II. évf. 263. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Eufrozina és Kende nevű vendégeinket névnapjuk alkalmából!

Mai időjárás

Csütörtökön egy gyenge hidegfront hatására megnövekszik a felhőzet, északnyugat felől szórványosan kisebb eső, zápor is kialakulhat. A Dunántúlon felélénkül az északnyugati szél. Hajnalban 3-10, délután 14-19 fokot mérhetünk.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„A jövő..…titok. És a legcsodálatosabb ajándék mindig az, amire várunk, de nem tudhatjuk, hogy megkapjuk-e. És ha egy napon mégis megkapjuk, az életünk legboldogabb pillanata lesz. A legnagyobb, legszebb. És az ajándék örökre a legbecsesebb, legszebb kincsünk lesz.” /Csitáry-Hock Tamás/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

A Mérleg férfi legfeltűnőbb tulajdonságai, hogy jó ízlése van és meglehetősen hiú. Törődik azzal, hogyan néz ki, aminek eredményeképp vagy valóban jól öltözött, vonzó férfi válik belőle, aki szereti a minőséget és a luxust, vagy páváskodó, hiú lesz.

Nagyra értékeli, ha mások is törődnek a külsejükkel, szívesen bókol, és nem jön zavarba, ha neki bókolnak. A legjobb ebben az, hogy vele nem csak a kapcsolat első két hetében érezhetjük azt, hogy megbecsülnek és értékelnek minket.

A Mérleg férfi körülötti szépségnek az a kevésbé kellemes oldala, hogy nem tud szabadulni a fizikai tökély keresésétől. Ő az a típus, aki csak gyönyörű nőknek tud udvarolni, és akinek gyakran csalódnia kell, mert azt hiszi, hogy ami jónak, igaznak és szépnek tűnik, az valóban az. Sok időbe telik olykor egy egész életbe, mire a Mérleg rájön, hogy a külső nem feltétlenül azt tükrözi, ami belül van. A szépségről alkotott elképzeléseit gyakran a kollektív értékrend diktálja, mivel sokat ad mások véleményére. Nem mindig könnyű meghatároznia a saját egyéni ízlését.

A Mérleg híres az extravaganciájáról, és erre maximálisan rászolgál. A szépségre költ, hamarabb vesz valami esztétikus dolgot, mint hasznosat. Viszont nemcsak magára, hanem a barátaira, szeretteire is sokat költ, általában nagyvonalú másokkal is.

[templatic_msg_box type=”alert”]

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

Ritzl Dániel felszolgáló tanuló munkatársunkról kattintás után itt olvashat.

[/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

János Vitéz díszkút

1999-ben készült díszkút a historizmus jegyében, Markolt György szobrászművész alkotása. A díszkút létrejöttének alapját egy legenda képezi, miszerint Petőfi, a János Vitéz alakját egy ráckevei jobbágyfiúból lett huszárkapitányról, Horváth Nepomuki Jánosról mintázta.

Napi wellness ajánlatunk

Kék Duna Igazgyöngye: Akik szeretik a meleget, páratlan élményben lesz részük. Az indiai ayurveda masszázs egyedi mozdulataihoz társítjuk a meleg lávakövekkel való fantasztikus élvezetet nyújtó masszázst! Alapos és egyben kényeztető masszázs a test egész felületén. Nagyon jó hatással van a vérkeringésre, az ízületekre és az izomzatra.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Ünnepi hosszú hétvége október 23-27.

20141023-27-600

Idén is részt veszünk a Szallas.hu “Év Szállása 2014” versenyén

Tavaly az Önök segítségével az Év Szállása 2013 Népszerűségi Díj I. helyezettje volt a Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve.
Köszönjük, s egyben kérjük, hogy most is támogassanak bennünket!
A szavazók között wellness utalványokat sorsolunk ki!
További tájékoztatásért kérjük kattintson ide.

 

hajókázás-1-600

A gyermekeknek 4-14 éves kor között 50% kedvezményt biztosítunk!

Túravonal javaslat

Ráckeve – Lórév – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 19 km

Nehézségi fok: könnyű, majd kissé rázós út, autóforgalma elhanyagolható
Jellemzője: Lórévig kellemes, majd innen túrakerékpárosoknak ajánlott, szép tájakkal övezett útvonal
A kellemes, forgalomtól mentes úton 7 km-t megtéve jutunk el az ősi szerb településre. Itt érdemes megtekinteni a XIX. századi copfstílusú szerb templom meghitt hangulatú, képes oltárfalát, ikonosztázionját.

Házon belüli program

Szállodánkban ingyenesen kerékpározási és kenuhasználati lehetőséget biztosítunk Vendégeink részére. A recepción többféle társas- és kártyajáték közül választhatnak Vendégeink, melyekkel még színesebbé és emlékezetesebbé tehetik pihenésüket.

Mai programajánlatunk:

06.00 –               Wellness részleg nyitása
07.30 – 10.00      Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00      Ebéd az étteremben
16.00 – 17.00      Nordic walking egyénileg
18.00 – 20.30      Vacsora az étteremben
         – 23.00      Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]

Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már?

[/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest