II. évf. 117. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Zita és Mariann nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Vasárnap csak elszórtan alakulhat ki egy-egy zápor, esetleg zivatar, eleinte az északkeleti; majd a nyugati, délnyugati tájakon. Hosszabb-rövidebb időre mindenhol kisüt a nap. A középső országrészben és a Dunántúlon feltámad a szél, délután 19-24°C várható. Hajnalban néhol, főként az Alföldön képződhetnek sűrű ködfoltok.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„Magasra emeli a művészet az embert, nemessé, csodálatosan széppé varázsolhatja lelkének minden rezdülését.” /Nyikolaj Vasziljevics Gogol/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Bika (április 21. – május 20.)

Hihetetlenül energikus és pozitív, s végtelen jókedvét pillanatokon belül a környezetére is képes ráragasztani. Partnerkapcsolatában szinte minden úgy történik, ahogy elképzelte, ráadásul kedvese minden pillanatban képes arra, hogy a kívánságait lesse, ezért kezdi lassan úgy érezni magát, mint egy tündérmesében, ahol minden a szerelem körül forog. Lehetséges, hogy egy múltbéli könnyelműsége miatt most nyújtja be valaki a számlát, amit előbb-utóbb sajnos kénytelen lesz kiegyenlíteni, különben jogi útra is terelődhet az ügy. A családi kasszát igyekezzen szigorúan az ellenőrzése alatt tartani, mert lehetséges, hogy a partnere Jelentéktelennek tűnő ízületi fájdalomra lehet figyelmes, s talán már nem is először érzi úgy, hogy valami nincs rendjén a térdével. Jót tesz, ha reggelente még az ágyban bemelegíti az izmait és az ízületeit, s felkelés előtt lazító gyakorlatokat végez. Könnyelműen kezeli a pénzt, s ez később még további bonyodalmakhoz vezethet.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”]Hegedűs Józsefné Marika, szobaasszony kollégánkról kattintás után itt olvashat. [/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

Nemzetiségi Találkozó

Helyszín: Szegedi Kis István sétány, Ráckeve
Időpont: 2014. április 27.

Információk:

10:00 Népművészeti kirakodóvásár, egész napos programok.
12:00 Nemzetiségi ételbemutató
14:00 Nemzetiségi Gálaműsor (táncegyüttesek, zenekarok bemutatói)
16:00 A Romengo együttes koncertje

A Keve Galériában: Kun Pál festőművész kiállítása.

Árpád Múzeumban: „Szívvel várva” szlovák nemzetiségi fejviseleti tárlat és Jaksity Iván „És lőn világosság” szerb nemzetiségű témájú fotókiállítás.

Napi wellness ajánlatunk

EGZOTIKUS TESTMASSZÁZS

Két féle masszázst tartalmaz egy időpontban. Az izomzat átmasszírozása után Lávaköves masszázzsal hozzuk harmóniába a testet és a lelket.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Ne hagyja veszni lejáró Szép Kártya egyenlegét! 

Túravonal javaslat

Ráckeve – Makádi Parkerdő – Somlyó-sziget – Dömsöd – Dömsödi nyaralósor – Tassi Zsilip – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 30 km

Nehézségi fok: könnyű, a Duna partján haladó, kellemes útvonal.
Jellemzője: tartalmas, szép, látnivalókban gazdag útvonal, amely könnyen biciklizhető és a hosszabb túrákat kedvelőknek is megfelelő lehet. Az útvonal körbekerekezése az egész család számára izgalmas egész napos program.

A Dömsödi úton haladva kb. 5 km megtétele után már a Duna parton biciklizhetünk tovább. Különösen szép látványt nyújt a dömsödi Holt-Duna-ág. Az út ugyan egészen a Tassi Zsilipig a Duna partján vezet, de érdemes kitérőt tennünk a sok érdekes látnivalóval váró Dömsödre.

Házon belüli program

6.00                  Wellness részleg nyitása
7.30 – 10.00       Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
16.00 – 17.00     Nordic walking (egyénileg)
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00     Filmvetítés
23.00                Wellness részleg zárása

Pin It on Pinterest