II. évf. 106. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Csongor és Joakim nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Szerdán kellemetlenül szeles, hűvös időre számíthatunk, a megnövekvő gomolyfelhőzetből elsősorban a Dunántúl keleti felén alakulhatnak ki záporok, melyeket helyenként jégdara is kísérhet. Hajnalban 0 és 5°C között alakul a hőmérséklet, ám a völgyekben gyengén fagyhat, délután pedig 11-15°C várható.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„Az ember lehet akármilyen együtt érző, tudatos és kedves, megesküdhet bármire, hogy nem a külseje alapján ítéli meg az embertársait, a szíve mélyén, a sejtjeinek legmélyén akkor is azt hinné, hogy egy torz embertársa ostobább nála…” /Jacquelyn Mitchard/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Kos (március 21. – április 20.)

A Kos sohasem néz hátra, csak előre. A múlt a legritkább esetben érdekli, inkább a jövő. A jelen is csak egy eszköz a jövőre nézve. Ha elérte a célját, akkor sem lesz képes megállni! Ha közben akadályba ütközik, azt is darabokra töri. Kosként individualista vagy először, utoljára és mindig, hiszel önmagadban és a saját képességedben, hogy le tudod győzni az ég és föld erőit. Céljaid az elmédben már olyan határozottan körvonalazottak, mintha valóságos tények lennének. Valószínűleg türelmetlenséget érzel mások ellenkező véleményével szemben. Nemcsak türelmetlen vagy, hanem abszolút képtelen arra, hogy megértsd őket, mert a megértés nem erős oldalad. A Kos szülöttet más emberek baja nem különösen érdekli, habár paradoxonként gyakran elvárják, hogy más emberek hallgassák meg a panaszaikat, melyet néha hosszú lére eresztve mond el. A Kos csak a célt látja, más nem igazán érdekli. Nem mindig törődik azzal, hogy mi lesz cselekedete következménye. Az átlagos ember először alaposan megfontolja, mit és miként tegyen, előre felkészül a lehető akadályok leküzdésére, az esetleg felmerülő nehézségek elsimítására. A Kos ezzel nem igazán törődik. Ha valamibe belekezd, fut előre, még akkor is, ha esetleg csakugyan a falnak megy. Kos emberek minden helyzetben képesek gyorsan dönteni, gyors határozatokat hozni. Lelkesedésük változó. Kivételes eredetiségük, leleményességük nyugtalanná teszi őket, és nem mindig kitartóak. Kosként igyekszel érzelmileg uralkodni másokon, és így tekintélyedet növeled, mert sokkal jobb vezető vagy, mint beosztott. A Kos törekvő és úttörő szellem. Kampányszerűen él, és ugyanilyen kampány módra szerzi anyagi javait is. Nem szereti a részleteket. Érzékszervei jól fejlettek, főleg a látása. Hatással van más emberekre, főleg dinamikusságával és önbizalmával.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”]Veres Renáta, felszolgáló tanuló munkatársunkról kattintás után itt olvashat. [/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

Ráckevei piac

Ráckeve egyik nevezetességének számít a Duna-parti sétányon megrendezésre kerülő piac. A tradicionális eseményen a helyi termelők kiváló termékeit vásárolhatja meg az idelátogató közönség. A vízpart nyújtotta hangulat, a kürtöskalács és a sült kolbász illata teszi varázslatossá az itt töltött pillanatokat. Különösképpen ajánljuk az Imi-féle sült kolbászt és pecsenyét a Református templommal szemben, ahol garantáltan különleges gasztronómiai élményben lesz része.
A piac minden szerdán és szombaton kerül megrendezésre. 

Napi wellness ajánlatunk

Kék Duna Igazgyöngye masszázs

Akik szeretik a meleget, páratlan élményben lesz részük. Az indiai ayurveda masszázs egyedi mozdulataihoz társítjuk a meleg lávakövekkel való fantasztikus élvezetet nyújtó masszázst! Alapos és egyben kényeztető masszázs a test egész felületén. Nagyon jó hatással van a vérkeringésre, az ízületekre és az izomzatra.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Anti Ageing – Fiatalság forrása

ELŐZZÜK MEG, AMI MEGELŐZHETŐ, KÉSLELTESSÜK, AMI ELKERÜLHETETLEN! 

5 éjszakás csomagunk a fiatalosság és egészség megőrzésére szolgál. Töltse ki Ön is az Anti ageing örökifjú kérdőívet! Programunk részvevői tapasztalni fogják, hogy kifejezetten nekik kifejlesztett kozmetikai kezelések után mennyivel szebb és fiatalosabb lesz arcuk és testük bőre. Megmutatjuk, hogy az egészséges táplálkozás, koplalás nélkül, testmozgást beiktatva csodákra képes. Részletes információ weboldalunkon található, illetve recepciós munkatársunk is készséggel áll vendégeink rendelkezésére.

Próbálja ki Ön is!

Túravonal javaslat

Ráckeve – Lórév – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 19 km

Nehézségi fok: könnyű, majd kissé rázós út, autóforgalma elhanyagolható
Jellemzője: Lórévig kellemes, majd innen túrakerékpárosoknak ajánlott, szép tájakkal övezett útvonal.

A kellemes, forgalomtól mentes úton 7 km-t megtéve jutunk el az ősi szerb településre. Itt érdemes megtekinteni a XIX. századi copfstílusú szerb templom meghitt hangulatú, képes oltárfalát, ikonosztázionját. Az árvízvédelmi gát és a Nagy-Duna partja között található Zichy Ödön neogótikus emlék-kápolnája, amely alatt méltóságteljesen hömpölyög az erős sodrású nagy folyó. 

Házon belüli program 

  6.00                Wellness részleg nyitása
  6.00 – 12.00     Piaclátogatás (egyénileg)
  7.30 – 10.00     Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00     Wellness szolgáltatás bemutató
15.00 – 15.30     Virágzó tea bemutató
16.00 – 17.00     Szauna program
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00     Filmvetítés
23.00                Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest