II. évf. 131. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Mózes és Botond nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Pénteken marad a borús idő, sokfelé újabb nagy esőkkel, keleten zivatarokkal. Utóbbi tájakon felhőszakadás és jégeső is kialakul. Nyugaton 12, keleten 17 fok körüli értékeket mérhetünk. Tovább mérséklődik a szél.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„A gyerek az öröm, a reménység. Gyönge testében van valami világi; ártatlan lelkében van valami égi; egész kedves valója olyan nékünk, mint a tavaszi vetés: ígéret és gyönyörűség.” /Gárdonyi Géza/[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Bika (április 21. – május 20.)

A Bika nemcsak természetkedvelő, hanem a természetes anyagokat is előbbre tartja a művinél, mesterkéltnél. Elsődleges számára az esztétikum. Mindenben mértéktartó, csak egy dologban nem. Mindent, ami szép, értékes, a mindennapi kényelemhez hozzá tartozik, azt meg akarja szerezni. Ha egy mondatban akarnánk kifejezni a Bika jel lényegét, akkor az “Én birtoklok” felelne meg a legjobban.

A Bika nyugodt, higgadt, kitartó. Az életet a gyakorlatban akarja megismerni. Mindennek utána jár, mindent szeret megfogni, megtapogatni, élvezni a tapintás gyönyörűségét, élvezni a színek kavalkádját, az illatok orgiáját, az ízek zamatát. Mindent befogadni, átélni – ez a Bika igazi énje.

Ez a mindent befogadás csak a realitás keretein belül lehetséges. Ne felejtsük, hogy a föld az eleme, tehát a realitás számára a biztonságot jelenti. “Két lábbal áll a földön”. Ez azt jelenti, hogy a mindennapi életben inkább az egyszerű, hétköznapi érdekli, mint a szokványostól elütő, bizarr, esetleg fennhéjázó. Ez a divattól az otthona berendezéséig mindenre érvényes. Minden változástól fél, minden új irritálja, viszont jól boldogul a megszokott közegben. Szereti a rendet maga körül, de nem viszi túlzásba. Mindent a kényelem és harmónia szempontjából ítél meg az otthoni tevékenységében. Hajlamos lustaságra, de csak akkor, ha esztétikai igényeinek eleget tett.

Nem szereti, ha sürgetik. Alapelve: lassan járj, tovább érsz. A kapkodás irritálja. A lassúság a biztonságérzetéből fakad. Semmihez sem kezd alapos körültekintés nélkül. Gyűlöli a felületes, fél munkát. Amit elkezd, azt be is fejezi. Szeret dolgozni és van türelme, kitartása bármilyen munka elvégzéséhez. Mivel nem könnyen változtat, általában õ az, aki törzsgárda jelvényt kap, kivétel az a munkahely, ahol neurotizálják. Becsületes és megbízható munkaerő. Igazán elemében ott érzi jól magát, ahol minden a megszokott helyén van, otthonosan berendezett légkör fogadja, tudja, mi a feladata és nem jönnek váratlan meglepetések. Előszeretettel választ olyan munkakört, amely a szabadban természeti környezetben zajlik. Kertészkedés, földmunka, erdészet tartoznak kedvelt ténykedései közé.

Környékbeli programajánló

Savoyai Kastély (1702) Kossuth Lajos u. 95.

A legelső világi barokk kastély Magyarországon. Savoyai Jenő herceg építtette a bécsi  Belvedere építészének, J.L. Hildebrand tervei alapján.

Árpád szobor (1897) a Savoyai kastély mellett

A millenniumi ünnepségek során avatták fel. Szász Gyula horganyötvözetből készült alkotása a távolba mutató kacagányos, pajzsos Árpád vezér alakja.

Napi wellness ajánlatunk

Lomi-lomi masszázs

Ez egy páratlan gyógyító masszázs, amit az ősi Polinéziából származtatnak. Hogy megértsük a mélységét a Lom-Lomi masszázsnak, először is meg kell, hogy értsük a Hawaii filozófiát, amit Huna-nak hívnak.         A Lomi-Lomi másik neve: a “Szerető Kéz” masszázs. A folyamatos simogatás, a test teljes egészében való gondozása képessé teszi a pácienst, hogy relaxáljon…

További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Ne hagyja figyelmen kívül, hogy a Szép Kártyájára 2012-ben érkezett jóváírásai 2014. május 31-i dátummal elvesznek!

Itt a lehetőség, hogy egyenlegét egy kellemes pihenés keretén belül használja fel, mielőtt elveszne!

Ajánlatunk Széchenyi Pihenő Kártyával történő fizetés esetén 2014. április 13 – május 31. közötti időszakban vagy 2014. május 31-ig megvásárolt ajándékutalvány formájában akár 1 évig vehető igénybe. (kivéve az államilag elismert ünnepi időszakok és a nyári időszak 2014.06.15 – 2014.09.01 között)

További tájékoztatásért, időpont egyeztetésért érdeklődjön a recepción!

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”]Turóczi Szabina, felszolgáló tanulóról kattintás után itt olvashat. [/templatic_msg_box]

Túravonal javaslat

Ráckeve – Makádi Parkerdő – Makádi Aranypart – Tassi Zsilip – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: kb. 26 km

Nehézségi fok: könnyen biciklizhető, gyenge forgalmú út.
Jellemzője: érdekes látnivalókkal, fürdési, lovaglási lehetőségekkel tarkított, végig a gát mentén, illetve a gáton haladó útvonal

Házon belüli program

06.00              Wellness részleg nyitása
  7.30 – 10.00     Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00     Wellness szolgáltatás bemutató
15.00 – 15.30     Virágzó tea bemutató
17.00 – 18.00     Aerobic
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
18.00 – 22.00     Zenés est
23.00               Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest