II. évf. 129. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Gergely, Alberta és Édua nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Pénteken a változóan felhős idő mellett mindenhol számíthatunk többórás napsütésre, egy-egy futó zápor csak nyugaton alakulhat ki. Északon, északkeleten időnként megélénkülhet a nyugati-délnyugati szél. Hajnalban északon, a Tiszántúlon és az Alföld középső tájain pára, köd képződhet. Hajnalban 5-10°C, napközben 22-25°C várható.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„Két ember kapcsolatában sosem az akadályok számítanak. Hanem a szeretet. Ami az akadályokat is lebonthatja. Ha megélik. Mert az akadályok csak részei az életnek, amik folyamatosan alakulnak, és akár már holnap eltűnhetnek. A szeretet viszont örök…” /Csitáry-Hock Tamás/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Bika (április 21. – május 20.) férfi

Ezt tedd, ha meg akarod hódítani!

A Bika férfi olyan társra vágyik, akit a tenyerén hordozhat, akit elhalmozhat bókokkal, és aki nem riad vissza a nagy érzelmektől. Nemcsak a belső, nőies báj, hanem a külső is lényeges számára. Nem kell kifutóról lelépő gyufaszál modellnek lenned, hogy meghódítsd, mert a Bika férfi a nőies idomok rajongója. Szereti, ha egy nőn van mit fogni. Akkor is nyert ügyed lehet, ha vékony alkatú vagy, csak hangsúlyozd a nőiességedet, például öltözködéssel.

Viselj romantikus, nőies ruhadarabokat, időnként szoknyát, magas sarkút. A Bika férfi szereti a gyönyörű nő látványát, hiszen érzéki ember.

A legtöbb férfinál a kapcsolat sorsát nagyban befolyásolja, hogy a potenciális hölgynek milyen illata van. Egy zavaróan erős illat számukra taszító lehet, míg egy kellemes illat kifejezetten vonzó és izgató.

Érzéki emberként a Bika férfiak fejét is az orruknál fogva csavarhatod el. Használj virágos, gyümölcsös illatú parfümöt, mert ez az illatcsalád az ilyen csillagjegyűek számára nagyon vonzó. Ám ügyelj arra, hogy ne tegyél sokat magadra, mert azt a Bika férfiak sem szeretik – egy pici a parfümpontokra, például a nyakadra vagy a csuklóidra, ennyi bőségesen elég lesz. Ha a választott parfüm passzol a természetes illatodhoz, akkor a férfira gyakorolt hatás sokkal intenzívebb lesz, mint akkor, ha magadra locsolnál egy fél üveggel.

A férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út, így szokták mondani, és pláne igaz ez, ha az adott pasi a Bika jegyében született. Szerencséd van, ha jó háziasszony vagy, mert számára a háziasság és a jó szakácstudomány elengedhetetlen tulajdonságoknak számítanak, ha szíve hölgyéről van szó.

Főzz neki gyakran és változatosan. Ha kipróbálsz egy-egy ínyencséget, garantáltan leveszed a lábáról. Kedveli az intenzív fűszerezést, a férfias húsételeket, a magyaros fogásokat, de szeret új dolgokat is kipróbálni. Készíts néha mediterrán ételeket is, azokért biztosan odalesz! Nem szabad megfeledkezned arról sem, hogy a Bika férfi az édességet is imádja. A kiadós ebéd vagy vacsora után mindenképp készülj desszerttel is!

Környékbeli programajánló

Lórév – Zichy Ödön kápolna

Gróf Zichy Ödön (Bécs, 1809. szeptember 25. – Lórév, 1848. szeptember 30.) (kivégezték) 1844-ig Fejér vármegye főispáni helytartója volt. A szabadságharc idején, 1848. szeptember végén Jellasics megbízásából Roth osztrák tábornokkal akarta felvenni a kapcsolatot, ám Görgey Artúr előőrsei Adonynál elfogták. Zichyt a haditörvényszék hazaárulásért halálra ítélte és Lóréven, a Csepel-szigeten (a mostani kompkikötő közelében) felakasztották. A kivégzés helyének közelében az emlék kápolna most is megtalálható.

Napi wellness ajánlatunk

CSOKOLÁDÉ VAJKRÉMES MASSZÁZS

A csokoládé antioxidáns hatású, így gátolja a szervezet sejtjeinek a károsodását, valamint lassítja az öregedést. A csokoládé hidratálja és feszesíti a bőrt, bársonyosan simává teszi, valamint pótolja a hiányzó ásványi anyagokat. Jótékony hatással van a narancsbőrre is. Segíti a test és a lélek harmonikus feltöltődését a közismert endorfin hatása révén.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Ne hagyja figyelmen kívül, hogy a Szép Kártyájára 2012-ben érkezett jóváírásai 2014. május 31-i dátummal elvesznek!

Itt a lehetőség, hogy egyenlegét egy kellemes pihenés keretén belül használja fel, mielőtt elveszne!

Ajánlatunk Széchenyi Pihenő Kártyával történő fizetés esetén 2014. április 13 – május 31. közötti időszakban vagy 2014. május 31-ig megvásárolt ajándékutalvány formájában akár 1 évig vehető igénybe. (kivéve az államilag elismert ünnepi időszakok és a nyári időszak 2014.06.15 – 2014.09.01 között)
További tájékoztatásért, időpont egyeztetésért érdeklődjön a recepción!

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”]Tihob Krisztina, felszolgálóról kattintás után itt olvashat. [/templatic_msg_box]

Túravonal javaslat

Ráckeve – Makádi Parkerdő – Somlyó-sziget – Dömsöd – Dömsödi nyaralósor – Tassi Zsilip – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 30 km

Nehézségi fok: könnyű, a Duna partján haladó, kellemes útvonal
Jellemzője: tartalmas, szép, látnivalókban gazdag útvonal, amely könnyen biciklizhető és a hosszabb túrákat kedvelőknek is megfelelő lehet. Az útvonal körbekerekezése az egész család számára izgalmas egész napos program

 Házon belüli program

Zártkörű rendezvény miatt szállodánk 2014.05.14-én 12 óráig nem fogad vendégeket!

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest