II. évf. 114. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma György és Debóra nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Csütörtökön ismét többfelé kell számítani záporok, elsősorban a keleti, délkeleti tájakon zivatarok kialakulására is. Sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik az északi, északkeleti szél. Hajnalban 9-14°C, napközben 19-25°C várható. A Dunántúlon helyenként reggelre pára- és ködfoltok kialakulhatnak.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„Könnyű a múlton elmélkedni, és éppoly könnyű (ha sokkal kellemetlenebb is) elmélázni a jövő lehetséges fejleményein. Annál keményebb dió két lábbal a jelenben maradni..” /Stephen King/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Bika (április 21. – május 20.)

Úgy érzed, életed akkor lesz igazán stabil, ha a szíved hangját követheted, és megtalálod azt az embert, akivel tökéletesen megélheted a testi-lelki-szellemi összhangot. Néha meginog a hited, hogy talán ilyen nem is létezik, de aztán újra erőre kapsz, és várod a csodát. A remény táplálja az erődet. Már képes vagy szembenézni sötét félelmeiddel, és megérted, hogy a múlthoz ragaszkodni nem bölcs dolog. Úgy nem lehet tervezni, hogy állandóan visszatekintgetünk, és az emlékeinket siratjuk. Ideje felülvizsgálni nézeteidet, és a változó körülményeknek megfelelően módosítani. Szerencsére egyre inkább az előtted álló dolgokra koncentrálsz, és nem hátrafelé nézegetsz. Alkalmazkodsz a változásokhoz, és ez komoly nézőpontváltást jelez, amely biztonságos alapja lehet az új terveidnek. Kedvező napjaid: 1, 5, 7, 13, 16.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”]Ispán Krisztina, felszolgáló tanuló munkatársunkról kattintás után itt olvashat.[/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

Savoyai Kastély (1702) Kossuth Lajos u. 95.

A legelső világi barokk kastély Magyarországon. Savoyai Jenő herceg építtette a bécsi Belvedere építészének, J.L. Hildebrand tervei alapján.

Árpád szobor (1897) a Savoyai kastély mellett

A millenniumi ünnepségek során avatták fel. Szász Gyula horganyötvözetből készült alkotása a távolba mutató kacagányos, pajzsos Árpád vezér alakja.

Napi wellness ajánlatunk

Svéd masszázs

A masszázs folyamatok a testre korlátozódnak le, azon belül is az izmok, inak és ízületek működésének a normalizálására. A masszázs elősegíti a testnedvek és a vérkeringés optimalizálását, az izmok ellazulását, a merev, összetapadt izomrostokat szétválasztja.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Kiránduljon velünk a Dunán!

Hajókázás a hét bármely napján: 1 órás Sziget-túrákat szervezünk, melynek ára 1.500Ft személyenként!
A gyermekeknek 4-14 éves kor között 50% kedvezményt biztosítunk!
További tájékoztatásért, időpont egyeztetésért érdeklődjön a recepción!

Túravonal javaslat

Ráckeve – Makádi Parkerdő – Somlyó-sziget – Dömsöd – Dömsödi nyaralósor – Tassi Zsilip – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 30 km

Nehézségi fok: könnyű, a Duna partján haladó, kellemes útvonal
Jellemzője: tartalmas, szép, látnivalókban gazdag útvonal, amely könnyen biciklizhető és a hosszabb túrákat kedvelőknek is megfelelő lehet. Az útvonal körbekerekezése az egész család számára izgalmas egész napos program.

Házon belüli program 

6.00                  Wellness részleg nyitása
7.30 – 10.00       Reggeli az étteremben
11.00 – 12.00     Vízi torna
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00     Wellness szolgáltatás bemutató
16.00 – 17.00     Nordic walking (egyénileg)
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00     SzerencsEst
23.00                Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest