II. évf. 133. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Erik, Alexandra és Szandra nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Vasárnap is többfelé számíthatunk eső, záporok, zivatarok kialakulására, de emellett keleten, északkeleten időnként szakadozottabb lehet a felhőzet. Helyenként zivataroktól függetlenül is megélénkülhet a déli, délnyugati szél. Hajnalban 7-12°C között alakul a hőmérséklet, délután 15-20°C várható.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„Nincs ahhoz fogható rettegés, mint amikor egy emberben megrendül az érzékeibe vetett hite…” /Rejtő Jenő/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Bika (április 21. – május 20.)

Hogyan bánik a Bika a pénzzel?

A Bika számára fontos a pénz, mert számára a pénz a biztonság és a kényelem záloga. Éppen ezért a pénzügyeit a biztonság motiválja: megtakarításait gyakran bankban tartja, vagy más, kis kockázatú befektetést választ. Jól ért a pénzügyekhez, nem sajnálja az időt arra, hogy körbejárja az egyes ajánlatokat. A legritkább esetben hatnak rá a “Hogyan gazdagodjunk meg egy hét alatt?” és más hasonló ígéretek.

A Bika nagyon megnézi, hogy mire adja ki a pénzét, kiadásairól általában az ár-érték arány alapján dönt. Ez azért van így, mert számára különösen fontos az érték. Így, bár nehezen válhat meg a pénzétől, ha valódi értékre lel, akkor is megvásárolja a terméket, ha borsos árat kérnek érte.

A Bika uralkodó bolygója a Vénusz, ezért a Bika-hangsúlyos horoszkóppal rendelkező szülött általában szereti a művészeteket és mindent, ami szép. Ugyanakkor ugyanilyen fontos számára a kényelem és (föld jegy lévén) a praktikum, valamint az, hogy amit vásárol, lehetőleg tartósan képviseljen értéket.

Milyen foglalkozás illik egy Bikához?

A Bika föld jegy, ezért minden olyan foglalkozás illik hozzá, ami a földdel kapcsolatos: geológus, tájépítész, kertész, stb. Mivel a Bika nagyon szereti a szépet, a virágkötészet is remek választás lehet a számára. A Bika remekül bánik a pénzzel, így remek bankár, befektetési tanácsadó válhat belőle, de jó érzéke van az ingatlanokhoz is.

A Bika uralkodó bolygója a Vénusz, amely nem csak a szeretet, a szépség, a harmónia és a pénz bolygója, hanem a művészeteké is. Így a Bika-szülöttnek remek érzéke lehet a zenéhez vagy a festészethez. Mivel a Bika föld jegy, vagyis közel áll hozzá az anyag, kiváló ékszerész vagy képzőművész válhat belőle.

Környékbeli programajánló

Cimbaliband Lemezbemutató koncert „A népzene tehát a természet tüneménye”

Helyszín: Petőfi Művelődési Központ, Kiskunlacháza, Kinizsi u. 1.
Időpont: 2014. május 18. 18:00
Jegyár: 2 500,- Ft/fő

Zenéjükben a modern kelet európai életérzés keveredik a népzenével.
Szerb harmonikás, magyar hegedűs, roma nagybőgős, sváb-magyar cimbalmos és gitáros, mindez egy sejtelmes női énekhanggal, és egy jazzdobossal megfűszerezve. Jegyek elővételben vásárolhatók a helyszínen vagy a +36-24/519-975 telefonszámon.

Napi wellness ajánlatunk

BÁRSONY KEZELÉS

A hatóanyagok biztosítják a bőr hidratáltságát. Érett bőrtípusra ajánlott, táplál, simít puhít, védőréteget képez. Kezelés után a bőr bársonyos tapintásúvá válik. (peeling, into ráncfeltöltő géllel, tápláló pakolás Vénusz Maszkkal, arc- dekoltázsmasszázs)
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Pünkösd Gallusz Nikivel és Koós Rékával a Kék Duna Wellness Hotel**** -ben!

Részletes program, információk ITT olvashat.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”]Veres Renáta, felszolgáló tanuló munkatársunkról kattintás után itt olvashat. [/templatic_msg_box]

Túravonal javaslat

Ráckeve – Makádi Parkerdő – Makádi Aranypart – Tassi Zsilip – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: kb. 26 km

Nehézségi fok: könnyen biciklizhető, gyenge forgalmú út.
Jellemzője: érdekes látnivalókkal, fürdési, lovaglási lehetőségekkel tarkított, végig a gát mentén, illetve a gáton haladó útvonal.

Házon belüli program

  6.00                Wellness részleg nyitása
  7.30 – 10.00     Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
16.00 – 17.00     Nordic walking (egyénileg)
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00     Filmvetítés
23.00                Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest