II. évf. 240. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Rebeka és Dorina nevű vendégeinket névnapjuk alkalmából!

Mai időjárás

Kedden is marad előreláthatólag a kettősség: a Dunántúlon hűvös, csapadékos, keleten, majd a középső tájakon is változóan napos-felhős, meleg nyári időre számíthatunk. Többfelé élénk, a Dunántúlon erős, gyakran viharos lesz a légmozgás. Nyugaton csak 15-17, keleten ezzel szemben 28-30 fok körül alakul a csúcshőmérséklet.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

“A vidámságnak megvan az ereje ahhoz, hogy a félelem, a sértettség, a harag, a frusztráltság, a csalódottság, a depresszió, a bűntudat és a meg nem felelés érzéseit kiűzze az életedből. Azon a napon éred el a vidámságot, amikor rájössz, hogy mindegy, mi történik körülötted, akkor sem lesz jobb semmi, ha nem vagy jókedvű.” /Anthony Robbins/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23. )

A Szűz nem igazgató típus, és meg se kellene próbálnia, hogy az legyen. Nagy hibák lennének minden vállalkozásban, melyet vezet! Ez főleg a hagyománytisztelete és ésszerűsége miatt lenne, ami a más emberek szempontját túlságosan is jól látja, de kevésbé biztos a saját terveiben és cselekedeteiben. Másrészről parancsokat nagyszerűen elvégez, és alárendelt beosztásban remekül megállja a helyét. Tehát vagy mások irányítása alatt dolgozhat, vagy teljesen függetlenül, szabad foglalkozásban vagy művészi tevékenységben. A Szűz alkotásait pontosság jellemzi és hibátlanság, ami hideg és tanult szellemiségre vall, de ami nagyszerű ízléssel társul.

Aki ebben a jegyben született, erősen intellektuális beállítottságú ember. A Szűz hűséges, szeretetre vágyó, inkább szentimentális, mint romantikus, nagyon érdeklődik a házias dolgok iránt. Fő vezetője az ész, ennek termékei, eredményei és lehetőségei.

Ha megházasodik, ezt is ész-okokból teszi éppúgy, mint bármi mást, mert ha szerelmes lesz, akkor sem képes félretenni a logikát. A Szűz igényes partnere értelmi képességeit illetően is: egyszerűen képtelen beleszeretni egy unintelligens személybe. A Szűznek jó érzéke van a választékossághoz, intellektuális sznobnak számít, megóvja magát attól, hogy unintelligens társaságba keveredjék, mert érzékeny ízlése van az embereket, ruházatokat, ételeket és lakberendezést illetőleg. Rendkívül kritikus tud lenni, ha jó ízlését megsértik. Választékos ízlése miatt a Szűz ragaszkodik a konvenciókhoz, mert nem számít, milyen intellektuális eszmék jönnek hozzá a radikális és merész oldalon, valami sértődött belső „nemtetszés” a kitaposott ösvényen tartja. Ha mégis le kell lépnie a keskeny útról, ezt olyan végtelen óvatosan és körültekintően teszi, hogy meg ne bántsa valakinek az érzéseit.

[templatic_msg_box type=”alert”]

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét
Bucsi Barbara Kitti felszolgáló munkatársunkról kattintás után itt olvashat.

[/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

Nagyboldogasszony szerb ortodox templom 2300 Ráckeve, Viola utca 1.
Belépődíj: 500 HUF

Leírás: 1487-ben épült Magyarország egyetlen fennmaradt gótikus szerb temploma. Belső falait késő középkori balkáni stílusú freskók díszítik. A templom szentélyét a hajótól elválasztó ikonosztáz gazdag barokk alkotás, a XVIII. századból származó, magas művészi színvonalú ikonokkal és fafaragványokkal. A különálló harangtornyot 1758-ban építették, mely XVI. századi alapokon nyugvó barokk alkotás.

Napi wellness ajánlatunk

Silvanus, az erdő védelmezőjének kúrája
Természetes eredetű citrom, lucfenyő illóolajat, földimogyoró olajat tartalmazó testápoló masszázsolaj a citrom és a fenyő friss illatával. Értékes alkotórészei puhítják és ápolják a bőrt.

További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Ünnepi hosszú hétvége október 23-27.

20141023-27-600

hajókázás-1-600

A gyermekeknek 4-14 éves kor között 50% kedvezményt biztosítunk!

Túravonal javaslat

Ráckeve – Lórév – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 19 km

Nehézségi fok: könnyű, majd kissé rázós út, autóforgalma elhanyagolható
Jellemzője: Lórévig kellemes, majd innen túrakerékpárosoknak ajánlott, szép tájakkal övezett útvonal

A kellemes, forgalomtól mentes úton 7 km-t megtéve jutunk el az ősi szerb településre. Itt érdemes megtekinteni a XIX. századi copfstílusú szerb templom meghitt hangulatú, képes oltárfalát, ikonosztázionját.

Házon belüli program            

06.00 –               Wellness részleg nyitása
07.30 – 10.00      Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00      Ebéd az étteremben
16.00 – 17.00      Nordic walking (egyénileg)
18.00 – 20.30      Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00      SzerencsEst
         – 23.00      Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]

Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már?

[/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest