II. évf. 121. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Fülöp és Jakab nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Csütörtökön a kora nyárias hőmérsékletek mellett elszórtan kialakulhatnak a délutáni órákban záporok, helyenként zivatarok, de a legtöbb helyen több órára kisüt a Nap. Helyenként megélénkülhet a szél. Hajnalban 7 és 12°C közé csökken a hőmérséklet, napközben 20-24 fok várható.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„Az igazi spontaneitás, ha munkánkban a szabályok csak irányt mutatnak, nem pedig korlátoznak…” /Edward Johnston/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Bika (április 21. – május 20.)

A Bika nemcsak természetkedvelő, hanem a természetes anyagokat is előbbre tartja a művinél, mesterkéltnél. Elsődleges számára az esztétikum. Mindenben mértéktartó, csak egy dologban nem. Mindent, ami szép, értékes, a mindennapi kényelemhez hozzá tartozik, azt meg akarja szerezni. Ha egy mondatban akarnánk kifejezni a Bika jel lényegét, akkor az “Én birtoklok” felelne meg a legjobban.

A Bika nyugodt, higgadt, kitartó. Az életet a gyakorlatban akarja megismerni. Mindennek utána jár, mindent szeret megfogni, megtapogatni, élvezni a tapintás gyönyörűségét, élvezni a színek kavalkádját, az illatok orgiáját, az ízek zamatát. Mindent befogadni, átélni – ez a Bika igazi énje.

Ez a mindent befogadás csak a realitás keretein belül lehetséges. Ne felejtsük, hogy a föld az eleme, tehát a realitás számára a biztonságot jelenti. “Két lábbal áll a földön”. Ez azt jelenti, hogy a mindennapi életben inkább az egyszerű, hétköznapi érdekli, mint a szokványostól elütő, bizarr, esetleg fennhéjázó. Ez a divattól az otthona berendezéséig mindenre érvényes. Minden változástól fél, minden új irritálja, viszont jól boldogul a megszokott közegben. Szereti a rendet maga körül, de nem viszi túlzásba. Mindent a kényelem és harmónia szempontjából ítél meg az otthoni tevékenységében. Hajlamos lustaságra, de csak akkor, ha esztétikai igényeinek eleget tett.

Nem szereti, ha sürgetik. Alapelve: lassan járj, tovább érsz. A kapkodás irritálja. A lassúság a biztonságérzetéből fakad. Semmihez sem kezd alapos körültekintés nélkül. Gyűlöli a felületes, fél munkát. Amit elkezd, azt be is fejezi. Szeret dolgozni és van türelme, kitartása bármilyen munka elvégzéséhez. Mivel nem könnyen változtat, általában õ az, aki törzsgárda jelvényt kap, kivétel az a munkahely, ahol neurotizálják. Becsületes és megbízható munkaerő. Igazán elemében ott érzi jól magát, ahol minden a megszokott helyén van, otthonosan berendezett légkör fogadja, tudja, mi a feladata és nem jönnek váratlan meglepetések. Előszeretettel választ olyan munkakört, amely a szabadban természeti környezetben zajlik. Kertészkedés, földmunka, erdészet tartoznak kedvelt ténykedései közé.

Környékbeli programajánló

Ráckeve várossá válásának 25 éves évfordulója

7:30                    Zenés ébresztő
10:00-16:00         Magor Magyarjai- Népi játékok
11:00                  Holló Együttes: Vásárfia (zenés gyermekműsor)
14:00-18:00         Nyitott Kapuk délutánja (Tekintsük meg Ráckeve értékeit)
15:00                  Ünnepi megemlékezés
18:00                  Ünnepi Gálaműsor
20:00-24:00         Utcabál
22:00                  Tűzijáték

Napi wellness ajánlatunk

BÁRSONY KEZELÉS

A hatóanyagok biztosítják a bőr hidratáltságát. Érett bőrtípusra ajánlott, táplál, simít puhít, védőréteget képez. Kezelés után a bőr bársonyos tapintásúvá válik. (peeling, into ráncfeltöltő géllel, tápláló pakolás Vénusz Maszkkal, arc- dekoltázsmasszázs)
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Ne hagyja figyelmen kívül, hogy a Szép Kártyájára 2012-ben érkezett jóváírásai 2014. május 31-i dátummal elvesznek! (klikkeljen a szövegre)

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”]Kalmár Lászlóné Vera, mosodás kollégánkról kattintás után itt olvashat. [/templatic_msg_box]

Túravonal javaslat

Ráckeve – Makádi Parkerdő – Makádi Aranypart – Tassi Zsilip – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: kb. 26 km

Nehézségi fok: könnyen biciklizhető, gyenge forgalmú út.
Jellemzője: érdekes látnivalókkal, fürdési, lovaglási lehetőségekkel tarkított, végig a gát mentén, illetve a gáton haladó útvonal.

Házon belüli program

6.00                  Wellness részleg nyitása
7.30 – 10.00       Reggeli az étteremben
11.00 – 12.00     Vízi torna
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00     Wellness szolgáltatás bemutató
16.00 – 17.00     Nordic walking (egyénileg)
17.00 – 18.00     Szauna program
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00     Beszélgetős musicalest Détár Enikővel
23.00                Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest