II. évf. 178. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Ottó és Ottokár nevű vendégeinket névnapjuk alkalmából!

Mai időjárás

Szerdán fátyolfelhős-napos időre van kilátás, majd este északnyugat felől hidegfront érkezik, így a Dunántúlon egyre többfelé kialakulhat zápor, zivatar. A déli szelet többfelé élénk lökések kísérhetik, majd estétől a Dunántúlon északnyugatira fordul a légmozgás. Hajnalban 8-14, délután 26-30°C várható.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„Ha nem érted, hogy a dolgok miért vannak úgy az életedben, ahogy vannak, ne sürgesd az okok megtalálást. Rendben van, ha nem tudsz minden választ. Bízni abban, hogy minden valami okból történik, olykor sokkal hatékonyabb, mint megtudni az okot.” /Yehuda Berg/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Rák (június 21. – július 23.)

Szerelemi előrejelzés

Ez elkövetkezendő év, fantasztikus lesz, hisz nagyon nagy szerencséjük lehet-e téren, mivel új szerelem jöhet a képbe ami elég erősnek és hosszú életűnek ígérkezik. Ez az év tökéletes lehetőség a családalapításra és arra, hogy fontos hosszú időtartamú döntéseket hozzanak. A család alapítás után is van élet, nem kell beletörődni abba, hogy a letelepedés után esetleg ellaposodott a kapcsolatuk, számtalan lehetőségük van még, aminek az idei év nem is lehetne jobb alapja. Szaturnusz segítségére lesz, hogy áthidalja a rossz párkeresési találatokat és egy teljesen új irányba terelje önt és életét. A gyermek egy kincs és ideje elgondolkodnia rajta, hogy hogyan válna be szülőként. De ehhez végig kell gondolnia mivel jár mindez és mi a pozitív hozadéka a családalapításnak.

Pénz előrejelzés

A legtöbb Ráknak szerencséje van, hiszen a 2014-es év nagyon sok meglepetést tartogat Önnek pénzügyi szempontból, lehetőségeinek tárháza végtelen, mindössze a maga előtt lebegő célt kell elérnie. Előbb viszont rendet kell tenni anyagi körülményei között és át kell vizslatnia minden pénzzel kapcsolatos ügyét, majd szépen sorjában rendezni azokat. Még több pénzre számíthat a 2014-es esztendőben, csak legyen bátorsága odamennie a főnökéhez fizetésemelést kérni. Szánja el magát végre és álljon oda, csak úgy érheti el azt, amit szeretne, hogy ha tesz érte és ez úgymond egy befektetés a jövőbe, hisz minél többe energiát fektetünk abba, hogy pénzt keressünk, annál több hasznot fog a végén hozni és rendkívül büszkék leszünk majd magunkra. Próbáljon meg új kapcsolatokat kialakítani, szélesítse ismeretségi körét, ezzel könnyedén adódhat új kamatozó pénzügyi lehetőség, akár egy kiváló befektetés is.

Környékbeli programajánló

Ráckevei piac

Ráckeve egyik nevezetességének számít a Duna-parti sétányon megrendezésre kerülő piac. A tradicionális eseményen a helyi termelők kiváló termékeit vásárolhatja meg az idelátogató közönség. A vízpart nyújtotta hangulat, a kürtöskalács és a sült kolbász illata teszi varázslatossá az itt töltött pillanatokat. Különösképpen ajánljuk az Imi-féle sült kolbászt és pecsenyét a Református templommal szemben, ahol garantáltan különleges gasztronómiai élményben lesz része.

A piac minden szerdán és szombaton kerül megrendezésre.

Napi wellness ajánlatunk

Neptunus, a tengerek istenének titka:
A sima, rugalmas bőr titka, hogy elegendő mennyiségű zsiradék álljon a rendelkezésére, egyik legjobb „gyógyszere” az olívaolaj.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Páros nyári kikapcsolódás!

Szeretne élete párjával kettesben eltölteni 6 nap/5 éjszakát a Kis-Duna partján?
Várjuk Önöket szeretettel!

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”]Ispán Krisztina, felszolgáló tanuló munkatársunkról kattintás után itt olvashat. [/templatic_msg_box]

Túravonal javaslat

Ráckeve – Lórév – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 19 km

Nehézségi fok: könnyű, majd kissé rázós út, autóforgalma elhanyagolható
Jellemzője: Lórévig kellemes, majd innen túrakerékpárosoknak ajánlott, szép tájakkal övezett útvonal

A kellemes, forgalomtól mentes úton 7 km-t megtéve jutunk el az ősi szerb településre. Itt érdemes megtekinteni a XIX. századi copfstílusú szerb templom meghitt hangulatú, képes oltárfalát, ikonosztázionját. Az árvízvédelmi gát és a Nagy-Duna partja között található Zichy Ödön neogótikus emlék-kápolnája, amely alatt méltóságteljesen hömpölyög az erős sodrású nagy folyó.

Házon belüli program

 6.00                 Wellness részleg nyitása
7.30 –   10.00     Reggeli az étteremben
10.00 – 12.00     Piaclátogatás egyénileg
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00     Wellness szolgáltatás bemutató
15.00 – 15.30     Virágzó tea bemutató
16.00 – 17.00      Szauna program
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00     Filmvetítés
23.00                Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]

Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már?

[/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest