és maga szerzi meg mindazt, amire szüksége van, éppen ellenkezőleg. Úgyszintén hiányzik belőle a kitartás.

Bár ambíciói nagyok, valóra váltásukhoz nem mindig találja meg az eszközöket. Ha azonban megtalálja, akkor nagyon gazdaggá válhat. Sokuk életét jellemzi a nagy pénzügyi változás, a hatalmas gazdagságot követő szegénység, vagy fordítva. Ez fontos számára, biztonságot ad, amire a Halak férfinek szüksége van, ugyanis időről időre mély depresszióba esik. Ilyenkor sokat jelent számára a hátország, a család. Érzelem gazdag, színes, kreatív egyéniség.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”]Tihob Krisztina, felszolgáló kollégánkról kattintás után itt olvashat. [/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

Rügyfakadás – Képzőművészeti és virágkiállítás

Helyszín: Városi Szabadidő Központ, Szigethalom Sport u. 4.
Időpont: 2014. március 15-19. 10:00

A Rügyfakadás címmel szombaton nyílt tárlaton szebbnél szebb virágcsokrokat és virágkötők munkáit láthatják az érdeklődők, de képzőművészeti alkotásokat is hozott az Alkotók, Művészek és Művészetpártolók Egyesülete. 

Napi wellness ajánlatunk

EGZOTIKUS TESTMASSZÁZS

Két féle masszázst tartalmaz egy időpontban. Az izomzat átmasszírozása után Lávaköves masszázzsal hozzuk harmóniába a testet és a lelket.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Húsvét a Kék Duna Wellness Hotel****-ben!

Színes és változatos programokkal várjuk Önöket Húsvétkor is.

Túravonal javaslat

Ráckeve – Makádi Parkerdő – Somlyó-sziget – Dömsöd – Dömsödi nyaralósor – Tassi Zsilip – Makád – Szigetbecse – Ráckeve

Hossza: 30 km

Nehézségi fok: könnyű, a Duna partján haladó, kellemes útvonal
Jellemzője: tartalmas, szép, látnivalókban gazdag útvonal, amely könnyen biciklizhető és a hosszabb túrákat kedvelőknek is megfelelő lehet. Az útvonal körbekerekezése az egész család számára izgalmas egész napos program. Különösen szép látványt nyújt a dömsödi Holt- Duna-ág.

Házon belüli program

  6.00                Wellness részleg nyitása
  7.30 – 10.00     Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00     Wellness szolgáltatás bemutató
16.00 – 17.00     Nordic Walking (egyénileg)
18.30 – 19.30     Pilates
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
18.00 – 22.00     SzerencsEst emeleti bárunkban
23.00               Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest