II. évf. 104. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Tibor nevű vendégeinket nevük napja alkalmából! 

Mai időjárás

Hétfőn eleinte még napos, gyengén felhős idő várható, csak a keleti tájakon lehetnek erősebben felhős részek, és itt még zápor is előfordulhat. Napközben nyugat, északnyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet és egyre többfelé várható eső, zápor. Zivatar is előfordulhat. Az északnyugati szél megerősödik. 19 fok körüli értékeket mérhetünk.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

“Két módon lehet feljutni egy tölgyfa csúcsára. Az egyik, hogy felmászol rá. A másik, hogy ráülsz egy makkra és vársz.” /Kemmons  Wilson/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Kos (március 21. – április 20.)

A kosokat a szenvedélyes Mars, a naprendszer legenergikusabb bolygója irányítja. Ambiciózus és úttörőmunkát végző személyisége folyamatosan kitűnni vágyik. Mivel az első csillagjegy a sorban és a tavasz jelzője, igényli a rendszeres mozgást, valamint a kihívó feladatok állandó jelenlétét, annak érdekében, hogy ezzel ellensúlyozza a kevésbé pozitív Kos jellemvonásokat, mint a türelmetlenség és én központúság. A Kos jegyűek a győzelem lázában égő igazi versenyszellemmel bírnak, a küzdelemben mégis előzékenynek. Valójában a küzdelmet azonban önmagával vívja, mely így tovább növeli abbeli félelmét, hogy fény derül arra, hogy bizonytalannak érzi saját helyét a világban.

Mivel visszautasítja, hogy mások irányítsák, könnyen konfliktusba kerül. Kényszer hatására hirtelen tűzhányóvá válik, és olyan dolgokat mond, melyeket később megbán. Majd, amint dühe elillan szeretne kibékülni és mindent a normális kerékvágásba látni viszont. Kénytelen azonban felismerni, hogy az emberek egy részét megijeszti természete, és lesznek olyanok, akik majd nem akarják az ügyet gyorsan elsimítani, mint azt egy Kos szeretné. Ez újabb jelenetekhez vezethet. A fontos kapcsolatok megőrzése érdekében az önuralom elengedhetetlen. Ez nem jelenti azt, hogy el kell fojtania önmagát (hacsak nem élvezi azokat a tisztességtelen kos fejfájásokat), hanem inkább azt, hogy a napi kapcsolataiban felül kell kerekednie a pillanatnyi hangulatán.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”]Tihob Krisztina, felszolgáló munkatársunkról kattintás után itt olvashat. [/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

Lórév – Zichy Ödön kápolna

Gróf Zichy Ödön (Bécs, 1809. szeptember 25. – Lórév, 1848. szeptember 30.) (kivégezték) 1844-ig Fejér vármegye főispáni helytartója volt. A szabadságharc idején, 1848. szeptember végén Jellasics megbízásából Roth osztrák tábornokkal akarta felvenni a kapcsolatot, ám Görgey Artúr előőrsei Adonynál elfogták. Zichyt a haditörvényszék hazaárulásért halálra ítélte és Lóréven, a Csepel-szigeten (a mostani kompkikötő közelében) felakasztották. A kivégzés helyének közelében az emlék kápolna most is megtalálható.

Napi wellness ajánlatunk

EGZOTIKUS TESTMASSZÁZS

Két féle masszázst tartalmaz egy időpontban. Az izomzat átmasszírozása után Lávaköves masszázzsal hozzuk harmóniába a testet és a lelket.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Anti Ageing – Fiatalság forrása

ELŐZZÜK MEG, AMI MEGELŐZHETŐ, KÉSLELTESSÜK, AMI ELKERÜLHETETLEN!

Túravonal javaslat

Ráckeve – Makádi Parkerdő – Somlyó-sziget – Dömsöd – Dömsödi nyaralósor – Tassi Zsilip – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 30 km

Nehézségi fok: könnyű, a Duna partján haladó, kellemes útvonal
Jellemzője: tartalmas, szép, látnivalókban gazdag útvonal, amely könnyen biciklizhető és a hosszabb túrákat kedvelőknek is megfelelő lehet. Az útvonal körbekerekezése az egész család számára izgalmas egész napos program. Különösen szép látványt nyújt a Dömsödi Holt- Duna-ág.

Házon belüli program

  6.00                Wellness részleg nyitása
  7.30 – 10.00     Reggeli az étteremben
12.00 – 13.00     Vízi torna
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00     Wellness szolgáltatás bemutató
15.30 – 16.00     Virágzó tea bemutató
16-00 – 17.00     Szauna program
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00     Filmvetítés
23.00                Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest