II. évf. 171. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Vilmos és Maxim nevű vendégeinket névnapjuk alkalmából!

Mai időjárás

Szerdán is folytatódik az esővel, záporokkal, helyenként zivatarokkal tűzdelt időjárás. Az ország déli felén jelentős mennyiségű csapadék várható. Többfelé élénk lesz a szél. Hajnalban 10-16°C, napközben 17-25°C várható, az északnyugati és az északkeleti tájakon számíthatunk a melegebb időre.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„Este behunyod a szemed, elalszol, és az álmok világában találkozol Vele. Ám egy napon történik valami. Egy napon kilép az álmaidból, és melléd szegődik. Valósággá válik. És ekkor különös dolog történik. Már nem jelenik meg álmaidban. Nem találkozol vele éjjelente, nem beszélsz vele álmaidban. De ez nem csoda. Hiszen kilépett onnan, belépett való világodba” /Csitáry-Hock Tamás/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Rák (június 21. – július 23.) férfi jellemvonásai

A Rák férfi szentimentális álmodozó. Nagyon rejtélyes és sosem tudni róla mit gondol, mit cselekszik, mit érez. Folyton vannak titkai. A múltban él, ezért minden kis filléres emléket megőriz maga körül. A nőket egyenrangú lényeknek tekinti a férfiakkal, elismeri a jogaikat mégis nagyon udvarias velük. Szereti és védi a természetet, kedveli a kirándulásokat, de a magányt is.

A Rák férfi temperamentuma

A Rák férfi megfontolt, a tetteiben nem kalandor, mindig a jól kitaposott, biztos utakon jár. Jól eltitkolja belső nyugtalanságát, mely mindig hosszas meggondolásra készteti. Változékony hangulatának megfelelően, hol fennkölt érzelmeket él át, hol mélységes depresszióba esik. Ambíciós, de megrögzöttsége miatt nehezen képes alkalmazkodni. Igen komplikált természet.

A Rák férfi érzelmi élete

A Rák férfi komolyan veszi a szerelmet. Tartós kapcsolatra vágyik, megállapodottságra. Nem kalandor, ezért sokat is vár a választottjától. A szépséget nagyra becsüli, így előreláthatóan szép asszony lesz a társa s ha az megérti, a Rák férfi nagyszerű partner lehet. A párkapcsolatban ő az oktató, aki nem tűri a közönségességet vagy a durvaságot. Hajlamos idealizálni a partnerét de idővel reálissá válik. Ezzel együtt nagyon figyelmes, gyöngéd szerető, valóságos művésze a szerelemnek.

A Rák férfi családi élete

Miként a Rák szülött női változata, a férfi is a teljességre vágyik: mind a fizikai  mind az eszményi szerelmet elvárja a partnerétől, de mindenként ez utóbbi a fontosabb. A Rák férfi számára az otthon mindent jelent. De folyton elvárja bizonyságát annak, hogy szeretik. A pénzt nagyra becsüli, nem pazarló természetű. ám titokzatosságához az is hozzátartozik, hogy mindig rejteget valamennyit a rosszabb napokra.

Környékbeli programajánló

Labdarúgó-világbajnokság 2014. kivetítése

Helyszín: Szegedi Kis István sétány, Ráckeve
Időpont: 2014. június 12-július 13.
Nézzük együtt a Labdarúgó-világbajnokságot kivetítőn, a Szegedi Kis István sétányon felállított VB sátorban!

Napi wellness ajánlatunk

Gyógymasszázs:

A gyógymasszázs során kimondottan a célzott területet kezelik. Élénkíti a vérkeringést és a sejtek anyagcseréjét, erősíti az immunrendszert, enyhíti az izomfájdalmakat, lazítja az izmokat, erősíti az izomzatot, növeli a teljesítőképességet és a koncentráló képességet, fájdalomcsillapító. A gyógymasszázs nemcsak a test fizikai szinten történő javulását idézheti elő, hanem jótékonyan hat az idegességből eredő fejfájásra, illetve nyugtató hatással is bír.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Páros nyári kikapcsolódás a Kis-Duna partján, a Kék Duna Wellness Hotelben****!

2014. június 20 – augusztus 31. között 5 éjszakára várjuk Vendégeinket, mert “Az ember számára a legnagyobb jó: együtt lenni.”

Klikkelés után megtekintheti ajánlatunk részleteit.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”]Király Dávid, szakács tanuló munkatársunkról kattintás után itt olvashat. [/templatic_msg_box]

Túravonal javaslat

Ráckeve – Lórév – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 19 km

Nehézségi fok: könnyű, majd kissé rázós út, autóforgalma elhanyagolható
Jellemzője: Lórévig kellemes, majd innen túrakerékpárosoknak ajánlott, szép tájakkal övezett útvonal

A kellemes, forgalomtól mentes úton 7 km-t megtéve jutunk el az ősi szerb településre. Itt érdemes megtekinteni a XIX. századi copfstílusú szerb templom meghitt hangulatú, képes oltárfalát, ikonosztázionját. Az árvízvédelmi gát és a Nagy-Duna partja között található Zichy Ödön neogótikus emlék-kápolnája, amely alatt méltóságteljesen hömpölyög az erős sodrású nagy folyó.

Házon belüli program

 6.00                 Wellness részleg nyitása
7.30 –   10.00     Reggeli az étteremben
10.00 – 12.00     Piaclátogatás egyénileg
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00     Wellness szolgáltatás bemutató
15.00 – 15.30     Virágzó tea bemutató
16.00 – 17.00     Szauna program
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00     Filmvetítés
23.00                Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]

Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már?

[/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest