II. évf. 115. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Márk, Márkó és Márkus nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Pénteken erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra. Délelőtt inkább keleten, délután inkább nyugaton lehet nagyobb mennyiségű csapadék. 14 és 21 fok közötti értékeket mérhetünk.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

Ne várd, hogy a külvilági események tegyenek boldoggá. Ha süt a nap, jó, ha eső zuhog, rossz; ha virágzik, jó, ha hervad, rossz; ha szeret, jó, ha nem szeret, nagyon rossz; ha nyerek, jó, ha vesztek, kétségbeejtően rossz – így élünk. És sajnos ritkán süt a nap, a virág hamar hervad, ritkán nyerek, és az, hogy szeressenek, a legnagyobb hiánycikk manapság. /Müller Péter/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Bika (április 21. – május 20.)

Havi horoszkóp (2014. április): Az április a te hónapod lesz. Minden a kezedre játszik, és szinte minden a terveid szerint alakul. Ennek két előfeltétele van: legyél kitartó, és bizakodóan nézz előre! A hónap elejére eső húsvétot is a korábbi éveknél jobban fogod megélni. Szebbnek és derűsebbnek fogod látni az ünnepet. Vigyáznod kell erre a békére, mert törékeny. Pl. egy családi vita leforrázhat. Lehet, hogy ki akarnak oktatni, hogy mit csinálj. Ne hagyd, hogy beleszóljanak, hiszen a te életedet csak te élheted! A hónap második felére egyre erősebbnek és céltudatosabbnak fogod érezni magad. Végre kibontakozhatsz a munkádban és a magánéletedben. Arra ügyelj csak, hogy ne ragaszkodj egyetlen elképzelésedhez se túl mereven! Vedd észre, ha változnak a körülmények! A hónap végén közeledik a születésnapod. Találj ki valami újfajta ünneplési módot!

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”]Kovács Éva, a szobaasszonyok csoportvezetőjéről kattintás után itt olvashat. [/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

János Vitéz díszkút

1999-ben készült díszkút a historizmus jegyében, Markolt György szobrászművész alkotása. A díszkút létrejöttének alapját egy legenda képezi, miszerint Petőfi, a János Vitéz alakját egy ráckevei jobbágyfiúból lett huszárkapitányról, Horváth Nepomuki Jánosról mintázta.
Helyszín: 2300 Ráckeve, Szent István tér

Napi wellness ajánlatunk

CSOKOLÁDÉ VAJKRÉMES MASSZÁZS

A csokoládé antioxidáns hatású, így gátolja a szervezet sejtjeinek a károsodását, valamint lassítja az öregedést. A csokoládé hidratálja és feszesíti a bőrt, bársonyosan simává teszi, valamint pótolja a hiányzó ásványi anyagokat. Jótékony hatással van a narancsbőrre is. Segíti a test és a lélek harmonikus feltöltődését a közismert endorfin hatása révén.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Tavaszi pihenés hétköznapokon

2014. április 27 – május 1. és 2014. május 4 – 9. között
1 vagy 2 éjszaka szállás Kis-Dunára néző standard szobában, amelyet angol stílusú berendezés ékesít.
Legyen Ön is a vendégünk!

Túravonal javaslat

Ráckeve – Lórév – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 19 km

Nehézségi fok: könnyű, majd kissé rázós út, autóforgalma elhanyagolható
Jellemzője: Lórévig kellemes, majd innen túrakerékpárosoknak ajánlott, szép tájakkal övezett útvonal

A kellemes, forgalomtól mentes úton 7 km-t megtéve jutunk el az ősi szerb településre. Itt érdemes megtekinteni a XIX. századi copfstílusú szerb templom meghitt hangulatú, képes oltárfalát, ikonosztázionját. Az árvízvédelmi gát és a Nagy-Duna partja között található Zichy Ödön neogótikus emlék-kápolnája, amely alatt méltóságteljesen hömpölyög az erős sodrású nagy folyó.

Házon belüli program

6.00                  Wellness részleg nyitása
7.30 – 10.00       Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00     Wellness szolgáltatás bemutató
15.00 – 15.30     Virágzó tea bemutató
17.00 – 18.00     Aerobic
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
18.00 – 22.00     Zenés est a hallban
23.00                 Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest