II. évf. 130. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Zsófia és Szonja nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Csütörtökön sokfelé kell számítani tartós, nagy mennyiségű esőre, főként keleten, északkeleten záporok, zivatarok is előfordulhatnak. A rendkívül viharos szélben hajnalban 5-10°C, napközben 8-13°C, keleten, északkeleten 14-18°C várható. A Balatonnál és nyugaton 100 km/órát meghaladó széllökések is előfordulhatnak.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„A gyermekmosoly olyasmi, mint a tetoválás: örökre szóló műremek…” /Jodi Lynn Picoult/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Bika (április 21. – május 20.)

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…

Napi horoszkóp

Alapvető félreértések tisztázására lesz alkalmas a mai nap. Van néhány olyan félreértés, amelyek hosszútávon is megronthatnák az életedet, de szerencsére itt az alkalom tisztázni ezeket, és megbeszélni azt, hogy mi is a valóság. Mint minden tisztázó beszélgetésben, ebben is fontos lesz, hogy megőrizd a hidegvéredet, és hogy szelíden fogalmazz. Igen, még akkor is, amikor a másik fél elkezdi felhúzni magát, vagy elkezd vádaskodni.

Heti horoszkóp

Pénzügyei jól alakulnak, a korábban elvégzett munkáért megkaphatja mindazt, ami jár. Sőt olyan ajánlatra is sor kerülhet, amellyel hosszabb távon biztosíthatja a jövőjét. Népszerűbb lesz, mint valaha, és olyan helyre hívják, amely kitüntetést jelent, de kisebbrendűségi érzései miatt valami kifogást talál, és nem megy el. Még a régi házasságokban, ahol úgy tűnt kihunyt a szerelem, a szeretet lángja, most fellobbanhat.

Havi horoszkóp

Egy szerencsehozó talizmánra nagy szükséged lehet ebben a hónapban, amikor olyan változások történnek az életedben, amelyet nem tudsz befolyásolni. Még az is megtörténhet, hogy a fejed fölött döntenek olyan dolgokról, amelyek a te megélhetésedre is hatással vannak. Most érdemes új munka után nézni, mert megtörténhet, hogy a jelenleginél – amihez ragaszkodsz – sokkal jobb lehetőség adódik. A házasságokban, együttélésekben régi téma kerül terítékre, amelyet végre, valahára le tudtok zárni. Értékesebb ingóság megvásárlására, eladására remek ez a hónap.

Környékbeli programajánló

Szále László – Pokolhegy című könyv ünnepélyes bemutatója

Helyszín: Árpád Múzeum, Ráckeve, Kossuth Lajos utca 34.
Időpont: 2014. május 15. 17:00

Az Árpád Muzeális Gyűjtemény-ÁKMK és a Noran Libro Könyvkiadó Kft. szeretettel meghívja Szále László Pulitzer-emlékdíjas újságíró Pokolhegy című könyvének ünnepélyes bemutatójára. A könyvet Dr. Kovács József László irodalomtörténész Ráckeve Város Díszpolgára mutatja be. A könyv a bemutató alatt megvásárolható.

Napi wellness ajánlatunk

Sport masszázs: a test fizika szinten való gyógyítására, kezelésére használt masszázstípus. Intenzívebb, erősebb masszázs technika, amely leginkább a mélyizomzatot célozza meg. Nyugtató hatással bír, csökkenti az izomgörcsöket és a merev izmok okozta fájdalmakat, tökéletes lezárás sporttevékenységek után, vagy ülő munkát végzőknek. Csökkenti az izmok duzzanatát, és a sportsérülések utáni gyógyulási időt.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Ne hagyja figyelmen kívül, hogy a Szép Kártyájára 2012-ben érkezett jóváírásai 2014. május 31-i dátummal elvesznek!

Itt a lehetőség, hogy egyenlegét egy kellemes pihenés keretén belül használja fel, mielőtt elveszne!

Ajánlatunk Széchenyi Pihenő Kártyával történő fizetés esetén 2014. április 13 – május 31. közötti időszakban vagy 2014. május 31-ig megvásárolt ajándékutalvány formájában akár 1 évig vehető igénybe. (kivéve az államilag elismert ünnepi időszakok és a nyári időszak 2014.06.15 – 2014.09.01 között)
További tájékoztatásért, időpont egyeztetésért érdeklődjön a recepción!

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”]Varga Brigitta mosodában dolgozó kollégánkról kattintás után itt olvashat. [/templatic_msg_box]

Túravonal javaslat

Ráckeve – Makádi Parkerdő – Somlyó-sziget – Dömsöd – Dömsödi nyaralósor – Tassi Zsilip – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 30 km

Nehézségi fok: könnyű, a Duna partján haladó, kellemes útvonal
Jellemzője: tartalmas, szép, látnivalókban gazdag útvonal, amely könnyen biciklizhető és a hosszabb túrákat kedvelőknek is megfelelő lehet. Az útvonal körbekerekezése az egész család számára izgalmas egész napos program.

Házon belüli program

   6.00               Wellness részleg nyitása
  7.30 – 10.00     Reggeli az étteremben
11.00 – 12.00     Vízi torna
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00     Wellness szolgáltatás bemutató
16.00 – 17.00     Nordic walking (egyénileg)
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00     SzerencsEst
23.00                Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest