II. évf. 255. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Zsófia és Hildegárd nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Szerdán már sok napsütésre számíthatunk, és az időnként megnövekvő felhőkből csak elszórtan alakulhat ki kisebb eső, egy-egy futó zápor. Gyenge, mérsékelt marad a szél. Hajnalban 9-14°C, napközben 20-26°C várható. A reggeli órákra elsősorban az északi és a nyugati tájakon foltokban pára, köd képződhet.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„Meglátod… és milyen gyönyörű. Muszáj megmentened ezt a pillanatot. És már fogod is a gépet, és kattintasz. Kész a kép. Rajta egy szép pillanattal. Egy pillangóval, egy naplementével, egy tóval… ami megragadott. Amit szeretnél magaddal vinni. És albumba tenni. Egy darabkáját az élet csodáinak. De nem csak a gépeddel mentheted meg. A lelkeddel is. Lelkünk minden csodás pillanatunkat lefotózza. (…) Ez a mi legszebb kincsünk. Ez az album. Lélekalbum…” /Csitáry-Hock Tamás/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Szűz és az utazás (augusztus 24. – szeptember 23.)

Az asztrológia szerint viselkedésünket, életvezetésünket befolyásolják a csillagok, különösen az, hogy melyik jegyben születtünk. Nincs ez másképp akkor sem, ha útra kelünk. Más elképzelései vannak a vakáció eltöltéséről egy Kosnak, mint egy Bikának vagy egy Ráknak.

Szüzek nagyon igényesek, körültekintőek és kritikusak. Útjukat mindig alaposan megtervezik. Nem nevezhetőek fanatikus napimádóknak, racionalitásukat ilyenkor sem vetkőzik le. Úgy vélik, hogy a nyaralásnak is értelmes célt kell szolgálnia, például a kultúrára, művelődésre is időt kell szakítani. Nem szereti szórni a pénzt, ezért inkább egy olcsó utat választ elő- vagy utószezonban, mégpedig olyan helyszínen, amely bővelkedik kulturális és történelmi nevezetességekben. Nem szeret egyedül utazni, inkább kisebb baráti társasággal vagy családja körében. Néha nem árt hozzá egy kis türelem, mert hajlamos az aggodalmaskodásra és a körülményességre, semmi sem elég jó neki. Nehéz rávenni, hogy lazítson és hagyja abba a gondokon való rágódást.

A Szűz jegyhez tartozó országok: Horvátország, Törökország, Svájc, Nyugat-India, Irak, Kréta, Brazília, Antillák, Mezopotámia, Norvégia

A Szűz jegyhez tartozó városok: Párizs, Basel, Heidelberg, Riga, Strassburg, Lyon, Toulouse, Boston, Jeruzsálem, Bagdad, Berlin, Lisszabon, Athén, Korinthosz, a fürdővárosok többsége

Idei úti célod: Horvátország

[templatic_msg_box type=”alert”]

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

Szappanos Zsolt szakács kollégánkról bővebben kattintás után olvashat.

[/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

Ráckevei piac

Ráckeve egyik nevezetességének számít a Duna-parti sétányon megrendezésre kerülő piac. A tradicionális eseményen a helyi termelők kiváló termékeit vásárolhatja meg az idelátogató közönség. A vízpart nyújtotta hangulat, a kürtöskalács és a sült kolbász illata teszi varázslatossá az itt töltött pillanatokat. Különösképpen ajánljuk az Imi-féle sült kolbászt és pecsenyét a Református templommal szemben, ahol garantáltan különleges gasztronómiai élményben lesz része. A piac minden szerdán és szombaton kerül megrendezésre.

Napi wellness ajánlatunk

Avokádó masszázs Jupiter kedvére

A mediterrán éghajlaton honos növény terméséből kinyert vitaminokban gazdag olaj. Ajánljuk érzékeny és normál bőrre. További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

20141023-27-600

Kiránduljon velünk a Dunán!

hajókázás-1-600

A gyermekeknek 4-14 éves kor között 50% kedvezményt biztosítunk!

Túravonal javaslat

Ráckeve – Makádi Parkerdő – Makádi Aranypart – Tassi Zsilip – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: kb. 26 km

Nehézségi fok: könnyen biciklizhető, gyenge forgalmú út.
Jellemzője: érdekes látnivalókkal, fürdési, lovaglási lehetőségekkel tarkított, végig a gát mentén, illetve a gáton haladó útvonal.

Házon belüli program

06.00 –               Wellness részleg nyitása
06.00 – 12.00      Piaclátogatás (egyénileg)
07.30 – 10.00      Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00      Ebéd az étteremben
13.00 –  14.00     Vizi torna és Római gyerek vízi játék
15.00 – 15.30      Római ízvilág bemutató
16.00 – 17.00      Szauna program
18.00 – 20.30      Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00      Filmvetítés
         – 23.00      Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]

Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már?

[/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest