II. évf. 253. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Enikő és Melitta nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Hétfőn kezdetben még többfelé várható csapadék, majd délután inkább már csak szórványosan alakulhat ki zápor, helyenként zivatar. Az ország északkeleti felén élénk lökések kísérhetik a keleti, délkeleti szelet. Hajnalban 12-16°C várható, míg a csúcshőmérséklet hazánk nagy részén 17 és 22, északkeleten 23-26°C között alakul.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„Álmodik mindenki, csak van, aki ki meri mondani, mások megindulnak feléjük, hogy valóra váltsák, megint mások odáig sem jutnak el, hogy elhiggyék, képesek rá. Vajon mi kell ahhoz, hogy az álmok ne a kukában végezzék, hogy végül megvalósuljanak?” /Oravecz Nóra/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

A Szűz jellemzése: Aki ebben a jegyben született, erősen intellektuális beállítottságú ember. A Szűz hűséges, szeretetre vágyó, inkább szentimentális, mint romantikus, nagyon érdeklődik a házias dolgok iránt. Fő vezetője az ész, ennek termékei, eredményei és lehetőségei.

A Szűznek jó érzéke van a választékossághoz, intellektuális sznobnak számít, megóvja magát attól, hogy unintelligens társaságba keveredjék, mert érzékeny ízlése van az embereket, ruházatokat, ételeket és lakberendezést illetőleg. Rendkívül kritikus tud lenni, ha jó ízlését megsértik. Választékos ízlése miatt a Szűz ragaszkodik a konvenciókhoz, mert nem számít, milyen intellektuális eszmék jönnek hozzá a radikális és merész oldalon, valami sértődött belső „nemtetszés” a kitaposott ösvényen tartja.

A Szűz eszméi: A Szűz moralista, de erkölcsi érzéke inkább társadalmi, mint elvont. Betartja a törvényeket és rendeleteket, és ha eljut arra a végkövetkeztetésre, hogy a dolgokat meg kell változtatni, fokozatosan szeretné ezt véghezvinni, a játékszabályok szerint. Nem „tűzzel, vassal” forradalmár típus. A béke fontos a számára, semmilyen elvért nem képes harcolni, kivéve, ha udvarias és jól nevelt módon lehet.

A Szűz és a csapatszellem: A Szűz nem igazgató típus, és meg se kellene próbálnia, hogy az legyen. Nagy hibák lennének minden vállalkozásban, melyet vezet! Ez főleg a hagyománytisztelete és ésszerűsége miatt lenne, ami a más emberek szempontját túlságosan is jól látja, de kevésbé biztos a saját terveiben és cselekedeteiben. Másrészről parancsokat nagyszerűen elvégez, és alárendelt beosztásban remekül megállja a helyét.

 

[templatic_msg_box type=”alert”]

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

Bobek Ágnes szobaasszony munkatársunkról kattintás után itt olvashat.

[/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

Laffert kúria – Dunaharaszti

Szeptember 15.-ig tekinthető meg a Sissi ruhái kiállítás, Dunaharasztin, melyet Erzsébet királyné ruháinak másolatai tekinthetőek meg. Az érdeklődők a ruhák mellett képet kaphatnak a népszerű uralkodónő életéről

Napi wellness ajánlatunk

Szépség masszázs Vénus istennő módjára

A bőr feszesebbé, rugalmasabbá válik, méregteleníti a szöveteket. Antioxidáns, hidratálja és táplálja a bőrt. A csokoládéban található kakaóvaj puhítja, táplálja és védi a bőrt.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

 

hajókázás-1-600

A gyermekeknek 4-14 éves kor között 50% kedvezményt biztosítunk!

Túravonal javaslat

Ráckeve – Makádi Parkerdő – Makádi Aranypart – Tassi Zsilip – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: kb. 26 km

Nehézségi fok: könnyen biciklizhető, gyenge forgalmú út.
Jellemzője: érdekes látnivalókkal, fürdési, lovaglási lehetőségekkel tarkított, végig a gát mentén, illetve a gáton haladó útvonal.

Házon belüli program

06.00 –               Wellness részleg nyitása
07.30 – 10.00      Reggeli az étteremben
11.00 – 12.00      Vizi torna
12.00 –  13.00     Római gyermek vízi játék
12.00 – 15.00      Ebéd az étteremben
15.00 – 15.30      Római ízvilág bemutató
16.00 –  17.00     Szauna program                             
18.00 – 20.30      Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00      Filmvetítés
         – 23.00      Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]

Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már?

[/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest