II. évf. 125. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Györgyi és Gotthárd nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Hétfőn már mindenütt megszűnik a csapadék és reggel a legtöbb helyen is kiderül az ég: sok napsütésre, de még hűvös időre készülhetünk. Többfelé élénk, keleten olykor erős északias szél délutántól fokozatosan mérséklődik.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„Bármikor, amikor a csüggedés lesz rajtam úrrá, csak arra gondolok, hogy a történelemben az igazság, és a szeretet mindig győzedelmeskedett. Voltak ugyan zsarnokok, és gyilkosok, és volt idő, amikor legyőzhetetlennek tűntek, de végül mindig elbuktak – gondolj csak bele, mindig…” /Mahatma Gandhi/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Bika (április 21. – május 20.) otthona

A bejárat kialakítása
A Bika bejárati ajtaja – ezzel is növelvén a biztonságérzetet – szilárd, tömör tölgyfából vagy valamilyen kemény trópusi fából készült. Színe természetes, fontos, hogy megőrizze eredeti jellegét. Annak ellenére, hogy a ház tulajdonosa védi otthonának bejáratát, vendégeket mindig szívesen fogad.

Nappali
A bika nappalija a lazítás és a relaxáció területe. Szobájának éke egy hatalmas, telepárnázott dívány, amelyen kényelmesen elnyújtózhat. Szereti a régi bútorokat, semmit sem dobna ki. Patinás anyagok segítségével sokszor újítja fel az antik darabokat. A padlószőnyeg vastag és puha, minél bolyhosabb, annál jobban illik a Bikához. Nappalijába szabad lángú tűz illik.

Konyha
A Bika az étkezés területén vagy rettenetesen konzervatív, vagy ínyenc. Egy biztos, imád enni, ezért a konyha fontos része az otthonának. A jegy szülötte uralja a fákat, a konyhabútora is színes fából készült. A padló kő, kerámia vagy mozaiklap lehet. A helyiség minden tárgya magában rejti az állandóságot, a hagyományos értékeket.

Hálószoba
A Bikát a szerelem híres bolygója, a Vénusz uralja. A hálószobán ez meg is látszik: a lakás tulajdonosa nagy hangsúlyt helyez a fizikai kényelemre és az érzéki örömökre. A helyiséget egy óriási, puha ágy uralja, amit a legfinomabb anyagú ágytakaró borít. A szőnyeg itt is puha és vastag. A Bika-háló tökéletes színe a lila és a rózsaszín, illetve ezek minden árnyalata. A Bika nő hálószobája mindig nagyon nőies és romantikus, míg a Bika férfi az egyszerűbb, praktikusabb dolgokat kedveli.

Fürdőszoba
A Bika nem szereti a zuhanyt, mindig hosszú fürdőket vesz. Fürdőszobájában a hatalmas, szokatlan formájú kád a legfontosabb darab. A padlót itt is szőnyeg borítja, de alternatív megoldás lehet a parafa padló is. Alapvető kellék a fűthető törülközőtartó, és egy jókora polc a kozmetikai szerek számára.

Környékbeli programajánló

Anyáknapi Koncert – Malek Andreával

Helyszín: Laffert Kúria, Dunaharaszti, Fő utca 172.
Időpont: 2014. május 5. 17:00
Közreműködik: Malek Miklós zeneszerző és a Magyar Virtuózok kvartettje
Jegyárak: 1900 Ft, 3900 Ft és 7900 Ft-vacsorával

Napi wellness ajánlatunk

Kék Duna Igazgyöngye

Akik szeretik a meleget, páratlan élményben lesz részük. Az indiai ayurveda masszázs egyedi mozdulataihoz társítjuk a meleg lávakövekkel való fantasztikus élvezetet nyújtó masszázst!

Alapos és egyben kényeztető masszázs a test egész felületén. Nagyon jó hatással van a vérkeringésre, az ízületekre és az izomzatra.
Időtartam: 60 perc

További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Ne hagyja figyelmen kívül, hogy a Szép Kártyájára 2012-ben érkezett jóváírásai 2014. május 31-i dátummal elvesznek!

Itt a lehetőség, hogy egyenlegét egy kellemes pihenés keretén belül használja fel, mielőtt elveszne!

További részletek: ITT

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”]Hegedűs Józsefné Marika, szobaasszonyról kattintás után itt olvashat. [/templatic_msg_box]

Túravonal javaslat

Ráckeve – Lórév – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 19 km

Nehézségi fok: könnyű, majd kissé rázós út, autóforgalma elhanyagolható
Jellemzője: Lórévig kellemes, majd innen túrakerékpárosoknak ajánlott, szép tájakkal övezett útvonal

A kellemes, forgalomtól mentes úton 7 km-t megtéve jutunk el az ősi szerb településre. Itt érdemes megtekinteni a XIX. századi copfstílusú szerb templom meghitt hangulatú, képes oltárfalát, ikonosztázionját. Az árvízvédelmi gát és a Nagy-Duna partja között található Zichy Ödön neogótikus emlék-kápolnája, amely alatt méltóságteljesen hömpölyög az erős sodrású nagy folyó.

Házon belüli program

6.00                  Wellness részleg nyitása
7.30 – 10.00       Reggeli az étteremben
11.00 – 12.00     Vízi torna
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00     Wellness szolgáltatás bemutató
15.00 – 15.30     Virágzó tea bemutató
16.00 – 17.00     Szauna program
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00     Filmvetítés
23.00                Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest