II. évf. 173. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma László nevű vendégeinket névnapjuk alkalmából!

Mai időjárás

Pénteken nagyrészt napos időre van kilátás, legfeljebb nyugaton, délnyugaton lehet több felhő az égen, de csapadék ott sem várható. Főként fátyolfelhők szűrhetik majd a napsütést. Mérséklődik a szél, a hűvös hajnalt követően délután már 24-27°C körül alakul a hőmérséklet.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

“Tanulj a múltból. Ne érj úgy életed végére, hogy azt érezd, nem is éltél igazán. Sokan, amikor elérnek arra a pontra, hogy el kell hagyniuk a földi világot, utoljára még meglátják az örömet és szépséget, amely csak azért nem lehetett az övék, mert féltek élni…” /Clearwater/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Rák (június 21. – július 23.) otthona

A vizes jegyek közé tartozol, a Hold vezérel. Szereted a csendet, a nyugodt, kényelmes életet. Ragaszkodsz az életedben az egyszerű dolgokhoz és szeretsz vidéken élni, miközben a városi életben is megállnád a helyed. Ha a városban laksz, biztos a város egyik, meleg, kellemes részén találod meg otthonod, közel a boltokhoz és társadalmi „találkozóhelyekhez”, ezeket ugyanis szereted. Imádod az emlékeket gyűjtögetni, szóval az első dolog, amit megvennél, ha megtehetnéd, egy saját tulajdonú birtok.

Nappali

A Rákoknak való nappali inkább kényelmes, mint praktikus. A helyiségben az öreg, kissé elhasznált bútorok és a régiségek mutatnak a legjobban. Családi fényképek és egy hatalmas könyvespolc még otthonosabbá varázsolhatják a szobát.

Konyha

A Rák jegyűek legkedveltebb helye a konyha, számukra ez a lakás központja. Legjobban a tipikus vidéki hangulatot keltő bútorokat kedvelik. Egy hatalmas étkezőasztal jó szolgálatot tehet. A Rák-konyhába jól illenek a hagyományos, üvegfalú szekrények is, amikben az összes edény elfér.

A helyiség elmaradhatatlan kellékei a kerámia- és terrakottatálak és egy hagyományos konyhai mérleg, néhány nyitott polc pedig megnöveli a pakolási felületet. A bútorokhoz terrakotta vagy kő járólapok illenek, egy csokor frissen vágott virág pedig vidámságot költöztet a konyhába.

Hálószoba

A jegy szülöttei különösen vonzódnak a hatalmas, kényelmes ágyakhoz és párnákhoz. Hálószobájuk éke egy nagy kovácsoltvas vagy fa ágykeret lehet. Mivel a Rákok az egyszerűség hívei, a háló se legyen túl díszes.

Fürdőszoba

A Rákok szeretik a fényt és a világos színeket. Fürdőszobája legyen fehér, egy kis narancssárgával és kékkel kombinálva. A polcok és bútorok legyenek natúr fából, melyek növelik a melegségérzetet a fürdőben. A jegy szülötte jobban szeret fürdeni, mint zuhanyozni, ezért egy régimódi, öntöttvas kád illik a legjobban a fürdőszobájába.

Környékbeli programajánló

Labdarúgó-világbajnokság 2014. kivetítése

Helyszín: Szegedi Kis István sétány, Ráckeve
Időpont: 2014. június 12-július 13.
Nézzük együtt a Labdarúgó-világbajnokságot kivetítőn, a Szegedi Kis István sétányon felállított VB sátorban!

Napi wellness ajánlatunk

Kagylóba zárt szépség

Egy igazi kényeztetés! Az egész testfelület masszázsa mellett nagy figyelmet fordítunk a hajas fejbőr masszírozására, az arcbőr szépítésére, puhítására, pakolással és relaxációs masszázzsal.
Időtartam: 60 perc
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Páros nyári kikapcsolódás a Kis-Duna partján, a Kék Duna Wellness Hotelben****!

2014. június 20 – augusztus 31. között 5 éjszakára várjuk Vendégeinket, mert “Az ember számára a legnagyobb jó: együtt lenni.”

További tájékoztatásért érdeklődjön a recepción! 

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”]Stoits Viola, recepciós munkatársunkról kattintás után itt olvashat. [/templatic_msg_box]

Túravonal javaslat

Ráckeve – Makádi Parkerdő – Somlyó-sziget – Dömsöd – Dömsödi nyaralósor – Tassi Zsilip – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 30 km

Nehézségi fok: könnyű, a Duna partján haladó, kellemes útvonal.
Jellemzője: tartalmas, szép, látnivalókban gazdag útvonal, amely könnyen biciklizhető és a hosszabb túrákat kedvelőknek is megfelelő lehet. Az útvonal körbekerekezése az egész család számára izgalmas egész napos program.

Házon belüli program

  6.00                Wellness részleg nyitása
  7.30 –10.00      Reggeli az étteremben
12.00 –15.00      Ebéd az étteremben
14.30   15.00     Wellness szolgáltatás bemutató
15.00 – 15.30     Virágzó tea bemutató
17.00 – 18.00     Aerobic
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
23.00                Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]

Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már?

[/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest