II. évf. 144. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Magdolna, Magdaléna és Léna nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Csütörtökön is számítani kell még záporok kialakulására, főként északon és délnyugaton zivatar is kialakulhat. Többfelé élénk, a Dunántúl északi felén olykor erős lesz a szél. Hajnalban 9-14°C várható, délutánra pedig 19 és 25°C közé melegedhet a levegő. Keleten, délkeleten lesz a legmelegebb.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„Tudjuk, hogy az élet nem tökéletes. Egyszer fent, egyszer lent – ez mindig is így lesz. (…) Rajtunk múlik, hogyan fogadjuk és értékeljük a problémákat – pozitívan vagy negatívan. Dönthetünk, hogy boldogok vagy elkeseredettek leszünk-e.” / Vera Peiffer/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Ikrek (május 21. – június 21.)

Az Ikrek jegye úgynevezett kettős jegy: emiatt szülöttei könnyen szétforgácsolják magukat, nem mindig bontják ki a tehetségüknek megfelelően a képességeiket, nem mindig tudnak szívósan harcolni egy célért. Néha határozatlanok, idegesek, ingerlékenyek, ezért jó, ha maguknál sokkal határozottabb társat választanak, aki segít nekik akkor is, ha egy esetleges sikertelenség esetén kedélybetegek, depressziósak lennének.
Emellett természetesen számtalan jó tulajdonsággal rendelkeznek! Igen értelmesek, szeretik a művészeteket és a tudományokat. Ikrekként az a képességed, hogy borotvaélesen tudsz gondolkodni, kitűnő matematikussá tehet. Igen sok világhírű matematikus született az Ikrek jegyében.

Az Ikrek és a magánélet

Az Ikrek néha hadilábon állnak a hűséggel. Ez azért fordulhat elő, mert szeretik a változatosságot, a kalandokat. Ezekről az Ikrek szülöttje mélyen hallgat, és legtöbbször akkor is megmarad egy családi kötelékben, ha ennek már semmi értelme sem látszik. Mint házasfél igen ügyes, alkalmazkodó, találékony, kedves, kellemes ember.

Az Ikrek és a barátság

Az Ikrek igazi társasági ember. Jól tud másokat szórakoztatni és másokkal szórakozni. Jó szívű és áldozatkész, szívesen segít, ha erre kérik. A kitartó, nehéz munkára azonban nem alkalmas. Ha túlhajszolja magát, lelkileg is összeroppanhat! Éppen a lelki bizonytalanság miatt van talán az, hogy nem mindig őszinte a környezetedhez. Csak annyit árul el nekik, amennyi szerinte rájuk tartozik. Ezért a családtagjai, barátai bosszankodnak, mert az Ikrek elhallgat előlük fontos dolgokat. Mindig egy kis titokzatosság, sejtelmes félhomály bujkál magánélete és tevékenységei körül.

Környékbeli programajánló

Savoyai Kastély (1702) Kossuth Lajos u. 95.
A legelső világi barokk kastély Magyarországon. Savoyai Jenő herceg építtette a bécsi  Belvedere építészének, J.L. Hildebrand tervei alapján.

Árpád szobor (1897) a Savoyai kastély mellett
A millenniumi ünnepségek során avatták fel. Szász Gyula horganyötvözetből készült alkotása a távolba mutató kacagányos, pajzsos Árpád vezér alakja.

Napi wellness ajánlatunk

Nagy vitalizáló csomag Hölgyeknek

  • 1 db vitamin koktél
  • 1 db arckezelés
  • 1 db 25’ masszázs
  • 1 db Infra zseton

További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Ne hagyja figyelmen kívül, hogy a Szép Kártyájára 2012-ben érkezett jóváírásai 2014. május 31-i dátummal elvesznek!

Itt a lehetőség, hogy egyenlegét egy kellemes pihenés keretén belül használja fel, mielőtt elveszne!

Ajánlatunk Széchenyi Pihenő Kártyával történő fizetés esetén 2014. április 13 – május 31. közötti időszakban vagy 2014. május 31-ig megvásárolt ajándékutalvány formájában akár 1 évig vehető igénybe. (kivéve az államilag elismert ünnepi időszakok és a nyári időszak 2014.06.15 – 2014.09.01 között)

További tájékoztatásért, időpont egyeztetésért érdeklődjön a recepción!

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”]Király Dávid, szakács tanuló munkatársunkról kattintás után itt olvashat. [/templatic_msg_box]

Túravonal javaslat

Ráckeve – Lórév – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 19 km

Nehézségi fok: könnyű, majd kissé rázós út, autóforgalma elhanyagolható
Jellemzője: Lórévig kellemes, majd innen túrakerékpárosoknak ajánlott, szép tájakkal övezett útvonal
A kellemes, forgalomtól mentes úton 7 km-t megtéve jutunk el az ősi szerb településre. Itt érdemes megtekinteni a XIX. századi copfstílusú szerb templom meghitt hangulatú, képes oltárfalát, ikonosztázionját. Az árvízvédelmi gát és a Nagy-Duna partja között található Zichy Ödön neogótikus emlék-kápolnája, amely alatt méltóságteljesen hömpölyög az erős sodrású nagy folyó.

Házon belüli program

  6.00              Wellness részleg nyitása  
  7.30 – 10.00   Reggeli az étteremben
11:00 – 12:00   Vizi torna
12.00 – 15.00   Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00   Wellness szolgáltatás bemutató
16.00 – 17.00   Nordic walking (egyénileg)
20:00 – 22:00   SzerencsEst
23.00              Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest