II. évf. 157. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Barnabás és Barna nevű vendégeinket névnapjuk alkalmából!

Mai időjárás

Szerdán is marad a hőség, az ország nagy részén 31 és 36°C közötti, északkeleten 29-30°C körüli csúcshőmérséklettel. Sok lesz a napsütés, de emellett főként az ország középső harmadán, majd délnyugaton frissítő zápor, zivatar is kialakulhat. Főként a Tiszántúlon és az Alföld déli részén megélénkülhet a szél.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„Bármi történjék is, kitartok elhatározásom mellett, mindig a saját utamon járok és elfojtom könnyeimet. Csak legalább annyit szeretnék elérni, hogy bátorítson valaki azok közül, akiket szeretek” /Anne Frank/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Az ikrek meghódítása (május 21. – június 21.)

Türelem és kitartás – e két tulajdonsággal rendelkezzék az, aki Ikrekkel akar huzamosan együtt élni. Legyen benne ezen kívül bőséges szexuális fantázia is.

Az Ikreknek állandóan szüksége van meglepetésekre, változatosságra, de emellett arra is, hogy valaki gyengéden, fokozatosan elvezesse a fantáziák, a megközelíthetetlen légvárak birodalmából a valóság talajára, ahol az élet és a szerelem kézzelfogható állapotban létezik.

Legyen az Ikrek partnere fürge és éber: lehet, hogy egy pillanatra félrenéz, és mire visszafordul az Ikreknek már hűlt helye. Az Ikrek ideális párja olyan ember lehet, aki szellemes és mozgékony, mint õ maga, hogy állni tudja a versenyt az Ikrek szellemi és fizikai fürgeségével, és ne legyen féltékeny természetű, mert az ilyen sziporkázó, állandóan a figyelem középpontjába helyezkedő személyiség partnerében óhatatlanul felhorgad a féltékenység.

Az Ikrek nem tud szabadság nélkül élni – amint úgy érzi, hogy fogva akarják tartani, máris tervezni kezdi az egérutat. Gyengédséggel lehet maradásra bírni: ha szabad egyedül elmennie otthonról (tehát partnere bízik abban, hogy haza is jön), és a partner a szerelemből épp csak annyit érzékeltet vele, amennyi fenn tudja tartani a kapcsolat érdekességét. Ha ugyanis az Ikrek egyszer töviről-hegyire megszeret valakit (vagy azt hiszi, hogy megismerte), legszívesebben máris indulna, hogy újat fedezzen fel. A partnere ennek úgy veheti elejét, ha egy kicsit mindig rejtélyes marad az Ikrek számára, és soha de soha nem lesz előre kiszámítható.

A túlzottan szemérmetes partner sem igazán megfelelő az Ikrek számára, mert ötletei néha igazán meghökkentőek lehetnek. Nem kis erőfeszítésre van szükség, hogy rávegyük az Ikreket valódi személyiségük megmutatására, de az eredmény megéri a Faradságot: élethosszig kifogyhatatlan szeretetforrás kerül napvilágra. És bármilyen mélyre merítünk benne, mindig előkerül valami új meglepetés, hogy mindennap elkápráztassa partnerét.

Környékbeli programajánló

Ráckevei piac

Ráckeve egyik nevezetességének számít a Duna-parti sétányon megrendezésre kerülő piac. A tradicionális eseményen a helyi termelők kiváló termékeit vásárolhatja meg az idelátogató közönség. A vízpart nyújtotta hangulat, a kürtöskalács és a sült kolbász illata teszi varázslatossá az itt töltött pillanatokat. Különösképpen ajánljuk az Imi-féle sült kolbászt és pecsenyét a Református templommal szemben, ahol garantáltan különleges gasztronómiai élményben lesz része.
A piac minden szerdán és szombaton kerül megrendezésre.

Napi wellness ajánlatunk

Páros vitalizáló csomag:

  • 2 db vitamin koktél
  • 1 db 25’ masszázs
  • 1 db 30’ masszázs
  • 1 db arcmasszázs
  • 1 db pedikűr
  • 2 db Infra zseton

További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Kiránduljon velünk a Dunán!

Hajókázás a hét bármely napján: 1 órás Sziget-túrákat szervezünk, melynek ára 1.500Ft személyenként!
A gyermekeknek 4-14 éves kor között 50% kedvezményt biztosítunk!
További tájékoztatásért, időpont egyeztetésért érdeklődjön a recepción!

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”]Turóczi Szabina, felszolgáló tanuló munkatársunkról kattintás után itt olvashat.[/templatic_msg_box]

Túravonal javaslat

Ráckeve – Makádi Parkerdő – Somlyó-sziget – Dömsöd – Dömsödi nyaralósor – Tassi Zsilip – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 30 km

Nehézségi fok: könnyű, a Duna partján haladó, kellemes útvonal
Jellemzője: tartalmas, szép, látnivalókban gazdag útvonal, amely könnyen biciklizhető és a hosszabb túrákat kedvelőknek is megfelelő lehet. Az útvonal körbekerekezése az egész család számára izgalmas egész napos program.

Házon belüli program

6.00                                 Wellness részleg nyitása
7.30 –   10.00                    Reggeli az étteremben
10.00 – 12.00                    Piac látogatás egyénileg
12.00 – 15.00                    Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00                    Wellness szolgáltatás bemutató
15.00 – 15.30                    Virágzó tea bemutató
16.00 – 17.00                    Szauna program
18.00 – 21.00                    Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00                    Filmvetítés
23.00                               Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest