II. évf. 246. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Mária és Adrienn nevű vendégeinket névnapjuk alkalmából!

Mai időjárás

Hétfőn eleinte még sok lesz a felhő, napközben pedig elsősorban gomolyfelhők zavarhatják a napos időszakokat, elszórtan, de főként északkeleten fordulhat elő zápor, zivatar. Enyhe, ám nyugaton és északkeleten többfelé ködfoltos lesz a hajnal, délután 25-29 fok várható.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„Ez az élet. A rosszat ugyanúgy elfogadod, ahogy a jót. Talpra állsz a rosszban, együtt élsz vele. A rossz dolgok tanítanak meg arra, hogy milyen jó is valójában a jó. Ne hagyd, hogy a rossz elültesse a fejedben a gondolatot, hogy jó nincs is a világon. Mert van, méghozzá nem is kevés.” /Charles Martin/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Szűz és a barátság

(augusztus 24. – szeptember 23. )

Legjellemzőbb tulajdonságai: aprólékosan precíz, munkabíró, nagyszerűen tud spórolni és csak a racionalitás érdekli. Távol áll tőle minden, ami nem kézzelfogható, amire nincs kísérletekkel alátámasztott tudományos magyarázat. De ugyanígy idegenkedik mindentől, ami “csak” szórakozás, kikapcsolódás. Mert csupán egy dolog érdekli: a munka. Mindene a hivatása, amikor dolgozik, nem ismer se istent, se embert. Így aztán meglehetősen nehéz a sorsa azoknak, akik e jegy szülöttével dolgoznak együtt. Mert az ő tempóját nehéz szusszal győzni. Ráadásul kritikus, a kákán is csomót kereső természete miatt kevesen keresik a társaságát. Érzéseit szégyelli, sokszor nem is igazán tudja kifejezni. Pedig alapjában véve jószívű, szívesen segít másokon. De mert nem mestere a diplomáciának, s mert ami a szívén az a száján, kevés a barátja, mert ki az, aki szereti, ha reggeltől estig kritizálják. A Szűz jegyében születettek rendszeretők, olykor már elviselhetetlenül pedánsak, amit elsősorban a környezetüktől követelnek meg, de ha rákényszerülnek, maguk is mindent megtesznek az “elvágólagos” rendért. Otthonukban mindennek megvan az előre kijelölt helye, és valóságos tragédiaként fogják fel, ha egy-egy tárgyat valaki elmozdít, a szőnyegrojtot összekócolja, vagy az edényeket más sorrendben rakja vissza a szekrénybe. Ugyanez az aprólékos pedantéria érhető tetten a munkájában is, amire sok esetben elfecsérli az erejét. Annyira koncentrál a részletekre, hogy elvész bennük. Legtöbbször csak azt fogadja el jónak, amit maga végez el. Mások munkájáról megvan a véleménye, (már ha rosszat lehet mondani bármilyen apró részletre, mert ha valami dicsérendő, akkor inkább leharapná a nyelvét, semhogy elismerő szó hagyja el az ajkát.)

 

[templatic_msg_box type=”alert”]

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

Mikó Zsoltné Lyubica, wellness koordinátor, fodrász, szauna mester munkatársunkról kattintás után itt olvashat.

[/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

Savoyai Kastély (1702) Kossuth Lajos u. 95: A legelső világi barokk kastély Magyarországon. Savoyai Jenő herceg építtette a bécsi  Belvedere építészének, J.L. Hildebrand tervei alapján.

Árpád szobor (1897) a Savoyai kastély mellett: A millenniumi ünnepségek során avatták fel. Szász Gyula horganyötvözetből készült alkotása a távolba mutató kacagányos, pajzsos Árpád vezér alakja.

Napi wellness ajánlatunk

Sport masszázs: a test fizika szinten való gyógyítására, kezelésére használt masszázstípus. Intenzívebb, erősebb masszázs technika, amely leginkább a mélyizomzatot célozza meg. Nyugtató hatással bír, csökkenti az izomgörcsöket és a merev izmok okozta fájdalmakat, tökéletes lezárás sporttevékenységek után, vagy ülő munkát végzőknek. Csökkenti az izmok duzzanatát, és a sportsérülések utáni gyógyulási időt.

 

hajókázás-1-600 

A gyermekeknek 4-14 éves kor között 50% kedvezményt biztosítunk!

Túravonal javaslat

Ráckeve – Lórév – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 19 km

Nehézségi fok: könnyű, majd kissé rázós út, autóforgalma elhanyagolható
Jellemzője: Lórévig kellemes, majd innen túrakerékpárosoknak ajánlott, szép tájakkal övezett útvonal

A kellemes, forgalomtól mentes úton 7 km-t megtéve jutunk el az ősi szerb településre. Itt érdemes megtekinteni a XIX. századi copfstílusú szerb templom meghitt hangulatú, képes oltárfalát, ikonosztázionját.

Házon belüli program

06.00 –               Wellness részleg nyitása
07.30 – 10.00      Reggeli az étteremben
11.00 – 12.00      Vizi torna
12.00 – 13.00      Római gyermek vízi játék             
12.00 – 15.00      Ebéd az étteremben
15.00 – 15.30      Római ízvilág bemutató
16.00 – 17.00      Szauna program
18.00 – 20.30      Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00      Filmvetítés
          – 23.00     Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]

Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már?

[/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest