II. évf. 175. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Péter és Pál nevű vendégeinket névnapjuk alkalmából!

Mai időjárás

Vasárnap eleinte folytatódik a meleg, nyári időjárás, ám északnyugat felől egy hullámzó hidegfront közelítheti meg hazánkat, így az esti óráktól már az érkező felhők kíséretében északnyugaton záporok, zivatarok is kialakulhatnak. Sokfelé feltámad a déli, délnyugati szél. Hajnalban 11-17°C, napközben 29-32°C várható.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„Az emberek zöme csak azt látja, amit látni akar. (…) Annyira felszínesek, hogy még azt sem veszik észre, ami teljesen nyilvánvaló. Annyira nem figyelnek a másikra, hogy eszükbe sem jut: az éremnek mindig két oldala van.” /Cynthia Parker/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Rák (június 21. – július 23.) gyerek

A rák gyermek családi harmóniáját kötelezően biztosítani kell, mert minden hangulatváltozás azonnal érzékelhető rajta. A rák jegyének szülötte különösen ragaszkodó, ami a gyermekkor elmúltával sem csökken, ez néha zavaró mértékeket is ölthet.

Gyermekként viszont az egyik legjobb tulajdonsága, mert ebből következően nagymértékben meg is hálálja mások ragaszkodását. A rák gyermek jelleme és vonzódása szélsőséges, hiszen túlérzékenységével ellentétes, mégis jellemző rá a logikai játékok és feladatok imádata. Még játék közben is roppant megfontolt, nem siet el semmit, tökéletességre törekszik.

Előfordulhat, hogy beszédtempója lassabb más jegy szülötteinél, ez is a megfontoltságából következik, mintha attól félne, hogy minden kimondott szó felhasználható ellene, ez pici korban meghökkentő egy kicsit.

A rák gyermeknek csendes légkörre van szüksége, ez talán kifejezetten nagy alvásigényéből adódik, az éles, zajos hangok zavarják. A kiabálás fizikai fájdalmat okoz számára. Szeret nyugodtan, lassan és sokat étkezni, de hajlamos erősen válogatóssá válni, Amennyiben ezt szülőként nem akadályozzuk meg idejekorán, előbb-utóbb azt vesszük észre, hogy a rák gyermek semmit nem hajlandó megenni az édességen kívül. Később már sokkal nehezebb vissza szoktatni a normális étkezésre.

A rák gyermek álomvilágban él, erre legmegfelelőbb eszközként a könyveket használja, válogatás nélkül mindent elolvas. Több ezer oldal után is emlékszik a legapróbb dolgokra, rendkívüli memóriával rendelkezik, emiatt kimagasló tanulmányi eredményei lehetnek. A rák csillagjegy szülötte nem feltétlenül a rendszeretetéről híres, gyermekkortól rá kell szorítanunk a rendrakásra, hogy szokásává váljon, később nehezebb lesz ezt a problémát kezelni.

Logikus érvekkel és érzelmi ráhatással kell kiselejteztetni játékait, mert a gyűjtögetés a fő szenvedélye, mely által töméntelen mennyiségű kacatot képes felhalmozni.

Környékbeli programajánló

Városháza – Tűztorony kilátó

1901-ben épült a középkori régi városháza helyén a szecessziós stílusú tornyos, új városháza. Épületében a Városi Bíróság és a Gyermekkönyvtár működik.
Helyszín: 2300 Ráckeve, Kossuth Lajos utca 25.

Napi wellness ajánlatunk

BÁRSONY KEZELÉS

A hatóanyagok biztosítják a bőr hidratáltságát. Érett bőrtípusra ajánlott, táplál, simít puhít, védőréteget képez. Kezelés után a bőr bársonyos tapintásúvá válik.
(peeling, into ráncfeltöltő géllel, tápláló pakolás Vénusz Maszkkal, arc- dekoltázsmasszázs)
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Páros nyári kikapcsolódás
Szeretne élete párjával kettesben eltölteni 6 nap/5 éjszakát a Kis-Duna partján?
Várjuk Önöket szeretettel!

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”]Zsivnovszki Gergely, recepciós munkatársunkról kattintás után itt olvashat. [/templatic_msg_box]

Túravonal javaslat

Ráckeve – Makádi Parkerdő – Somlyó-sziget – Dömsöd – Dömsödi nyaralósor – Tassi Zsilip – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 30 km

Nehézségi fok: könnyű, a Duna partján haladó, kellemes útvonal
Jellemzője: tartalmas, szép, látnivalókban gazdag útvonal, amely könnyen biciklizhető és a hosszabb túrákat kedvelőknek is megfelelő lehet. Az útvonal körbekerekezése az egész család számára izgalmas egész napos program.

Házon belüli program

  6.00                Wellness részleg nyitása
  7.30 – 10.00     Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
16.00 – 17.00     Nordic walking egyénileg
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00     Filmvetítés
23.00                Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]

Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már?

[/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest