II. évf. 165. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Gyárfás nevű vendégeinket névnapjuk alkalmából!

Mai időjárás

Csütörtökön az ország nagy részén derült időre ébredhetünk, majd napközben is alapvetően napos, kellemes nyári időre van kilátás. Egy-egy zápor, esetleg gyenge zivatar csupán a délkeleti határ mentén és északkeleten alakulhat ki. Hajnalra 10-14°C-ig hűl a levegő, délutánra 24 és 28°C közé melegszik fel.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„Sorsod ott van, ahol az életed nehéz. Ahol kudarcos. Ahol a lelkiismereted, de főleg a külső bajok és akadályok szüntelenül figyelmeztetnek, hogy ez a te utad – mert nehéz. Ahol áldozatra kényszerülsz, az az utad…” /Müller Péter/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Ikrek (május 21. – június 21.) meghódítása

Aki az Ikrekkel akarja összekötni az életét, annak tudnia kell, hogy nem lesz könnyű dolga.

Meghódításához bizony nem kevés türelemre, kitartásra és nagyfokú önbizalomra lesz szükségünk. Az Ikrek, nyomban azután, hogy meg- és kiismerte partnerét, újabb kaland után indulna. Célunk eléréséhez hozzásegít az, ha szem előtt tartjuk, hogy partnerüknek állandóan szüksége van a meglepetésekre, változatosságra – gondoskodjunk tehát róla. Az Ikrek életvitele rendkívül kimerítő, fárasztó, ő viszont úgy tűnik, mindebbe soha nem fárad bele. Mintha csak – Fausthoz hasonlóan – valamilyen titkos paktumot kötött volna valamilyen túlvilági erővel az örök fiatalságra. Fizikailag is lassan és későn mutatkozik meg rajta valós kora, annál általában jóval fiatalabbnak látszik. Mozgalmas életviteléből következően türelme is mindig fogytán van, a gyors ügyintézést szereti – érzelmi tekintetben is. Az udvarlást sem cifrázza túlságosan, modora szinte nyers, egy-kettőre, kereken megmondja partnerének, hogy tetszik neki, majd egyenesen felteszi a kérdést: akarunk-e vele járni? Ha nem – nem. Veszi a kalapját és tovább áll. Meggyőződése, hogy mi jártunk rosszabbul. Ne várjunk tehát tőle gyengéd szavakat, bókokat – nem mintha nem lenne ilyesmire képes, és nem érezne mélyen – egyszerűen csak nincs ideje a nagy szavakra, cikornyás mondatokra. Nagyon megnehezíti dolgunkat, az a körülmény is , hogy az Ikrek éppen könnyed, mozgalmas életvitele folytán, igyekszik érzelmileg független maradni, nem elkötelezni magát senki mellett. Nem lesz könnyű dolgunk rávenni őt a tartós kapcsolatra, helyzetünk azonban meglátjuk, nem teljesen reménytelen. Csapongva válogatja ugyan partnereit, de mindig őszinte hozzájuk: teljesen komolyan gondolja, amit mond, abban a pillanatban.

Az ikrekről feltétlenül tudnunk kell, hogy mindenekelőtt intellektuális beállítottságú, az ész embere. Életében az érzelmek, főleg a szenvedély és a szex nem túl nagy szerepet játszanak. Olykor egyenesen borzad a szenvedélyektől. Természetesen nem veti meg a futó kapcsolatokat, játszi könnyedséggel építi ki a futó kapcsolatokat, hiszen nincs híján közvetlenségnek, hamar rokonszenvet vált ki maga iránt az emberekből.

Környékbeli programajánló

Labdarúgó-világbajnokság 2014. kivetítése

Helyszín: Szegedi Kis István sétány, Ráckeve
Időpont: 2014. június 12-július 13.

Nézzük együtt a Labdarúgó-világbajnokságot kivetítőn, a Szegedi Kis István sétányon felállított VB sátorban!

Napi wellness ajánlatunk

Frissítő masszázs

Célja a vérkeringés fokozása, melynek hatására felgyorsul a különféle lerakódások felszívódása, csökken a lerakódott zsír mennyisége. Megszűnnek a bőr alatti kötőszövetben lévő feszülések, letapadások. Fokozódik a nyirokkeringés, változik az anyagcsere, a testhőmérséklet, a légzés, fokozódik a vizelet kiválasztás, ezáltal a méregtelenítés. A masszázs segít megteremteni a nyugodt alvás feltételeit, azáltal, hogy csökkenti a vérnyomást, valamint mélyebb és szabályosabb légzést biztosít.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Kiránduljon velünk a Dunán!

Hajókázás a hét bármely napján: 1 órás Sziget-túrákat szervezünk, melynek ára 1.500Ft személyenként!
A gyermekeknek 4-14 éves kor között 50% kedvezményt biztosítunk!
További tájékoztatásért, időpont egyeztetésért érdeklődjön a recepción!

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”]Kalmár Lászlóné Vera, mosodás munkatársunkról kattintás után itt olvashat. [/templatic_msg_box]

Túravonal javaslat

Ráckeve – Lórév – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 19 km

Nehézségi fok: könnyű, majd kissé rázós út, autóforgalma elhanyagolható
Jellemzője: Lórévig kellemes, majd innen túrakerékpárosoknak ajánlott, szép tájakkal övezett útvonal

A kellemes, forgalomtól mentes úton 7 km-t megtéve jutunk el az ősi szerb településre. Itt érdemes megtekinteni a XIX. századi copfstílusú szerb templom meghitt hangulatú, képes oltárfalát, ikonosztázionját. Az árvízvédelmi gát és a Nagy-Duna partja között található Zichy Ödön neogótikus emlék-kápolnája, amely alatt méltóságteljesen hömpölyög az erős sodrású nagy folyó.

Házon belüli program 

  6.00                Wellness részleg nyitása
  7.30 –   10.00   Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00     Wellness szolgáltatás bemutató
16.00 – 17.00     Nordic walking (egyénileg)          
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00     SzerencsEst
23.00                Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]

Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már?

[/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest