II. évf. 135. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Bernát, Hanna és Felícia nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Kedden már 24-26 fok körüli, kora nyárias meleget tapasztalhatunk délután. Csak a gomolyfelhők növekedhetnek meg néhol, zápor, zivatar kis eséllyel fordul elő.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„Gyakran éreztem, hogy nekem abban telnék gyönyörűségem, ha mindig mehetnék, egyenest, az orrom után, anélkül, hogy tudnám, hová, anélkül, hogy bárki nyugtalankodnék miatta, és ha mindig új országokat látnék. Én soha sehol sem vagyok igazán, és azt hiszem: máshol mindig jobb lenne, mint ott, ahol vagyok.” /Charles Baudelaire/

[/templatic_msg_box]

 Horoszkóp

Bika (április 21. – május 20.)

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…

Napi horoszkóp

Alapvető félreértések tisztázására lesz alkalmas a mai nap. Van néhány olyan félreértés, amelyek hosszútávon is megronthatnák az életedet, de szerencsére itt az alkalom tisztázni ezeket, és megbeszélni azt, hogy mi is a valóság. Mint minden tisztázó beszélgetésben, ebben is fontos lesz, hogy megőrizd a hidegvéredet, és hogy szelíden fogalmazz. Igen, még akkor is, amikor a másik fél elkezdi felhúzni magát, vagy elkezd vádaskodni.

Heti horoszkóp

Pénzügyei jól alakulnak, a korábban elvégzett munkáért megkaphatja mindazt, ami jár. Sőt olyan ajánlatra is sor kerülhet, amellyel hosszabb távon biztosíthatja a jövőjét. Népszerűbb lesz, mint valaha, és olyan helyre hívják, amely kitüntetést jelent, de kisebbrendűségi érzései miatt valami kifogást talál, és nem megy el. Még a régi házasságokban, ahol úgy tűnt kihunyt a szerelem, a szeretet lángja, most fellobbanhat.

Havi horoszkóp

Egy szerencsehozó talizmánra nagy szükséged lehet ebben a hónapban, amikor olyan változások történnek az életedben, amelyet nem tudsz befolyásolni. Még az is megtörténhet, hogy a fejed fölött döntenek olyan dolgokról, amelyek a te megélhetésedre is hatással vannak. Most érdemes új munka után nézni, mert megtörténhet, hogy a jelenleginél – amihez ragaszkodsz – sokkal jobb lehetőség adódik. A házasságokban, együttélésekben régi téma kerül terítékre, amelyet végre, valahára le tudtok zárni. Értékesebb ingóság megvásárlására, eladására remek ez a hónap.

Környékbeli programajánló

Városháza – Tűztorony kilátó

1901-ben épült a középkori régi városháza helyén a szecessziós stílusú tornyos, új városháza. Épületében a Városi Bíróság és a Gyermekkönyvtár működik.
Helyszín: 2300 Ráckeve, Kossuth Lajos utca 25.

Napi wellness ajánlatunk

Svéd masszázs

A masszázs folyamatok a testre korlátozódnak le, azon belül is az izmok, inak és ízületek működésének a normalizálására. A masszázs elősegíti a testnedvek és a vérkeringés optimalizálását, az izmok ellazulását, a merev, összetapadt izomrostokat szétválasztja.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Ne hagyja figyelmen kívül, hogy a Szép Kártyájára 2012-ben érkezett jóváírásai 2014. május 31-i dátummal elvesznek!

Itt a lehetőség, hogy egyenlegét egy kellemes pihenés keretén belül használja fel, mielőtt elveszne!

Ajánlatunk Széchenyi Pihenő Kártyával történő fizetés esetén 2014. április 13 – május 31. közötti időszakban vagy 2014. május 31-ig megvásárolt ajándékutalvány formájában akár 1 évig vehető igénybe. (kivéve az államilag elismert ünnepi időszakok és a nyári időszak 2014.06.15 – 2014.09.01 között)

További tájékoztatásért, időpont egyeztetésért érdeklődjön a recepción!

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”]Tihob Krisztina, felszolgáló munkatársunkról kattintás után itt olvashat. [/templatic_msg_box]

Túravonal javaslat

Ráckeve – Lórév – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 19 km

Nehézségi fok: könnyű, majd kissé rázós út, autóforgalma elhanyagolható
Jellemzője: Lórévig kellemes, majd innen túrakerékpárosoknak ajánlott, szép tájakkal övezett útvonal

A kellemes, forgalomtól mentes úton 7 km-t megtéve jutunk el az ősi szerb településre. Itt érdemes megtekinteni a XIX. századi copfstílusú szerb templom meghitt hangulatú, képes oltárfalát, ikonosztázionját. Az árvízvédelmi gát és a Nagy-Duna partja között található Zichy Ödön neogótikus emlék-kápolnája, amely alatt méltóságteljesen hömpölyög az erős sodrású nagy folyó.

Házon belüli program 

  06.00                 Wellness részleg nyitása
  7.30 – 10.00        Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00        Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00        Wellness szolgáltatás bemutató
16.00 – 17.00        Nordic walking (egyénileg)
18.00 – 21.00        Vacsora az étteremben
18.30 – 19.30        Pilates
20.00 – 22.00        SzerencsEst
23.00                   Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest