II. évf. 161. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Jolán és Vid nevű vendégeinket névnapjuk alkalmából! 

Mai időjárás

Vasárnap a többnyire napos idő mellett legfeljebb északon, északkeleten alakulhat ki egy-egy zápor. A Dunántúlon és északkeleten időnként élénk lökések kísérhetik az északi, északkeleti szelet. A hajnali minimumok 9-13, a maximumok pedig 21-27°C között alakulnak.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„Ritkán adódnak az életben egyértelmű kezdetek, olyan pillanatok, amelyekre visszaemlékezve elmondhatjuk, hogy akkor kezdődött minden. Ennek dacára vannak pillanatok, amikor a sors megakasztja mindennapos életünket, elindít egy eseménysort, amelyről nem láthatjuk előre, hová vezet.” /Nicholas Sparks/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Az ikrek férfi (május 21. – június 21.)

Diplomatikus és udvarias, így érzelmi téren nagyok a lehetőségei. Az ikrek férfi udvarlása könnyed, felszínes, levegős. Nem csoda, hiszen e jegy maga is levegős az asztrológia tanítása szerint. A levegő pedig tudjuk, szerteárad, körülvesz bennünket, megfoghatatlan. Illik ez az Ikrek férfiakra is, akik könnyedén, művészi tehetséggel bánnak a szavakkal, úgy veszik körül bódító udvarlásukkal a szeretett nőt, mint egy puha szőrme. Mindent megtesz azért, hogy bizalmat ébresszen maga iránt, általában azonban sem nem őszinte, sem nem állhatatos, leginkább a hűtlenség jellemzi, ami már-már nélkülözhetetlen szükségletévé válik (természetesen itt is különbséget kell tenni a pozitív és a negatív típus között), továbbá tekintettel kell lenni a jegyre jellemző kettősségre.

Nos, az ikrek férfi nem ígéri le a csillagokat az égről, nem ígér meseszép ékszereket, drága kelmét, helyette saját magát ajánlja, szerelmét, amelyet ha megízlel a kedves, soha többé nem kíván magának mást. A puha, szép szavak játékosan buggyannak ki az Ikrek férfiból, már-már rutinosan, hiszen imád a szavakkal játszani, szereti kipróbálni azok hatását. S legtöbbször sikerrel.

A randevúra sietősen és elkésve érkezik. Általában mindig rohan valahová. Van úgy, hogy egyik randevúról a másikra, de most nem az Ikrek férfi hűtlenségéről szól a mese.

Mert az Ikrek férfi – azért ezt a hűség kedvéért meg kell jegyeznünk – nem éppen hűséges. Nem is igen érti pontosan ennek a szónak a jelentését, ha ezt erőltetjük, csak értékes perceket veszítünk, azokból a futó órákból, amelyeket egyedül nekünk, csak a mi számunkra tartogat. Nézegeti is a szerelmi együttlét csodálatos pillanatai után az óráját. Na, nem túlságosan feltűnően, de azért jól láthatóan. Mert siet, hová is? A barátnőtől a feleséghez, a feleségtől a barátnőjéhez. Szeret virágról virágra szálldosni, és bár fizikailag nem túl mutatós, mégis hódít, mivel jókedélyű és sziporkázó csevegő. Megfelelő női partnere az lehet, aki megosztja vele társadalmi kötelezettségeit és szellemi foglalatosságait, és akire rábízhatja a házimunkák zömét, mivel ettől nagymértékben idegenkedik. (Különösen mosogatni utál!) Kapcsolatuk szempontjából a legrosszabb dolog – és amit az Ikrek férfi semmiképpen nem tűrne el – a női partner túlzott birtoklási hajlama.

Környékbeli programajánló

Tököli sokadalom a piactéren.

Időpont: 2014-06-15

14:00 Demjén Gábor tanár úr harmonika csoportja
15:00 Juhász Györgyi és a furulya tanszék
16:00 a Szárny Nyitogató Művészeti Iskola színjátszó gyerekeinek műsora
17:00 a tököli Ritmikus Gimnasztikázók bemutatója
18:00 DancEarth TSE akrobatikus rock and roll bemutató
19:00 Jessy koncert

Napi wellness ajánlatunk

APHRODITÉ ISTENNŐ SZÉPITŐ KEZELÉSE EXTRA KÉNYEZTETÉSSEL

Magas koncentrációban tartalmaz vitaminokat, feltölti az bléarcbőrt, hidratálja, szépíti, a fáradt arcbőrt kisimítja, teltté, rugalmassá teszi a bőrt. (peeling, masszázs gőzfürdőben, ionto, pakolás nyakra arcra dekoltázsra, szemkörnyék ápolás Vénusz Maszkkal, hidratáló masszázs)

További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Kiránduljon velünk a Dunán!

Hajókázás a hét bármely napján: 1 órás Sziget-túrákat szervezünk, melynek ára 1.500Ft személyenként!
A gyermekeknek 4-14 éves kor között 50% kedvezményt biztosítunk!

További tájékoztatásért, időpont egyeztetésért érdeklődjön a recepción!

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”]Bodor Ferencné Zsuzsa, konyhalány munkatársunkról kattintás után itt olvashat. [/templatic_msg_box]

Túravonal javaslat

Ráckeve – Makádi Parkerdő – Somlyó-sziget – Dömsöd – Dömsödi nyaralósor – Tassi Zsilip – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 30 km

Nehézségi fok: könnyű, a Duna partján haladó, kellemes útvonal
Jellemzője: tartalmas, szép, látnivalókban gazdag útvonal, amely könnyen biciklizhető és a hosszabb túrákat kedvelőknek is megfelelő lehet. Az útvonal körbekerekezése az egész család számára izgalmas egész napos program.

Házon belüli program 

  6.00                Wellness részleg nyitása
  7.30 – 10.00     Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
16.00 – 17.00     Nordic walking
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00     SzerencsEst
23.00                Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest