II. évf. 105. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Anasztázia, Tas nevű vendégeinket nevük napja alkalmából! 

Mai időjárás

Kedden kezdetben északkeleten, később keleten és északnyugaton, alakulhat ki zápor, esetleg zivatar, helyenként apró szemű jég is hullhat. Főként a Dunántúlon erős, viharos lesz az északnyugati szél. Visszaesik a hőmérséklet, a hideg hajnalt követően délután is csak 9-14°C köré melegszik a levegő.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

“Az igazán nehéz helyzetben semmire sincs annyira szükségünk, mint egy szerető családra.” /Carolyn Hax/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Kos (március 21. – április 20.)

Eleme a tűz, férfiasság és aktivitás jellemzi. A kardinalitás miatt jellemző rá a céltudatosság, a vezetni akarás, túlzott formájában erőszakosság, rátartiság. A tűz elem által energia, tettrekészség, akarat, harciasság, másokra hatni akarás.

A természet lüktető erejét érezzük a Kosban. A Kos energiái hatni akarnak, õ az élet, a minden erőt magába fogadó.

A Kos ezzel a hatalmas, duzzadó erővel keresi azokat a lehetőségeket, ahol énségét valamilyen módon kihangsúlyozhatja. A Kos a dolgok kezdésében éli át önmaga fontosságát. Ezért másra kevésbé figyel, és minden kezdetben egy önmegméretési aktust lát. Ezért számára minden akadály egyértelmű kihívás, megméretés, tehát gondolkodás nélkül belevág. Õ csak győzhet. El sem tudja képzelni, hogy esetleg le is győzhető. Nem hátrál meg semmi elől. Nem ismer kétséget önmagában, hiszen arra született, hogy bizonyítson. Egyik alapelve, hogy amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra. De nem hogy holnapra nem halasztja, hanem még aznap a lehető legkorábban kívánja elkezdeni. Mindennek elébe megy. Képtelen várni. Nincs türelme. Ahogy a legtöbb asztrológiai könyv írja, fejjel megy a falnak. Nem mérlegel, nem elemez, gondolkodás nélkül belevág, mert nem akar semmiből kimaradni. Mivel õ a kezdet, így számára még minden tapasztalat egy új élmény, és ezért az élet számára nem más, mint az élménygyűjtések lehetősége. De nemcsak a tettek embere, a szellemi dolgokban is ugyanilyen hévvel és lendülettel mélyed el, viszont amilyen elánnal fog hozzá bármihez, olyan hamar képes abbahagyni. Létének egyik fő értelme, hogy sok mindent éljen át, tapasztaljon meg, tehát sok ideje nincs, ha egyetlen erős rohammal elvégezte a rá váró feladatot, akkor azzal tovább nem foglalkozik, mert várja az új lehetőség, az új élmény és minden, ami az újdonság varázsával hat rá.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”]Szappanos Zsolt, szakács kollégánkról kattintás után itt olvashat. [/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

János Vitéz díszkút

1999-ben készült díszkút a historizmus jegyében, Markolt György szobrászművész alkotása. A díszkút létrejöttének alapját egy legenda képezi, miszerint Petőfi, a János Vitéz alakját egy ráckevei jobbágyfiúból lett huszárkapitányról, Horváth Nepomuki Jánosról mintázta. 

Helyszín: 2300 Ráckeve, Szent István tér

Napi wellness ajánlatunk

Lomi-lomi masszázs

Ez egy páratlan gyógyító masszázs, amit az ősi Polinéziából származtatnak. Hogy megértsük a mélységét a Lomi Lomi masszázsnak, először is meg kell, hogy értsük a Hawaii filozófiát, amit Huna-nak hívnak. A Lomi Lomi másik neve: a “Szerető Kéz” masszázs. A folyamatos simogatás, a test teljes egészében való gondozása képessé teszi a pácienst, hogy relaxáljon…
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Anti Ageing – Fiatalság forrása

ELŐZZÜK MEG, AMI MEGELŐZHETŐ, KÉSLELTESSÜK, AMI ELKERÜLHETETLEN!

Túravonal javaslat 

Ráckeve – Lórév – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 19 km

Nehézségi fok: könnyű, majd kissé rázós út, autóforgalma elhanyagolható
Jellemzője: Lórévig kellemes, majd innen túrakerékpárosoknak ajánlott, szép tájakkal övezett útvonal.
A kellemes, forgalomtól mentes úton 7 km-t megtéve jutunk el az ősi szerb településre. Itt érdemes megtekinteni a XIX. századi copfstílusú szerb templom meghitt hangulatú, képes oltárfalát, ikonosztázionját. Az árvízvédelmi gát és a Nagy-Duna partja között található Zichy Ödön neogótikus emlék-kápolnája, amely alatt méltóságteljesen hömpölyög az erős sodrású nagy folyó. 

Házon belüli program

  6.00                Wellness részleg nyitása
  7.30 – 10.00     Reggeli az étteremben
11.00 – 12.00     Vízi torna
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00     Wellness szolgáltatás bemutató
16.00 – 17.00     Nordic walking (egyénileg)
18-00 – 20.00     Pilates
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00     SzerencsEst
23.00                Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest