II. évf. 95. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Vince nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Szombaton az északi országrész kivételével – ahol rövid időszakokra a nap is kisüthet – többfelé számíthatunk ismétlődő esőre, záporokra, sőt délkeleten egy-egy zivatar is kialakulhat. A keleties szelet élénk, északkeleten akár erős lökések kísérhetik. Hajnalban 6 és 13, délután pedig 13 és 22°C között alakul a hőmérséklet.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

“Egyszer mindenki életében eljön az idő, amikor dönteni kell, mi a fontosabb. Az, hogy igaza legyen, vagy az, hogy boldog legyen…”/Karen Hawkins/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

A Kos (március 21. – április 20.)

Öntudatos, idealista személyiség, akit az ego hajt. A Kos mindig ki is mondja, ami a szívét nyomja. Makacs és dinamikus, egész életében rohan. Számára az egész élet egy nagy versenypálya, ahol mindenáron győzni akar, bármilyen versenyről is legyen szó, s éppen ez teszi izgalmassá.

A Kosért kemény és szinte állandó harcot kell vívnunk. Megnöveli esélyünket, hogy a Kos férfi csapodársága ellenére igen érzékeny, érzelmeiben könnyen sebezhető. Ha sikerül kiismernünk legérzékenyebb pontjait, és ha érzelmileg kellőképpen babusgatjuk, pátyolgatjuk lelki sérüléseit, akkor ostromunk sikeres lehet. Tudnunk kell azt is, hogy a Kos férfi a függetlenséget kedvelő, okos, intelligens és szellemes nőket tünteti ki mindenekelőtt szerelmével, főleg akkor, ha a hölgypartner kellőképpen méltányolja dinamikus temperamentumát, életerejét. Nagyon fontos, hogy csodálatunkat megfelelőképpen kell tudnunk adagolni. Ha túlságosan takarékoskodunk az elismeréssel, vagy túlzottan bőkezűen bánunk a bókokkal, akkor nagy valószínűséggel megbántódik és esetleg máris másnál keres vigasztalást.

A Kos természetes vezéregyéniség, őszintén hiszi, hogy mindig igaza van. Ha ezt ötvözzük független természetével, akkor egy olyan személyiséget kapunk, aki egyedül szeret megbirkózni a nehézségekkel. Nem csapatjátékos.

Tehát láthatjuk, hogy a Kos férfi imád harcolni, hódítani. Tegyük neki lehetővé ezt. Ne engedjünk tehát neki az első pillanatban, jó ha eleinte vonakodunk vele randevúzni. Hagyjuk, hogy csapja nekünk a szelet, esetleg adjuk értésére azt is, hogy nincs ellenünkre, de egy darabig legyünk vele kissé távolságtartók, ettől csak még jobban fog vágyakozni utánunk. Ugyanakkor fokozatosan éreztessük vele, hogy a vár egyre kevésbé áll ellen a szenvedélyes ostromnak. Ügyelnünk kell arra, hogy a várvédő harcunk nehogy túl hatékonnyá sikeredjék és az ostromló elvonuljon a vár alól, mert akkor futhatunk utána… Különben is, a Kos számára az, az ideális partner, akit soha sem tud elnyomni. Figyelem soha ne engedjük, hogy úgy érezze, százszázalékosan meghódított. Ezzel ugyanis értelmét veszítené lételeme: a harc.

Párkapcsolatunk, házasságunk nem lesz vele kimondottan nyugalmas. Partnerünkkel mindig történik valami rendkívüli, ha még sem majd ő gondoskodik valamilyen általa gondosan, előre megtervezett véletlenről.

Fontos hogy szeretetünket mindvégig érezze, kezdeti távolságtartásunkat az erény megnyilvánulásának és ne visszautasításnak tekintse.

Környékbeli programajánló

Ráckevei piac

Ráckeve egyik nevezetességének számít a Duna-parti sétányon megrendezésre kerülő piac. A tradicionális eseményen a helyi termelők kiváló termékeit vásárolhatja meg az idelátogató közönség. A vízpart nyújtotta hangulat, a kürtöskalács és a sült kolbász illata teszi varázslatossá az itt töltött pillanatokat. Különösképpen ajánljuk az Imi-féle sült kolbászt és pecsenyét a Református templommal szemben, ahol garantáltan különleges gasztronómiai élményben lesz része. A piac minden szerdán és szombaton kerül megrendezésre.

Napi wellness ajánlatunk

MÉLYTÁPLÁLÓ TESTMASSZÁZS SZÁRAZ BŐRRE MINERVA ISTENNŐ KEDVÉRE

A legszárazabb bőrt is felpuhító, intenzíven tápláló és hidratáló krém.
Regenerál, fokozza a vérkeringést, sejtmegújító hatása van, melyet a búzacsira E vitamin tartalma és a szőlőmag-olaj biztosít.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Anti aging a Fiatalság forrása 

ELŐZZÜK MEG, AMI MEGELŐZHETŐ, KÉSLELTESSÜK, AMI ELKERÜLHETETLEN!

5 éjszakás csomagunk a fiatalosság és egészség megőrzésére szolgál.

[templatic_button link=” https://wellnesshotel.hu/anti-aging-orokifju-kerdoiv/” size=”medium” type=”primary”] Töltse ki Ön is az Anti aging kérdőívet! [/templatic_button]

Következő foglalható időpont: 2014. május 4-9. 

[templatic_button link=”https://wellnesshotel.hu/category/anti-aging/” size=”medium” type=”primary”] Minden információt megtalál az anti agingról itt. [/templatic_button]

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”]Turóczi Szabina, felszolgáló tanulóról kattintás után itt olvashat. [/templatic_msg_box]

Túravonal javaslat

Ráckeve – Makádi Parkerdő – Somlyó-sziget – Dömsöd – Dömsödi nyaralósor – Tassi Zsilip – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 30 km

Nehézségi fok: könnyű, a Duna partján haladó, kellemes útvonal
Jellemzője: tartalmas, szép, látnivalókban gazdag útvonal, amely könnyen biciklizhető és a hosszabb túrákat kedvelőknek is megfelelő lehet. Az útvonal körbekerekezése az egész család számára izgalmas egész napos program.

Házon belüli program

  6.00                Wellness részleg nyitása
  6.00 – 12.00     Piaclátogatás (egyénileg)
  7.30 – 10.00     Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00     Vizi torna
16.00 – 18.00     Szauna program
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
18.00 – 22.00     SzerencsEst emeleti bárunkban
23.00                Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest