II. évf. 258. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Friderika nevű vendégeinket névnapjuk alkalmából!

Mai időjárás

Szombaton a felhőátvonulások mellett hosszabb-rövidebb időre többfelé kisüt a Nap. Záporra, zivatarra elszórtan számíthatunk, főként a keleti és déli tájakon. A légmozgás többfelé felélénkül napközben, a hőmérséklet pedig 20-26°C között alakul. Hajnalra az Észak-Dunántúlon többfelé köd képződik.

 

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„Ha ebben a másodperctöredékben úgy tekintünk vissza az életünkre, hogy tudjuk: elszalasztottunk egy lehetőséget, amikor az élet csodáját ünnepelhettük volna – az a Pokol. Az viszont a Paradicsom, ha elmondhatjuk: “Követtem el hibákat, de nem voltam gyáva. Leéltem az életem, és megtettem, amit meg kellett tennem.” /Paulo Coelho/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Szűz és a barátság (augusztus 24. – szeptember 23. )

Legjellemzőbb tulajdonságai: aprólékosan precíz, munkabíró, nagyszerűen tud spórolni és csak a racionalitás érdekli. Távol áll tőle minden, ami nem kézzelfogható, amire nincs kísérletekkel alátámasztott tudományos magyarázat. De ugyanígy idegenkedik mindentől, ami “csak” szórakozás, kikapcsolódás. Mert csupán egy dolog érdekli: a munka. Mindene a hivatása, amikor dolgozik, nem ismer se istent, se embert. Így aztán meglehetősen nehéz a sorsa azoknak, akik e jegy szülöttével dolgoznak együtt. Mert az ő tempóját nehéz szusszal győzni. Ráadásul kritikus, a kákán is csomót kereső természete miatt kevesen keresik a társaságát. Érzéseit szégyelli, sokszor nem is igazán tudja kifejezni. Pedig alapjában véve jószívű, szívesen segít másokon. De mert nem mestere a diplomáciának, s mert ami a szívén az a száján, kevés a barátja, mert ki az, aki szereti, ha reggeltől estig kritizálják. A Szűz jegyében születettek rendszeretők, olykor már elviselhetetlenül pedánsak, amit elsősorban a környezetüktől követelnek meg, de ha rákényszerülnek, maguk is mindent megtesznek az “elvágólagos” rendért. Otthonukban mindennek megvan az előre kijelölt helye, és valóságos tragédiaként fogják fel, ha egy-egy tárgyat valaki elmozdít, a szőnyegrojtot összekócolja, vagy az edényeket más sorrendben rakja vissza a szekrénybe. Ugyanez az aprólékos pedantéria érhető tetten a munkájában is, amire sok esetben elfecsérli az erejét. Annyira koncentrál a részletekre, hogy elvész bennük. Legtöbbször csak azt fogadja el jónak, amit maga végez el. Mások munkájáról megvan a véleménye, (már ha rosszat lehet mondani bármilyen apró részletre, mert ha valami dicsérendő, akkor inkább leharapná a nyelvét, semhogy elismerő szó hagyja el az ajkát.)

 

[templatic_msg_box type=”alert”]

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

Kovács Éva a szobaasszonyok csoportvezetőjéről kattintás után itt olvashat.

[/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

Ráckevei piac

Ráckeve egyik nevezetességének számít a Duna-parti sétányon megrendezésre kerülő piac. A tradicionális eseményen a helyi termelők kiváló termékeit vásárolhatja meg az idelátogató közönség. A vízpart nyújtotta hangulat, a kürtöskalács és a sült kolbász illata teszi varázslatossá az itt töltött pillanatokat. A piac minden szerdán és szombaton kerül megrendezésre.

Napi wellness ajánlatunk

Svéd masszázs: A masszázs folyamatok a testre korlátozódnak le, azon belül is az izmok, inak és ízületek működésének a normalizálására. A masszázs elősegíti a testnedvek és a vérkeringés optimalizálását, az izmok ellazulását, a merev, összetapadt izomrostokat szétválasztja.

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

 

20141023-27-600

 

Idén is részt veszünk a Szallas.hu “Év Szállása 2014” versenyén

Tavaly az Önök segítségével az Év Szállása 2013 Népszerűségi Díj I. helyezettje volt a Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve.
Köszönjük, s egyben kérjük, hogy most is támogassanak bennünket!
A szavazók között wellness utalványokat sorsolunk ki!
További tájékoztatásért kérjük kattintson ide.

 

hajókázás-1-600

A gyermekeknek 4-14 éves kor között 50% kedvezményt biztosítunk!

Túravonal javaslat

Ráckeve – Lórév – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 19 km

Nehézségi fok: könnyű, majd kissé rázós út, autóforgalma elhanyagolható
Jellemzője: Lórévig kellemes, majd innen túrakerékpárosoknak ajánlott, szép tájakkal övezett útvonal
A kellemes, forgalomtól mentes úton 7 km-t megtéve jutunk el az ősi szerb településre. Itt érdemes megtekinteni a XIX. századi copfstílusú szerb templom meghitt hangulatú, képes oltárfalát, ikonosztázionját.

Házon belüli program

Szállodánkban ingyenesen kerékpározási és kenuhasználati lehetőséget biztosítunk Vendégeink részére. A recepción többféle társas- és kártyajáték közül választhatnak Vendégeink, melyekkel még színesebbé és emlékezetesebbé tehetik pihenésüket.

Mai programajánlatunk:

06.00 –               Wellness részleg nyitása
06.00 – 12.00      Piaclátogatás egyénileg
07.30 – 10.00      Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00      Ebéd az étteremben
16.00 – 18.00      Szauna program
18.00 – 20.30      Vacsora az étteremben
         – 23.00      Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]

Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már?

[/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest