II. évf. 176. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Pál nevű vendégeinket névnapjuk alkalmából!

Mai időjárás

Éjszaka és hétfőn a hidegfrontnak köszönhetően már többfelé számíthatunk esőre, záporok, zivatarok kialakulására, amelyek között főként keleten hevesebbek is lehetnek. A szél északnyugatira fordul megerősödik. Nagy lesz a hőmérsékleti kontraszt a nyugati és keleti tájak között: 17-31°C között alakulnak a maximumok.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„A problémák megoldása a mindennapos tapasztalatokból jön. Abból, hogy a dolgokat úgy nézzük, ahogy vannak, nem pedig úgy, ahogy mások gondolják, hogy kéne lenniük. Abban a pillanatban, hogy a felesleges holmikat elkezdjük kidobálni – kitörölni emlékezetünkből mindazt, ami nem hozzánk tartozik, hanem kívülről érkezik -, már jó úton vagyunk.” /Susanna Tamaro/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Rák (június 21. – július 23.) szerelmi horoszkóp

A Rák férfi szerelmi horoszkópja

A Rák férfi szentimentális. Ő a romantikus szerelmes. Élénk fantáziája, figyelmes és gyengéd természete arra sarkallja, hogy mindenek előtt partnere lelkét hódítsa meg, de ezt igyekszik erősen eltitkolni. Odaadó élettárs és érzékeny szerető, de meglehetősen féltékeny. Ha valakit méltónak talál tiszteletére, annak minden gondját átvállalja, s mindent elkövet, hogy választottja biztonságban és szeretve érezze magát.

Gyakran előfordul, hogy a Rák férfi csupán élete dele után talál rá igazi énjére, ezért olyan romantikus és megértő nőt kell keresnie, akivel megoszthatja a múlt emlékeit, és együtt álmodozhatnak a szebb jövőről.  A Rák becsületességet vár el társától, az intimitásban szenvedélyt, a szerelemben hűséget.

A Rák nő szerelmi horoszkópja

A Rák nő bájos, asszonyias küllemű, nagyon romantikus alkat, mégis legfeljebb csak álmaiban flörtöl. Mert a Rák nő számára a feleség és az anya szerepe a legfontosabb. Védelmező, együtt érző anya, hűséges feleség, aki bármilyen áldozatra képes. Az erő és határozottság álarca mögött azonban érzékeny és gyengéd alkat rejlik, mely könnyen sebezhető.

Rák nő kíváncsi természetű és könnyen idomítható. Aki észreveszi élénk, szórakoztató társra talál. Sőt, ha valami belső aggályok miatt nem épp lehangolt, depressziós, vidám és bőbeszédű családanya, aki szeretteiért mindenre képes.

Környékbeli programajánló

Lórév – Zichy Ödön kápolna

Gróf Zichy Ödön (Bécs, 1809. szeptember 25. – Lórév, 1848. szeptember 30.) (kivégezték) 1844-ig Fejér vármegye főispáni helytartója volt. A szabadságharc idején, 1848. szeptember végén Jellasics megbízásából Roth osztrák tábornokkal akarta felvenni a kapcsolatot, ám Görgey Artúr előőrsei Adonynál elfogták. Zichyt a haditörvényszék hazaárulásért halálra ítélte és Lóréven, a Csepel-szigeten (a mostani kompkikötő közelében) felakasztották. A kivégzés helyének közelében az emlék kápolna most is megtalálható.

Napi wellness ajánlatunk

Aurora álma

Homoktövisolaj: táplálja és erősíti a hámsejteket, gyorsítja a regenerációs folyamatokat. Gyulladás gátló hatású. Véredényekre, szövetekre pozitív hatása van.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Páros kikapcsolódás!

Szeretne élete párjával kettesben eltölteni 6 nap/5 éjszakát a Kis-Duna partján?
Várjuk Önöket szeretettel! 

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”]Bobek Ágnes, szobaasszony munkatársunkról kattintás után itt olvashat. [/templatic_msg_box]

Túravonal javaslat

Ráckeve – Makádi Parkerdő – Somlyó-sziget – Dömsöd – Dömsödi nyaralósor – Tassi Zsilip – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 30 km

Nehézségi fok: könnyű, a Duna partján haladó, kellemes útvonal
Jellemzője: tartalmas, szép, látnivalókban gazdag útvonal, amely könnyen biciklizhető és a hosszabb túrákat kedvelőknek is megfelelő lehet. Az útvonal körbekerekezése az egész család számára izgalmas egész napos program.

Házon belüli program

  6.00                Wellness részleg nyitása
  7.30 – 10.00     Reggeli az étteremben
11.00 – 12.00     Vizi torna
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00     Wellness szolgáltatás bemutató
15.00 – 15.30     Virágzó tea bemutató
16.00 – 17.00     Szauna program
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00     Filmvetítés
23.00                Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]

Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már?

[/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest