II. évf. 160. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Vazul és Herta nevű vendégeinket névnapjuk alkalmából!

Mai időjárás

Szombaton a változóan felhős időben elsősorban északon, északkeleten és nyugaton alakulhat ki egy-egy zápor, esetleg zivatar. Többfelé élénk lehet az északi, északnyugati szél. Mérsékelten meleg idő várható, délutánra 23-27°C közé melegszik a levegő. Hajnalban 9-16°C várható.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

“Két módon tehetnek bolonddá. Az egyik, hogy elhitetik veled a hazugságot. A másik, hogy visszautasítod az igazságot.” /Soren Kierkegaard/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Az ikrek nők (május 21. – június 21.)

Leállíthatatlan dumagépek, de legalább érdekes dolgokról beszélnek. Az Ikrek jegyű ember lételeme a társalgás, számára az a legnagyobb büntetés, ha csendben kell maradnia. A féltékenységet hírből sem ismeri, és társaságban flörtbajnok, de csak olyan partnerrel érzi jól magát, akivel szórakoztató vitatkozni.

Az utolsó szó mindig az övé

A kommunikáció a Merkúri jegyek, így az Ikrek és a Szűzek egyik legjellegzetesebb ismertető jegye. Az Ikrek inkább a szóbeli kommunikációban, míg a Szűzek az írásbeli kommunikációban tartoznak az élvonalba. A legtöbb riporter, újságíró, színész, szónok, műsorvezető Ikrek érdekeltségű. Ötletességük és jó beszélőkéjüknek köszönhetően bármit el tudnak adni, mert jól forgatják a szavakat. A marketing és értékesítés területeit kifejezetten az Ikreknek találták ki. A szélhámosok, hazudozók, tolvajok is e jegy szülötteiből kerülnek ki. Akárhonnan is nézzük, igaz az Ikrekre, hogy addig szeret beszélni, amíg az utolsó szó az övé nem lesz.

Az Ikrek hitvallása szerint ahány nyelvet beszélsz, annyi ember vagy. Kiváló a nyelvérzékük és a kapcsolatteremtés sem okoz nekik gondot. A legkiválóbb tolmácsok, szinkrontolmácsok az Ikrek szülöttekből lesznek. Gyors észjárásúak, és minden témához azonnal hozzá tudnak szólni, még ha csak felszínesen is. Egy témán túl sok időt nem szeretnek elidőzni, inkább keresnek maguknak egy másik beszélgető társat vagy elfoglaltságot. Kettősségük réven képesek egyszerre több dologra is figyelni. Ennek ellentmondva azonban a szétszórtság is tipikus Ikrek vonás. Persze nem kell ahhoz Ikrek jegyűnek lennünk, hogy figyelmünk állandóan elkalandozzon, elég az is hozzá, ha például a Holdunk az Ikrek jegyében áll.

Környékbeli programajánló

Ráckevei piac

Ráckeve egyik nevezetességének számít a Duna-parti sétányon megrendezésre kerülő piac. A tradicionális eseményen a helyi termelők kiváló termékeit vásárolhatja meg az idelátogató közönség. A vízpart nyújtotta hangulat, a kürtöskalács és a sült kolbász illata teszi varázslatossá az itt töltött pillanatokat. Különösképpen ajánljuk az Imi-féle sült kolbászt és pecsenyét a Református templommal szemben, ahol garantáltan különleges gasztronómiai élményben lesz része.
A piac minden szerdán és szombaton kerül megrendezésre.

Napi wellness ajánlatunk

Aurora álma

Homoktövisolaj: táplálja és erősíti a hámsejteket, gyorsítja a regenerációs folyamatokat.
Gyulladás gátló hatású. Véredényekre, szövetekre pozitív hatása van.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Kiránduljon velünk a Dunán!

Hajókázás a hét bármely napján: 1 órás Sziget-túrákat szervezünk, melynek ára 1.500Ft személyenként!
A gyermekeknek 4-14 éves kor között 50% kedvezményt biztosítunk!
További tájékoztatásért, időpont egyeztetésért érdeklődjön a recepción!

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”]Ritzl Dániel, felszolgáló tanulóról kattintás után itt olvashat. [/templatic_msg_box]

Túravonal javaslat

Ráckeve – Makádi Parkerdő – Somlyó-sziget – Dömsöd – Dömsödi nyaralósor – Tassi Zsilip – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 30 km

Nehézségi fok: könnyű, a Duna partján haladó, kellemes útvonal
Jellemzője: tartalmas, szép, látnivalókban gazdag útvonal, amely könnyen biciklizhető és a hosszabb túrákat kedvelőknek is megfelelő lehet. Az útvonal körbekerekezése az egész család számára izgalmas egész napos program.

Házon belüli program

  6.00                Wellness részleg nyitása
  6.00 – 12.00     Piaclátogatás (egyénileg)
  7.30 – 10.00     Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00     Vízi torna
16.00 – 18.00     Szauna program              
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
18.00 – 22.00     SzerencsEst
23.00                Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest